Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga gimaxhami
    me fal qe pe te them por................................ a ishte ky nje mendim shqip?????????????A m'ban syte apo me te vertete po lexoj ne shkrimin tuej "fjal shqip" ?????????????? Koh t'cuditshme vertet kan ardh. Po vje tjetri me na i qit syt e na i thona -Jo,jo- jo vetem syt, por merrna me gjth shpirt............Ju flm.

Kerkoj ndjese.. por fatekeqsisht.. Greqishten nuk e dij qe ta shkruaj dhe ta kuptosh me mire ti..

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Citim Postuar më parë nga kryetari i komunes se Gjilanit, Xhemajl Hyseni
    Gjilani i trajton te gjitha komunitet njejte, ne kete rast zyrtarizmi i gjuhes turke eshte kerkese edhe e komunitetit shumice...
    Urime Gjilanit per trajtimin egalitarian te komuniteteve shumekombeshe. Ne te vertete, zyrtarizimi i turqizmave neper trojet e pastra shqiptare mban te gjalla mikrobet otomane dhe ushqen lindjen prapambetese me vlera shqiptare. Keto te fundit treten, jashteqiten, dhe humbasin pergjithnje. Pas disa dekadash shqiptaret ngrihen dhe ia vene fajin ndonje shteti "armik" sepse i paska ngrene vlerat kombetare. Me keq s'ka ku shkoje!
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

kujtese harreses Maska e gimaxhami
    Anëtarësuar
    01-05-2007
    Vendndodhja
    ne vendin e cudirave
    Postime
    25
    ooooooooo gjilanas nji gja duhet ta dish mire ti dhe kushdo tjeter qe i gjykon dhe i kupton thenjet e nje patrioti nacionalist si une dhe shume vllezerve e motrave te mije shqiptare me buk e krip e zemer te bardhe shqiptari lexoi tekstet e mia te postuara perpara se te shprehesh xhevahire. Une jam nga ai vend qe quhet L U M E dhe besoj se mos ti te paret e tu e kan nigjue at kangen e famshme- Luma Kuqe hic sko dert- Ka nji pash po e myt pervjet-Bashk me pashen dhe shkavin serb-E faruen helenin grek- a ngjove ooo gjilan se gjit thot kanga e lumes E Lumes Ramadn Zaskocit qe nga luma erdh si trim n'KOSOV e vrau telegrafi turk luma qe hodhi n'Dri jo nja e di, po 12000 serb a e ke ngjue ket histori or gjilans e nu k i ke gjet fjalt e duhuna per shkrimin grek or gjilans se un ja koj loken serbit,turkit, e grekit a m'njofte shtahi or gjilans hajt njatjeta shipe

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Dështimi i gjuhës standarde shqipe te gegët!
    Nga Davius në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. A Mund Te Zgjerohet Baza Dialektore E Shqipes Standard?
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2006, 17:04
  4. Baza dialektore e gjuhës standarde
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 05:20
  5. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •