Postuar më parë nga gimaxhami
Kerkoj ndjese.. por fatekeqsisht.. Greqishten nuk e dij qe ta shkruaj dhe ta kuptosh me mire ti..
![]()
Postuar më parë nga gimaxhami
Kerkoj ndjese.. por fatekeqsisht.. Greqishten nuk e dij qe ta shkruaj dhe ta kuptosh me mire ti..
![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Urime Gjilanit per trajtimin egalitarian te komuniteteve shumekombeshe. Ne te vertete, zyrtarizimi i turqizmave neper trojet e pastra shqiptare mban te gjalla mikrobet otomane dhe ushqen lindjen prapambetese me vlera shqiptare. Keto te fundit treten, jashteqiten, dhe humbasin pergjithnje. Pas disa dekadash shqiptaret ngrihen dhe ia vene fajin ndonje shteti "armik" sepse i paska ngrene vlerat kombetare. Me keq s'ka ku shkoje!Postuar më parë nga kryetari i komunes se Gjilanit, Xhemajl Hyseni
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
ooooooooo gjilanas nji gja duhet ta dish mire ti dhe kushdo tjeter qe i gjykon dhe i kupton thenjet e nje patrioti nacionalist si une dhe shume vllezerve e motrave te mije shqiptare me buk e krip e zemer te bardhe shqiptari lexoi tekstet e mia te postuara perpara se te shprehesh xhevahire. Une jam nga ai vend qe quhet L U M E dhe besoj se mos ti te paret e tu e kan nigjue at kangen e famshme- Luma Kuqe hic sko dert- Ka nji pash po e myt pervjet-Bashk me pashen dhe shkavin serb-E faruen helenin grek- a ngjove ooo gjilan se gjit thot kanga e lumes E Lumes Ramadn Zaskocit qe nga luma erdh si trim n'KOSOV e vrau telegrafi turk luma qe hodhi n'Dri jo nja e di, po 12000 serb a e ke ngjue ket histori or gjilans e nu k i ke gjet fjalt e duhuna per shkrimin grek or gjilans se un ja koj loken serbit,turkit, e grekit a m'njofte shtahi or gjilans hajt njatjeta shipe
Krijoni Kontakt