Close

Rezultati i Sondazhit: Sa konfident jeni që Kosova do të fitojë pavarësinë?

Votues
456. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë konfident

210 46.05%
  • Konfident

68 14.91%
  • Shqetësuar

71 15.57%
  • Shumë i shqetësuar

78 17.11%
  • Indiferent

29 6.36%
Faqja 3 prej 24 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 238
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    2

pak i shqetësuar

Citim Postuar më parë nga Albo
    Sondazhi i kësaj jave, ka të bëje përsëri me opinionin publik shqiptar në lidhje me situatën në Kosovë. Nëse në sondazhin e kaluar matëm pulsin e mbështetjes që gëzojnë institucionet demokratike të Kosovës në rradhët e qytetarëve të Kosovës, kësaj here do të masim pulsin e konfidencës së opinionit shqiptar në lidhje me pavarësinë e Kosovës.

Sa konfident jeni ju që Kosova do të jetë së shpejti shtet i pavarur?

Pasi të votoni, jeni të lutur të bëni edhe një koment në këtë temë ku argumentoni me pak fjalë se cilat janë shkaqet e optimizmit dhe pesimizmit tuaj. Si çdo sondazh tjetër, çdo anëtar ka të drejtën e një vote dhe të një komenti. Vota e anëtarëve dhe mendimi i tyre nuk replikohen por respektohen.

Albo
    sa i përket pavarsisë jam pak i shqetësuar edhe pas deklaratës se presidentit George W Bush, sepse edhe pse na premtoj që do kemi pavasinë nuk specifiokoj KUR edhe sa duhet të presim, une kujtoj që populli i Kosovës është lodhur paksa nga kjo pritje e gjatë posaçërisht ata që ishin pjesmarrës të luftës (pjese e së cilës isha edhe une)dhe ata që dhanë më të dashurit e tyre, kujtoj që MË NUK DUHET DHE SMUND TË PRESIM MË GJATË....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-08-2004
    Vendndodhja
    Në Pejë
    Postime
    2

Angry krejt qka te niset mire edhe kryhet mire

Besoj, shpresoj, jo jam i bindur se ka ardh koha qe kosova te jete e pavarur. Fale miqve te fort qe i kemi sepse sa per politiken qe ne dim ta luajm kur nuk kishim mujt as autonomi te fitojm. Shqiptari gjithmon e ka pas me luft gjithnje ka fituar por ne anen tjeter me politik i ka humbur perseri te gjitha. E ishalla nuk na lojn miqt tone qe politikanet tone te fitojn dhe ta arsyetojn pamvaresin sepse ata ate nuk dine, por fale zotit e ka fshi Amerika perpara edhe do te na beje shtet, e mbetet politikuajve tone ta ruajn apo te na fusin perseri ne luft. Falemnderit djemve dhe vajzave shqiptare dhe te huaj qe u bashkangjiten luftes se UÇK-se dhe e prume Kosoven ketu ku eshte per nje vit, ndersa politikuajt per 8 vite resht nuk jane ne gjendje qe bejne nje levizje edhe me te vogel.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-08-2004
    Vendndodhja
    Në Pejë
    Postime
    2
    Nese ka kush qe ma demanton urdheroni

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Une jam shume konfident per pavaresine e Kosoves.Qysh kur Serbet u larguan nga Kosova dhe forcat e Natos u futen aty une isha i sigurt qe Kosova do jete e pavarur.
    Ndersa sot asnjeri sduhet te kete dyshim.presidenti Bush na e konfirmoi kete gje.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

avdi_arifi
    Anëtarësuar
    15-11-2005
    Vendndodhja
    gostivar
    Postime
    1
    padyshim qe kosova do fitoj pavaresine, ska ku shkon pervec nje pavaresie

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Do te thoja qe jam e shqetesuar. Edhe sikur tia japin pavaresine Serbia dhe Rusia nuk kane per ta lene te qete apo ta mbyllin me "aq".. (Mendimi im)
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

ThE KinG Maska e Imperator
    Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Jam shume i bindur qe Kosova do te fitoje pavaresine dhe do te jete nje popull i pavarur e sovran. Kete bindjen time e mbeshtes ne faktin qe shumica e shteteve Europiane, perjashto Rusine qe dihet per bindjet e saja pro Serbe dhe Spanja qe ka interesat e veta ne llidhje me krahinen Baske dhe te Katalonjs, te gjithe shtetet e tjera jane pro pavaresise se kosoves. Mund te bejme nje perjashtim te vogel ketu me Francen e cila eshte pak indiferente ne lidhje me kete çeshtje.

Gjithashtu dhe SHBA si shteti me i fuqishem sot per sot ne bote eshte pro dhe ka shprehur mbeshtetjen e plote per pavaresine e Kosoves. Vlen te permendet ketu deklarata e presidentit George W Bush ne Tirane ku u shpreh perpara te gjithe popullit Shqiptar se Kosova do te jete Shtet i Pavarur dhe Sovran.
    Gjithashtu dhe Zv.Sekretari Amrikan i Shtepise se Bardhe, Daniel Fried, ka deklaruar se Kosova do te jete Shtet i Pavarur me apo pa rezolute.

Gjithashtu dhe vendet Arabike sebashku kane mbeshtetur pavaresine e Kosoves.

Te gjitha keto fakte te japin nje bindje se Kosova do te jete e Pavarur se shpejti pavaresisht disa deklaratave te disa politikaneve nacionalsite Serbe apo Ruse.

Imperator
    Albanian Perandory

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-06-2007
    Postime
    1

Question pavaresia

mendoj keshtu sepse perderisa e mbeshtet pavaresine njue njeri si presidenti bush,i cilika nje pushtet te madh do tia japin pavaresine.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Postime
    2
    pune kryer ,vetem edhe pak kohe ,arsyeja te gjitha shtetet e evropiane si dhe shba e kan kuptuar se jete te perbashket me shtetin e serbis nuk ka , ne menyre qe te ket stabilitet ne rajon ,e qe jan te interesuar te gjithe duhet pavarsia e kosoves . tung

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2006
    Vendndodhja
    ancona
    Postime
    1

Thumbs up

une shume fjale nuk kam por mund te them qe jam mese e bindur qe nje dite dote kemi nje kosove te lire .rrofte shqiperia e kosova e lire
    amo la droga perche uccide quelli che ne fanno uso

Faqja 3 prej 24 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •