Close

Rezultati i Sondazhit: Sa konfident jeni që Kosova do të fitojë pavarësinë?

Votues
456. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë konfident

210 46.05%
  • Konfident

68 14.91%
  • Shqetësuar

71 15.57%
  • Shumë i shqetësuar

78 17.11%
  • Indiferent

29 6.36%
Faqja 8 prej 24 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 238
    i/e regjistruar Maska e LaTiNo_LoVeR[x]
    Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL
    LoL , vlla keni pritur deri tash , tash edhe 2 vite jan vertet , shume ishalla e mer pavarsin per kto muaj qe eshte deklaruar qe do e mer , ishalla ne te miren tuaj dhe te tere popullit shqiptare
    flm RaPSouL qe po na jep shpresa vetem pytna neve ketu ne kosove shka po hekim qe 100 vite premtime jo sot jo nes e kurgjo so ka bohet ku po mbet gjaku i deshmorve pastaj qe kan rene per liri pastaj degjova keto dit qe mitrovices veriut kan mi jap autonomi substanciale dmth ajo automatikisht pas 100 viteve mundet me ju bashku serbis e na e dim shum mir qe gati krejt lufta ne kosove u bo per qat mitrovic edhe tash me na marr ata ska ma inat plus edhe berzovicen na kan marr dmth krejt vendet me kryesore jan ne duart e shkijeve hajt tregom ti tash mu qysh mu kon une optimist per keto qe na klan lon shkijet pejen gjakoven prizerenin edhe pa luft hiq na kishin jap une prap po them te lumte goja inshAll-llah ne te mir te gjith kombit shqiptar eshte kjo pune kaq kisha tung
    ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga LaTiNo_LoVeR[x]
    flm RaPSouL qe po na jep shpresa vetem pytna neve ketu ne kosove shka po hekim qe 100 vite premtime jo sot jo nes e kurgjo so ka bohet ku po mbet gjaku i deshmorve pastaj qe kan rene per liri pastaj degjova keto dit qe mitrovices veriut kan mi jap autonomi substanciale dmth ajo automatikisht pas 100 viteve mundet me ju bashku serbis e na e dim shum mir qe gati krejt lufta ne kosove u bo per qat mitrovic edhe tash me na marr ata ska ma inat plus edhe berzovicen na kan marr dmth krejt vendet me kryesore jan ne duart e shkijeve hajt tregom ti tash mu qysh mu kon une optimist per keto qe na klan lon shkijet pejen gjakoven prizerenin edhe pa luft hiq na kishin jap une prap po them te lumte goja inshAll-llah ne te mir te gjith kombit shqiptar eshte kjo pune kaq kisha tung
    E di vlla qe keni vuajtur shume , po tash duket nje drit ne fund te tunelit , dhe jam i bindur qe do ta fitoj Kosova pavarsin , pasi ka nje mbeshtetje te papasur me pare , keshtu qe duhet te jemi shum konfident per pavarsin e Kosoves , sepse do e mer padyshim ndegjoe RaPSouL cka te thote

i/e regjistruar Maska e LaTiNo_LoVeR[x]
    Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    E di vlla qe keni vuajtur shume , po tash duket nje drit ne fund te tunelit , dhe jam i bindur qe do ta fitoj Kosova pavarsin , pasi ka nje mbeshtetje te papasur me pare , keshtu qe duhet te jemi shum konfident per pavarsin e Kosoves , sepse do e mer padyshim ndegjoe RaPSouL cka te thote
    Te lumte goja Amin.
    ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.

mendoj se dot jet nje periudh e gjat koh
    klm

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Fatkeqësisht nuk do të ndodh... Do të vetëshpall pavarësinë dhe do të jetë një shtet të cilit nuk do ti njihet sovraniteti, përveç nga SHBA dhe UK dhe FYROM e Shqipëria
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 29-06-2007 më 08:53
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-06-2007
    Postime
    9
    Pak i shqetesuar pasi tere keto shtyrje edhe perdorimi i vetos nga Rusia

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Rrezik i madhë pipell !

Sovraniteti,tërsia teritoriale është problem që rëndon në kurriz të kombit Shq.
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Ne baze te leximit te shume gazetave te botes jam shume e shqetesuar, sepse ne shume artikuj mbizoteron nje padashje latente ndaj pavaresise se Kosoves. Shume argumentojne kontra kesaj pavaresie te plote ne baze te Rezolutes 1244 te vitit 1999. Shpresoj qe jam gabim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-06-2007
    Postime
    5

Cool

se shpejti
    ose do t i thej te gjitha firmat ne sebi

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Keshtu rrzo e qo besoj se Kosova do behej shtet. Halli edhe me i madh ndoshta mund te jete aty se qka pase pavarsise. Per kete mbeshtetem ketu se Shqiperia
    njihet si shtet nga 1912, mire po eshte per te ardhur keq krahasuar me te tjerat se ku eshte.
    -------------------------------------
    JU NJE HAP_ PUNA DY...

Faqja 8 prej 24 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •