Close

Rezultati i Sondazhit: Sa konfident jeni që Kosova do të fitojë pavarësinë?

Votues
456. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë konfident

210 46.05%
  • Konfident

68 14.91%
  • Shqetësuar

71 15.57%
  • Shumë i shqetësuar

78 17.11%
  • Indiferent

29 6.36%
Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 238
    i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    megjithese jemi ne fund te nje kalvari te gjate bisedimesh, te cilat jane thjesht opium per popujt ,kosova vititn tjeter eshte e mosvarme nga asnjeri .Eshte fudi i nje lufte ku per here te pare kombi yne do te fitoje nje lufte pergjithmone . Fitorja e kesaj pavarsie eshte treguesi me i mire qe ne si kom tashme duhet ti caktojme vetes prioritete te tjera te cilat do ti realizojme aq mire sa edhe kjo ku i gjihte faktori shqiptar zyrtar apo jo ishn ne unison per nje qellim te pergjithshem .

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    SHQIPËTAR ! KUJDES !

Evropa plakë dhe skile e vjetër i nxori përsëri dhëmbët e mprehtë
    .................................................. ..............
    e ki gabim shum GABIM ..........europa dhe ne jemi ra nens harm te lobit amerikan ...keshtu mendoj une ...ishalla e kam gabim...................
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Sikur të donin që ne të jemi të pavarur do të ishim bërë qysh moti.
    E shikoni Malin e Zi? E si u bë Mali i Zi i pavarur? Me vetëm 400 mijë banorë, pa përjetuar asnjë gjenocid, shumë të afërt me serbët kulturalisht, kurse ne 2 milionë banorë që të gjithë pro pavarësisë, me gjithë atë luftë që kemi bërë, nuk kemi asgjë të përbashkët me serbët dhe kaluan 8 vite e ende asgjë?
    Ju po besoni në 120 ditëshin shtesë?
    Që nga përfundimi i luftës kanë kaluar me shumë "120-ditëshe", të gjithë jemi dëshmitarë se si na kanë gënjyer e prapë po na gënjejnë.
    Liria fitohet me gjak. Ne kemi derdhur gjak por nuk kemi fituar lirinë. Por kësaj radhe duhet të derdhim gjak që të gjithë, e jo Drenica e Dukagjini digju, e Prishtina festo nëpër kafe.
    Nuk përmendet në histori asnjë rast kur i huaji e ka çliruar një popull. I huaji gjithmonë është okupator. Ky është ligj, që nuk mund t'a ndryshoni dot.
    Turqia në mesjetë erdhi në emër të vlerave islamike, në emër të Allahut dhe e dimë se ç'hoqëm për 5 shekuj. Ashtu dhe këta pedofilët euro-jenki erdhën në emër të demokracisë së tyre, duke e sjellur në Kosovë prostitucionin, drogën, pederastinë, AIDS-in, shthurjen morale etj.
    Sot jemi të okupuar në 2 dimensione. Në dimensionin fizik, sepse kemi ushtri të huaja brenda tokës shqiptare dhe në dimensionin psikik sepse populli është degjeneruar moralisht dhe nuk ka besim se mund t'a shporrë të huajin nga toka shqiptare. Ky degjenerim moral nuk vie nga vetvetja, por nga i huaji. Masonët paguan Ibrahim Rugovën qysh në fillim të viteve '90 që të propagandonte për pacifizëm në një kohë kur na nevojitej pushka për të mbrojtur veten. Pas luftës filloi të ushtrohej propaganda direkt nga UNMIK-u, përmes mediave të korruptuara të Kosovës. Të gjithë jemi dëshmitarë se në këto media më shumë është folur për të drejta të pakicave etnike, sesa për UÇK-në dhe luftën çlirimtare të cilat janë përmendur fare pak gjatë këtyre tetë viteve. Kurse reklamat e fundit nëpër media të fscinojnë fare, janë "ngazëllyese"; flasin dhe për identitetin e ri Kosovar.

Kurse unë ju them:
    Ua dhifsha identitetin kosovar, që të gjithëve që e identifikojnë veten me këtë emër.
    Ne jemi shqiptarë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2007
    Vendndodhja
    Në Sadovinë të Jerlive- Viti - Kosovë
    Postime
    79
    I nderuari "alibaba"...Plotësisht pajtohem me ty për konstatimin e Juaj se identiteti kosovar është i tepërt për ne. Të gjithë ata që pretendojnë të formojnë një identitet tjetër jashta ati që jemi, shqiptar, e kanë shumë gabim dhe më shumë janë në rrjedhat e veprimeve kundërkombëtare...
    Por ajo që pak nuk më pëlqeu është përdorimi i fjalëve në fund...Pra mednoj se nuk ka nevoj të shajmë kur kemi plotë fjalë tjera të bukura ku mund ti shprehim të gjitha mendimet tona...
    Të mjerë janë ata që mundohen ta humbin identitetin e vetë pë dofar interesa...
    exha...(Shpëtimi)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2007
    Vendndodhja
    Në Sadovinë të Jerlive- Viti - Kosovë
    Postime
    79
    Plotësisht pajtohem me ju i nderuari "Alibaba" kur bëni fjalë për identitetin të cilin po mundohen të na e imponojnë disa. Këta disa janë edhe në mesin tonë. Pra janë shqiptarë që me siguri veprojnë për do interesa individuale por edhe të tjetërkujt...
    Nuk na duhet identitet tjetër përveç ati që jemi, shqiptarë, dhe duhet të krenohemi me të...
    As pavarësinë e Kosovës nuk do ta dëshiroja sikur të më thonin se pas pavarësisë nuk do të jesh shqiptar. Çka më nevoitet pavarësia kur të më konvertojnë në kosovar, gjë që pastaj mund të më thonë, serb, rom, egjptian, anglez, françez apo ku ta di unë...
    Kjo, mendoj nuk na nevoitet fare...Por kësaj po i ndihmojnë me të madhe edhe disa masmedia, qofshin ato të shkruara apo elektronike...Këto shumë shpesh po e përdorin këtë term pa i detyruar askush...ashtu sikur qeveria jonë që po propozon rregulla, ligje e vendime të bazuara në pakon e Ahtisarit kur ajo akoma nuk dihet se a do të aprovohet apo jo.
    A nuk është kjo absurd ?
    Por pak nuk më pëlqyen shprehjet e fundit (ua dhevsha). Kemi fjalë të shumta dhe të bukura ku mund ti shprehim edhe ofendimet...
    Pra, edhe një herë iu përshëndes...i nderuari "Alibaba"...
    exha...(Shpëtimi)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-03-2007
    Postime
    6
    Une pashe reagimet dhe disa komente te fundit pajtohem plotesisht me juve mirepo neve duhet qe te bejme si thone ata nese e marrim pavarsine qellimet dhe idealet tona dihen edhe besoj se qdo njeri nga ne qe e ndien vehten shqipetar i din idealet tona se cilat jane??Bashkimi Kombetar shpresoj qe do te ndodhe me 2014 dhe do te rregullohet qeshtja shqipetare njeher e pergjithmone.Juve ju pershendes dite te mbare:d

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Identitet kosovar!!!!!!!!!!!!!E çfare eshte ky?ata qe duan te krijojne kete lloj identiteti po ju kujtoj kete,Shqiptaret(Iliret)ne lashtesi kane qene nje komb i madh(nese eshte fjala e sakte komb per ate kohe)dhe gjate gjithe historise ne kemi patur rrjedhje(shume shqiptare u asimiluan)por ka per te patur gjithmone nje trung Shqiptaresh te paasimilueshem,ne kemi mbijetuar permes shekujve,dhe do te mbijetojme gjithmone,ne dime sekretin e mbijeteses,ai eshte i thjeshte fare,SHQIPTARIA. TUNG
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Kosova qe nga nga qershori i vitit 1999 eshte e Pavarur de fakto...Mirpo jo de jure...

Seshpejti edhe de jure do njihemi nderkombetarisht nga bota...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Shikoni biznesin, punen, edukimin per te mbajtur familjet tuaja.
    Pavaresia nuk ekziston per asnje shtet ne bote. Te gjitha shtetet jane te varura nga njeri-tjetri.
    Duhet vetem te shkeputeni nga Serbia, te pakten per 50 vjet.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Hej fisnik a di ti me shpjegu çka asht "i lirë de fakto" dhe "i lirë de jure".
    Se unë në Kosovë po shoh makineri të hekurt të sjellur nga e gjithë bota e brenda në këtë makineri gjenden ushtarët më të përçudë që njeh bota: pedofilë, pederastë, përdhunuesit e femrave shqiptare, etj
    Pra m'i thuaj definicionet më lartë.

Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •