Po te me thote njeri mua, se cfare do te thote fjala "konfident", atehere edhe une mund te votoja ne kete sondazh.
Faleminderit per mirekuptimin.
Shumë konfident
Konfident
Shqetësuar
Shumë i shqetësuar
Indiferent
Po te me thote njeri mua, se cfare do te thote fjala "konfident", atehere edhe une mund te votoja ne kete sondazh.
Faleminderit per mirekuptimin.
Lista nr5
6 kanatjere
6 mbathje
6 shami
prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve
desha vetem qe te pergjigjem ne kete pyetjen ne lidhje me pavarsine e Kosoves, sa jam konfident, une them se jam shume konfident, meqe thash se tani eshte pune e kryer, une them se une tani jetoj ne kete pavarsi.
pershendetje
O pamvaresi e liri per popullin shqiptare o luftë, zgjedhje tjeter se besoje se do kete nder thundren serbe me jo kurrë !
atehe ske pasur nevoje te votosh farePostuar më parë nga Ditmir Zhuka
un nuk votova se nuk i kuptoj ato fjalet e kokave kurse sa per i shqetesuar (te vetmen fjale qe kuptova)nuk jam se e di te sigurte qe Kosova do behet shtet duan apo sduan serbogrekoruset.xhaxhi BUSHI e tha me te madhe kur erdhi ne Shqiperi dhe sma mer mendja se do ta haje fjalen,plus kesaj neve gjithmone presim çfare do te thote bota nderkohe qe bota duhet ta dije dhe e di qe Shqiptaret jane faktori kryesor per zgjidhjen e çeshtjes keshtu qe nuk ma mer mendja se duan nje lufte te dyte ne Dardani se pas kesaj nuk do ngelte asnje serb i gjalle ne Dardani.
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
Jam Plotesisht i bindur qe do ta fitoje Pavarsine Kosova..! Shpresat si humbim. Kemi shum Shtete kundershtare qe nuk e duan pavarsine e Kosoves. Por them se zdo i realizohet endrra Europes per ato qe ka menu per kosoven. Send By DuRrSaKu__ViP__20
Çështja e pavarësisë së Kosovës vazhdon të mbetet në qendër të vëmendjes së qarqeve politike dhe ndërkombëtare. Ministri për çështjet e Kosovës në qeverinë e Serbisë, Sllobodan Samarxhiç deklaroi se Beogradi në koordinim më Moskës ka përgatitur një projekt të ri në lidhje me të ardhmen politike të Kosovës. Ai tha se ky projekt i ri është përpiluar gjatë takimit Putin-Koshtunica në Moskë dhe mbi pikëpamjen e Beogradit për një autonomi të gjerë të Kosovës në kuadër të Serbisë. Në lidhje me pavarësinë e Kosovës ekzistojnë pikëpamje të ndryshme. Qeveria e Serbisë kundërshton pavarësinë dhe pranon vetëm autonominë e gjerë të Kosovës,ndërsa ShBA dhe BE përkrahin pavarësinë e këtij vendi. Rusia është e shqetësuar se pavarësia e Kosovës mund të inkurajojë lëvizjet separatistë në ish republikat Sovjetike dhe mbi këtë bazë Rusia nuk ka pranuar rezolutën e përgatitur nga ShBA dhe BE në KS të OKB që parashikonte pavarësinë e Kosovës. Nga ana tjetër Uashingtoni ka deklaruar se në rast se Rusia shpall veton në lidhje me Kosovën do të njohë në mënyrë të njëanshme pavarësinë e këtij vendi. Është rënë dakord që të shtyhet për 4 muaj diskutimi i pavarësisë së Kosovës në KS të OKB dhe ky qëndrim i perëndimorëve është pasojë e shqetësimit të vendeve evropiane nga mundësia e njohjes së njëanshme të pavarësisë së Kosovës. BE duke patur parasysh se mbi 90% e popullsisë së Kosovës përbëhet nga shqiptarë etnikë të cilët kërkojnë pavarësi është e mendimit se duhet marrë parasysh vullneti i popullsisë shumicë në Kosovës. BE shpreson që në të ardhmen Kosova e pavarur ti bashkëngjitet BE për të forcuar edhe më tepër këtë union. Por disa vende evropiane si Spanja të cilët kanë probleme me lëvizjet separatiste janë të shqetësuar nga pavarësia e Kosovës. Gjithashtu ndryshimi i kufijve shtetëror në Ballkan mund të shkaktojë probleme të shumta,sepse në çdo cep të këtij rajoni ekzistojnë mosmarrëveshje të thella kufitare dhe ndëretnike. Mosmarrëveshjet mes grekëve dhe maqedonasve,serbëve dhe Hungarezëve në Serbi, serbëve dhe boshnjakëve përbëjnë një potencial për kriza të reja në Ballkan. Duket se nëse pavarësia e Kosovës nuk arrihet në kuadër të OKB dhe nëse realizohet kërcënimi amerikan për njohjen e njëanshme të pavarësisë së Kosovës rajoni i Ballkanit do të përballet me një krizë tjetër e cila mund të jetë edhe më e rëndë sesa tre luftërat e përgjakshme të viteve 90.
mezi po e pres qe te njifet ne menyre te nje aneshme se keshtu rrezohen shume nga pikat diskriminuese te planit Ahtisari. dhe le te hane m.. serbet me gjith rusinkat pastaj.
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
sme besohet se do te jete e lehte per pavarsine e kosoves,pasi besoj se pastaj dhe cameria do kerkoje te drejtat e saj dhe askujt ne bote si intereson nje hqiperi e madhe pervec shqiptareve
un mendoj se ne kosove do te behet nje lufte tjeter nga amerika dhe rusia sepse amerika nuk ka ku te shes armet qe ka prodhuar.te pakten ky eshte mendimi im
Krijoni Kontakt