Mendoi se Kosova do të mbetet koloni serbo-evropiane.Postuar më parë nga Mogambo
Në fund fjalën e ka koha...
Shumë konfident
Konfident
Shqetësuar
Shumë i shqetësuar
Indiferent
Mendoi se Kosova do të mbetet koloni serbo-evropiane.Postuar më parë nga Mogambo
Në fund fjalën e ka koha...
Postuar më parë nga Ali Baba Tepele
Shume shkrim i pjekur dhe i qelluar...
Ashtu sic permende dhe ti me siper Europa bashke me shtetet anti shqiptare ( greqi etj etj ) jan skile te vjetra. Luajne nje politike shume te zgjuar dhe duan te arrijne ne zhdukjen e kultures dhe traditave shqiptaro-kosovare.
Me mire me nje Kosove jo te pavarur sesa me nje kosove te pavarur dhe pa traditat, histori dhe simbolet tona kombetare.
Nuk e di se c`mendim kane kosovaret por un nuk e pranoj nje Kosove te tille...
Gjith te mirat.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
besoj se mbas vizites se bushit nuk ka me nevoje per komente mbi pavarsine e kosoves sepse duhet thjesht durim dhe asgje tjeter
Jam shum i kenaqur kur degjoj, shqiptar qe flitet per Kosoven, un jam shum i bindur qe Kosova do te jete e po varur, sepse ne kemi luftar per te.
a mund te kem adresen tende te emeilit. i imi eshte:dashamirgjoka@tiscali.it mund te me shkruash.
mirupafshim se shpejti.
Lojrat e fundit qe po behen ne politik veshtir esht dikush ty kupton,ketu tani behet nje betej me rusin dhe usa,pupulli i kosoves nuk ka gje ne dor as politikanet grupi i unitetit esht si nje antene sateliti ka ju thuajn shkojn,dhasht zoti nuk ndodh ama siq shihen punet europa dota bej si dota bej kosoven dota ndaj,dhe pjesen tjeter te kosoves dota bashkoi me shqiperin,per at europa ngutet qe maqedonin me e shti ne eu shkaku mos kerkoin shqiptaret e maqedonis bashkim,kur dihet qe maqedonia esht shtet artificial,greku sja pranon emrin,serbi kishen,per at diplomacia maqedone thot cfar te vendoset per kosoven ne e pranoim,shkaku se i frigohet ndarjes,ki esht mendimi im,ju pershendes
[QUOTE=ardi30]Lojrat e fundit qe po behen ne politik veshtir esht dikush ty kupton,ketu tani behet nje betej me rusin dhe usa,pupulli i kosoves nuk ka gje ne dor as politikanet grupi i unitetit esht si nje antene sateliti ka ju thuajn shkojn,dhasht zoti nuk ndodh ama siq shihen punet europa dota bej si dota bej kosoven dota ndaj,dhe pjesen tjeter te kosoves dota bashkoi me shqiperin,per at europa ngutet qe maqedonin me e shti ne eu shkaku mos kerkoin shqiptaret e maqedonis bashkim,kur dihet qe maqedonia esht shtet artificial,greku sja pranon emrin,serbi kishen,per at diplomacia maqedone thot cfar te vendoset per kosoven ne e pranoim,shkaku se i frigohet ndarjes,ki esht mendimi im,ju pershendes[/QUOTE Me pelqeu mendimi juaj, shume i qelluar me nej analiz te shkurter por bindese.
shendet
Me pelqeu analizimi i juaj i shkurter por bindes !
shendet
Kosova shume shpejt do te jete e pavarur teorikisht,sepse praktikisht eshte e pavarur nga Serbia qe nga viti 1999.Ne nje te ardhme afatmesme krahina shqiptare e Kosoves do ti bashkohet pjeses tjeter shqiptare qe quhet republika e Shqiperise.Kjo nuk vihet ne diskutim fare.Ne diskutim sot eshte aftesia jone per tu pershtatur me ndryshimet.Jetojme ne nje bote qe leviz shume shpejt,dhe duhet te jemi ne gjendje te pershtatemi.Zhvillimi i ekonomise eshte objektivi kryesor.Folklorin e tepert le t'ja leme serbeve e grekeve.Hapesira shqiptare i ka mundesite per tu shnderuar ne nje Izrael i Europes ne sensin ekonomik.Nuk mund ta perfytyroj dot se si mund te mbijetojme ne shqiptaret ne qofte se akoma do te vazhdojme te humbim kohe dhe energji me ndarje artificiale krahinore,politike apo fetare,me debate te kota se c'fare identiteti kemi,apo c'fare flamuri do te kete Kosova(kur dihet identiteti yne dhe flamuri yne).Papunesia akumulon energji e cila po nuk u kanalizua kthehet ne material perpunimi per sharlatanizma.Shqiptaret mendoj se kane humbur shume kohe ne luftra te brendshme politiko-klanore,ne dem te ceshtjes madhore qe eshte mbijetesa dhe e ardhmja e fares tone.Ne jemi pak,popull i vogel pa fare e fis ne kete bote,prandaj kjo duhet te jete arsyeja kryesore per te dashur njeri tjetrin pa dallim krahine,feje,ideologjie, dialekti,statusi social etj..Vetem njeri tjetrin kemi.
Mendoj se nuk ka zgjidhje te tjera pervec pavaresise se Kosoves. Pas kesaj, edhe Shqiperia nuk do ndjehet kurre me vetem..........
une besoj qe nuk ko me shku edhe fort gat e do te behm nje shte simpatik per te gjith bote,shtet i pavaru,demokratik.
pershendetje te gjith popullit shqiptar.hera e par qe shkruaj,kosova per mua eshte pavarsuar me 10.06.1999.kto paketa jon veq fjal te Evropes tinxare qe gjithmon ka per qellim ti coptoj trojet etnike Shqiptare.po edhe kesaj her nuk dotju realizohet qellim,si herave te tjera.
Krijoni Kontakt