Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Unė jam shqiptar i Kosovės. Nėse dikush i thotė vetes kosovar, ai automatikisht nuk ėshtė shqiptar, dhe si pasojė unė kam tė drejtė qė t'a vras, t'i djeg shtėpinė e pasurinė dhe tė sillem rreptė me familjen e tij, sepse kėto nuk po i bėj kundėr njė bashkė-atdhetari shqiptar por kundėr njė kombi tjetėr, qė ėshtė i huaj pėr mua.

i/e regjistruar Maska e Kosovari_78_Ca
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    257

Pershendetje

Pllugu, pajtohem plotsisht me ty. Por nuk pajtohem me myt njerin more vlla se nuk bon ehehe. Mjaft na ka vra shkau per 100 vitet e fundit.

Kinku, more zotri nese me humb identiteti si Shqiptare as nuk me duhet mjeku as inxhinieri as kerkushi. Mjekt dhe inxhinerat e avokatat e kane vendin e vete, Kosova te gjithe keta i ka por jane te korruptuar prej fillimit e deri ne fund. Kosova ka mjaft njerz te diture, por edhe ata qe jane te sinqert dhe te diture nuk po mund te kompromitohen me ata te cilet korrupcionin dhe rushfetin e kane deri ne hund.

Po ashtu pajtphem me njerin nga komentet ketu qe thote se Une nuk duhet te ndihem keq po qe se dikush me thirre Kosovar. O vlla i dashur, Mirditari, e Shkodrani e Korqari, te gjithe jane emra shqip. Une e kam fjalen kunder vete emrit KOSOVE. Sepse eshte emer SLLAVE. Me mire ndihem po qe se me thirri dikush Prishtinas se sa Kosovar. Thjesht emrin KOSOVE nuk e adhuroj. DARDANI duhet te jete emri i vertet.
    Miresia civilizon inteligjencen
    PUNEN E SOTME MOS E LE PER NESER

“Po iu jap njė porosi,
    Kėmba e huaj keq iu rri,
    Nuk durohet gjithė vaji i fėmisė, Ēonu tė gjithė nė shėrbim Shqiperis”

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga pllugu
    Unė jam shqiptar i Kosovės. Nėse dikush i thotė vetes kosovar, ai automatikisht nuk ėshtė shqiptar, dhe si pasojė unė kam tė drejtė qė t'a vras, t'i djeg shtėpinė e pasurinė dhe tė sillem rreptė me familjen e tij, sepse kėto nuk po i bėj kundėr njė bashkė-atdhetari shqiptar por kundėr njė kombi tjetėr, qė ėshtė i huaj pėr mua.

No comment!!!
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •