Close

Rezultati i Sondazhit: Sa konfident jeni që Kosova do të fitojë pavarësinë?

Votues
456. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë konfident

210 46.05%
  • Konfident

68 14.91%
  • Shqetësuar

71 15.57%
  • Shumë i shqetësuar

78 17.11%
  • Indiferent

29 6.36%
Faqja 6 prej 24 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 238
    kill your idol Maska e Pedro
    Anëtarësuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    410
    Po te me thote njeri mua, se cfare do te thote fjala "konfident", atehere edhe une mund te votoja ne kete sondazh.

Faleminderit per mirekuptimin.
    Lista nr5

6 kanatjere
    6 mbathje
    6 shami

prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2006
    Postime
    8

Kosova e pavarur, pune tani me e kryer

desha vetem qe te pergjigjem ne kete pyetjen ne lidhje me pavarsine e Kosoves, sa jam konfident, une them se jam shume konfident, meqe thash se tani eshte pune e kryer, une them se une tani jetoj ne kete pavarsi.

pershendetje

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    O pamvaresi e liri per popullin shqiptare o luftë, zgjedhje tjeter se besoje se do kete nder thundren serbe me jo kurrë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga Ditmir Zhuka
    Un per vete , votova indeferent se nuk dija ca te votoja tjeter.
    atehe ske pasur nevoje te votosh fare

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    un nuk votova se nuk i kuptoj ato fjalet e kokave kurse sa per i shqetesuar (te vetmen fjale qe kuptova)nuk jam se e di te sigurte qe Kosova do behet shtet duan apo sduan serbogrekoruset.xhaxhi BUSHI e tha me te madhe kur erdhi ne Shqiperi dhe sma mer mendja se do ta haje fjalen,plus kesaj neve gjithmone presim çfare do te thote bota nderkohe qe bota duhet ta dije dhe e di qe Shqiptaret jane faktori kryesor per zgjidhjen e çeshtjes keshtu qe nuk ma mer mendja se duan nje lufte te dyte ne Dardani se pas kesaj nuk do ngelte asnje serb i gjalle ne Dardani.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Thumbs up

Jam Plotesisht i bindur qe do ta fitoje Pavarsine Kosova..! Shpresat si humbim. Kemi shum Shtete kundershtare qe nuk e duan pavarsine e Kosoves. Por them se zdo i realizohet endrra Europes per ato qe ka menu per kosoven. Send By DuRrSaKu__ViP__20

Ne bregdet Maska e Asriana
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186

në lidhje me pavarësinë e Kosovës.

Çështja e pavarësisë së Kosovës vazhdon të mbetet në qendër të vëmendjes së qarqeve politike dhe ndërkombëtare. Ministri për çështjet e Kosovës në qeverinë e Serbisë, Sllobodan Samarxhiç deklaroi se Beogradi në koordinim më Moskës ka përgatitur një projekt të ri në lidhje me të ardhmen politike të Kosovës. Ai tha se ky projekt i ri është përpiluar gjatë takimit Putin-Koshtunica në Moskë dhe mbi pikëpamjen e Beogradit për një autonomi të gjerë të Kosovës në kuadër të Serbisë. Në lidhje me pavarësinë e Kosovës ekzistojnë pikëpamje të ndryshme. Qeveria e Serbisë kundërshton pavarësinë dhe pranon vetëm autonominë e gjerë të Kosovës,ndërsa ShBA dhe BE përkrahin pavarësinë e këtij vendi. Rusia është e shqetësuar se pavarësia e Kosovës mund të inkurajojë lëvizjet separatistë në ish republikat Sovjetike dhe mbi këtë bazë Rusia nuk ka pranuar rezolutën e përgatitur nga ShBA dhe BE në KS të OKB që parashikonte pavarësinë e Kosovës. Nga ana tjetër Uashingtoni ka deklaruar se në rast se Rusia shpall veton në lidhje me Kosovën do të njohë në mënyrë të njëanshme pavarësinë e këtij vendi. Është rënë dakord që të shtyhet për 4 muaj diskutimi i pavarësisë së Kosovës në KS të OKB dhe ky qëndrim i perëndimorëve është pasojë e shqetësimit të vendeve evropiane nga mundësia e njohjes së njëanshme të pavarësisë së Kosovës. BE duke patur parasysh se mbi 90% e popullsisë së Kosovës përbëhet nga shqiptarë etnikë të cilët kërkojnë pavarësi është e mendimit se duhet marrë parasysh vullneti i popullsisë shumicë në Kosovës. BE shpreson që në të ardhmen Kosova e pavarur ti bashkëngjitet BE për të forcuar edhe më tepër këtë union. Por disa vende evropiane si Spanja të cilët kanë probleme me lëvizjet separatiste janë të shqetësuar nga pavarësia e Kosovës. Gjithashtu ndryshimi i kufijve shtetëror në Ballkan mund të shkaktojë probleme të shumta,sepse në çdo cep të këtij rajoni ekzistojnë mosmarrëveshje të thella kufitare dhe ndëretnike. Mosmarrëveshjet mes grekëve dhe maqedonasve,serbëve dhe Hungarezëve në Serbi, serbëve dhe boshnjakëve përbëjnë një potencial për kriza të reja në Ballkan. Duket se nëse pavarësia e Kosovës nuk arrihet në kuadër të OKB dhe nëse realizohet kërcënimi amerikan për njohjen e njëanshme të pavarësisë së Kosovës rajoni i Ballkanit do të përballet me një krizë tjetër e cila mund të jetë edhe më e rëndë sesa tre luftërat e përgjakshme të viteve 90.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    mezi po e pres qe te njifet ne menyre te nje aneshme se keshtu rrezohen shume nga pikat diskriminuese te planit Ahtisari. dhe le te hane m.. serbet me gjith rusinkat pastaj.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e el-gringo-loco
    Anëtarësuar
    12-04-2006
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    6
    sme besohet se do te jete e lehte per pavarsine e kosoves,pasi besoj se pastaj dhe cameria do kerkoje te drejtat e saj dhe askujt ne bote si intereson nje hqiperi e madhe pervec shqiptareve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Postime
    1

per kosoven

un mendoj se ne kosove do te behet nje lufte tjeter nga amerika dhe rusia sepse amerika nuk ka ku te shes armet qe ka prodhuar.te pakten ky eshte mendimi im

Faqja 6 prej 24 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •