Qe te nihemi me mire eshte e rendesishme te dime se cfare qendrimesh kemi ndaj ceshtjeve te caktuara.Me kete mund ta marrim me mend shume me mire se ma cfare personash kemi te bejme.
Kuptohet qe ne nuk i kemi lexuar gjithe postimet tuaja,por mund te na citoni disa ketu.
Po e filloj me veten time:
Jan njeri i qete,pak si filozofik,gati disi cinik ne mendime por zemren e kam flori (me ata qe e meritojne se meshiren e urrej sidomos ate te rremen), qe kerkon te mesoje,i pelqen letersia,muzika heavy metal dhe avantgrade (po po),shume liberal,urrej ata qe merren me punet qe nuk u takojne,qe urrejne cdokend ndryshe nga vetja,ata burra shqiptare (na falni per shprehjen) barrkderra qe nuk dine asgje mendojne se i dine te gjitha,ata qe mendojne se grate jane me pak inteligjente se burrat,qe kane mentalitet te shekullit te 15,jam kunder taksava te medha (demtojne bizneset e sukseshme per ato qe nuk ecin)
Ja disa citate:
(per homoseksualet)
Postuar mė parė nga chiccann
"Ai llogjikim i yti eshte goxha i pershtashem per njerezit parahistorik.
Jetojme ne shekullin e 21 e nuk mund te vriten njerezit vetem prej prirjes se tyre seksuale.
Ate nuk mund tua ndryshosh dot,e nuk ke as te drejte tua ndryshosh.
Nuk jemi ne nje shoqeti kafshesh,ose te pakten jemi kafshe me te civilizuara.
E nuk ke pse te eleminosh kedo vetem pse eshte ndryshe nga ti.
Por tani jeton ne kete shoqeri e duhet ti permbahesh asaj,e njera nga rregullat kryesore eshte mos demto ate qe nuk te ka demtuar (rregulli baze)
Po nuk e pranove,go better f**K your$elf!"
(ne lidhje me dashurine) "A mund te parandalohetshkaterrimi e nje lidhjeje dashurie legale"
Fatkeqsisht dashuria(se cdo ndnjenje tjter)nuk eshte reciproke.Mund te duahsh dike tere jeten e nuk eshte e thene qe ai/ajo do ta theje ne te njejten menyre.
Ti ngaterron fjalet "te shpetosh lidhjen" dhe "te shpetosh dashurine".Lidhje mund te kete edhe pa dashuri,mjafton te jesh i sinqerte e tolerues.
Por dashurine nuk ke si ta ruash...
Si cdo gje njerezore e si rrjedhim biologjike e ka fundin e saj dhe dashuria e perjetshme eshte nje iluzion e nuk ka me as kuptimin
Pastaj eshte akoma me absurde te flasesh per ndjenja legale dhe ilegale...
(perseri per dashurine)
"Dashuria eshte te japesh lirisht e mos kerkosh asgje ne kembim,ndryshe quhet interes.Por kjo me zorr se ndodh prandaj te them te drejten dyshoj pak tek ajo"
(per pyetjen "pse")
"Gjerat qe bejme ne kane nje arsyje sepse ne i japim nje.Te tjerat nuk kane sepse nuk jane bere nga ne.
Prandaj pyetja pse te jep shkakun,se arsyjen nuk e di njeri"
(per korrupsionin)
"Ate e nxisin sidomos shtresat qe nuk paguajne taksa."
Them se e keni krijuar nje ide se si jam une.
Tani na fol ti per veten tende .
Krijoni Kontakt