BORIX ! Keni bere nje trajtim te shkelqyer per korrupsioģnin .Per kete te falenderoj . Nje studim me te thelle te ketij materjali do ta bej ne vazhdimesi . Mbasi faktorin kohe e kam te kufizuar .
Mu me shqeteson diēka , qe duhet te gjejme metoda praktike per ta luftuar ēdo individ ,ēdo taksapagues shqiptar . Dhe mendoj se do te vijne dhe rezultatet.
PO RENDIT DISA MENDIME .
-- Ne ne rradhe te pare na duhet te njohim ēka na lejon legjislacioni ne fuqi dhe ēmund te bejme .
-- Ne na duhet ti japim force Ankimimit nepermjet letrave,aq me mire e-maileve ku mundesia eshte me e kollajte . .Por per kete duhet qe keto e-maile dikush duhet ti protokolloje dhe shume te tjere te administrates qendrore ne menyre zinxhir duhet ti lexojne ne keshillat drejtuese te dikastereve .Ku edhe dalin me konkluzione dhe detyra per permiresimin e gjendjes .
-- Per kete teme duhet nje studim i mirefillt , me detyra per ēdo shtetas , te thithi kontributin mbarepopullor.Dhe ky studim te jete konkret i thjeshte dhe i lehtezbatushem .
-- Une mendoj se pak rendesi ka identiteti i personit qe njofton per abuzimin Pra te ruhet fshehtesia .
DO TE DESHA TE RENDISJA DHE MENDIME TE TJERA . TE ME KUPTOSH KAQ KOHE KAM NE DISPOZICION PER MOMENTIN , TEMA ESHTE E HAPUR ....
NE VAZHDIMESI JU MENDOJE TE BENI NJE PERMBLEDHJE DHE ATEHERE TE FILLOJME NGA PUNA TE GJITHE ,PO JO VETEM BRENDA KUADRIT TE FORUMIT POR EDHE JASHTE TIJ ME SHUME FIRMETAR .
Krijoni Kontakt