Close

Rezultati i Sondazhit: Sa konfident jeni që Kosova do të fitojë pavarësinë?

Votues
456. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë konfident

210 46.05%
  • Konfident

68 14.91%
  • Shqetësuar

71 15.57%
  • Shumë i shqetësuar

78 17.11%
  • Indiferent

29 6.36%
Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 238
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-12-2004
    Postime
    1

Angry Nuk eshte aq e lehte

ee Gjithe kete presim por nuk eshte shum e lehte.... Mesa di un per indipendencen duhen votat e Russise the te Kines...qe natyrisht jan kundra sepse do te krijojne nje precedent per vetveten. Kina ka tenjejtin prob me Tibetin dhe Russia me Cecenien..... Shpresojme qe me ne fund te fitoje indipendenzen.

i/e regjistruar Maska e joss
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Une kam shume besim qe shqiptaret e Kosoves do te fitojne Pavaresine, por jam shume i shqetesuar per vonesen dhe zvarritjes qe po i behet ketij procesi. Kohet e fundit kane nisur te degjohen lajme se duhet te behen shtyrje te afatit, duhet te behen bisedime, jo po simbolet, jo po kjo e ajo...... gjera qe nuk me pelqejne aspak.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-02-2007
    Postime
    5

Thumbs up korrupcioni luftohet...

Politikanet E Kosoves Duhet Qe Ti Thone Jo Korrupsionit ,pasiqe Ata Jane Dalur Nga Vota E Lire E Ketij Pouplli.populli I Ka Votuar Qe Te Punojne Per Kosove E Jo Te Korruptohen Sic Jan E Korruptuar Deri Ne Dhembe.me Qene Se Korrupsioni Eshe Nje Dukuri Shume E Shemtuar Dhashte Zoti Qe Gjeneratat E Ardhshme Te Jen Me Te Kujdesshme Dhe Me Te Favorshme Per Kosoven.korrupsionin Mund Ta Luftoj Edhe Njerui I Thjeshte.andaj Mos Korrupto Qe Mos Te Kurruotohen Ata.....

Pak shqetesim por shume shprese...

Citim Postuar më parë nga Imperator
    Jam shume i bindur qe Kosova do te fitoje pavaresine dhe do te jete nje popull i pavarur e sovran. Kete bindjen time e mbeshtes ne faktin qe shumica e shteteve Europiane, perjashto Rusine qe dihet per bindjet e saja pro Serbe dhe Spanja qe ka interesat e veta ne llidhje me krahinen Baske dhe te Katalonjs, te gjithe shtetet e tjera jane pro pavaresise se kosoves. Mund te bejme nje perjashtim te vogel ketu me Francen e cila eshte pak indiferente ne lidhje me kete çeshtje.

Gjithashtu dhe SHBA si shteti me i fuqishem sot per sot ne bote eshte pro dhe ka shprehur mbeshtetjen e plote per pavaresine e Kosoves. Vlen te permendet ketu deklarata e presidentit George W Bush ne Tirane ku u shpreh perpara te gjithe popullit Shqiptar se Kosova do te jete Shtet i Pavarur dhe Sovran.
    Gjithashtu dhe Zv.Sekretari Amrikan i Shtepise se Bardhe, Daniel Fried, ka deklaruar se Kosova do te jete Shtet i Pavarur me apo pa rezolute.

Gjithashtu dhe vendet Arabike sebashku kane mbeshtetur pavaresine e Kosoves.
    Te gjitha keto fakte te japin nje bindje se Kosova do te jete e Pavarur se shpejti
    pavaresisht disa deklaratave te disa politikaneve nacionalsite Serbe apo Ruse.

Imperator

Edhe une si te gjithe bashkatdhetaret e mi jam per pamvaresi te plote te
    Kosoves, i perkas nje brezi i cili u lind e u rrit me kete ide dhe me urrejtje
    ndaj Serbise, ( mbaj mend propaganden e regjimit por qe per qellime krejt
    te kunderta me ato fisnike ideale qe rrihen sot ). Po per mendimin tim, tamam
    ketu qendron edhe problemi, qe Kosova do te jete e lire shume shpejt kjo gje
    dihet, por qe populli i Kosoves do te lere menjane merite ( gje e veshtire ), me
    fqinjet dhe te respektoje pakicat, ky eshte edhe shqetesimi qe si une mendoj
    edhe kane vendet si Serbia dhe Rusia.
    Serbet si popull nuk mendoj se kane ndonje interes te veçante per truallin
    shqipetar te Kosoves, perveç kishave dhe manastireve te cilat gjenden ne kete
    territor, pra n.q.s. ,qeveria e ardheshme e Kosoves garanton paqe ( gje qe serbet
    nuk e bene), me fuqi votimi demokratik (referendum), edhe Serbia da te pranoj
    shkeputjen perfundimtare me Kosoven.
    Kosoves nuk i duhen “votat” e Kines, Sh.B.A-se,Rusise,apo vandeve arabe,
    sidomos keto te fundit nuk jane ne gjendje te rrine ne paqe ne shtepite e tyre,
    Kosava do te behet e lire sepse kete e do i gjithe populli shqipetar sot sepse
    keshtu do Perendia, DHE KESHTU DO TE BEHET!!!
    Pershendetje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2007
    Postime
    6
    Besoj se kosova do te shpallet shtet i pavarur shume shpejt se ska si te jete ndryshe, vetem se do te jete nje shtet i kufizuar dhe i kushtezuar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2007
    Postime
    1
    Po une jam i shqetsuar per arsyje se drejtsija po vanon se pavarsija e kosoves do te bahet por me vonese kty asht per tu habitur se bashksija nderkombtare fort mir e din se qfar xhenocidi ka bër serbija ndaj shqiptarve qfar shkatrrimi, e prap asht zvarritje e pavarsis së kosoves,po kty shihet nderi i bashksis nderkombtar edhe obligimi moral qe kan ndaj popujve,e kshty qe kombi duhet te jet i bashkuar, edhe mos te harrojm se serbi ka qen xhith armik i kombit ton dhe ësht, po edhe ka me kan armik i shqiptarve.

Shqipëria Etnike
    Anëtarësuar
    02-01-2006
    Vendndodhja
    Drenas
    Postime
    10
    confident - besimplotë, vetëbesues / vetëbesuese, me vetëbesim, me besim në vete, me besim në vetvete

i/e regjistruar Maska e resina
    Anëtarësuar
    19-05-2007
    Vendndodhja
    ne nje vend te bukur,ku cdo stine ka bukurine e vet
    Postime
    286
    Koifident.Shpejt apo me vone nuk ka dyshim qe

Kosova do te jete e pavarur.

Nje enderr qe do te behet realitet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2007
    Postime
    1

Arrow kosova

tung atdhetar te dashur, edhe pse jam ne gyrbet jetoj jasht vendit tim po me interesnon shum shum per ksoven se na kan zgat vesht sa te magarit me ket pavarsi edhe fmia i djepit e ka kuptu qa esht pavarsia po deri kur me kto fjal lereni fjalt ju lutna po ku esht puna se lereni karrikat o njerz o politiqar te shquar po punoni per ven qajo esht pasuria juaj ma e madhe se pasuri ma vjedh shtetin nuk esht ajo se ti po e vjedh shtepin tane familjen tane, por ju lutem lereni ato budallakina e kapeni punen se na myt edhe neve mergimtaret.
    duke punuar neper vene te huaja e tuj investu ne kosov pse me punu ne vene te huaja kur se kena munsi me punu ne ven tonin,afer familjes, afer atdheut i cili na djeg malli per fmit e tan, per nanat e tona per shoqnin ton julutem mjaft ma besoj se une e shpreha mendimin tim . ju lutem veq perpara.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Postime
    81
    Shume konfident.........................................
    Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate

Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •