ehe po vajti deri aty, kaq rendesi paska thekthi?!...thjesht eshte trishtim sesa te mendosh me la jo apo e lash une..derisa arrin deri ne ket situate s'ka rendesi kush e le, por cuni shqiptar e ka krenari te thoje e lashe une e jo ajo mu
ehe po vajti deri aty, kaq rendesi paska thekthi?!...thjesht eshte trishtim sesa te mendosh me la jo apo e lash une..derisa arrin deri ne ket situate s'ka rendesi kush e le, por cuni shqiptar e ka krenari te thoje e lashe une e jo ajo mu
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Urrej veten qe kam bere dike te me urrej. Ate e vleresoj per sinqeritetin.![]()
Ka njerez te cilet nuk jane te afte te urrejne...keta i quajne njerez pa nerv"...une do ti quaja njerez qe kane ditur te mposhtin egon...thone qe dashuria mund te shnderrohet ne urrejtje..keshtu thone...por une s'e besoj...nese dikush te thote s'te dua me..dyshoj se mund te te kete dashur ndonjehere..ne kete teme shoh se jane bere shume analizime...perpiqen te zberthejne ndjenjen...c'mundim i kote"Postuar mė parė nga zhorzhi
A e dime se c'jane ndjenjat?..nese e dime,a dime ti respektojme ato?
A i rrespektojme ndjenjat o njerez???...nese dikush te thote s'te dua me,do nje tjeter...nese do nje tjeter,ty s'te ka dashur kurre" te pakten jo ne kuptimin e vertete te fjales dashuri...ne kete rast nuk kam perse te urrej veten e aq me pak tjetrin...do te urreja veten nese nuk do te perpiqesha te kerkoja dashurine..do te urreja tjetrin nese nuk do te kishte kurajen te me thoshte,s'te dua me..
Megjithese kjo fjale mund te duket e vrazhde por a nuk na shfaqet e verteta gjithmone e ashper?
E pra,ai njeri qe na thote dicka te tille duhet vleresuar pasi ne arrogancen e tij te te shprehurit,egziston mbi te gjitha sinqeriteti dhe vleresimi qe ka per ty,si njeri..
Me keto dy fjale,ne dukje vrasese,ai te thote:...-kerkoje dashurine gjetke o njeri,pasi nuk te meritoj ose nuk me meriton..
Teme interesante .
Pak nga te dyja mendoj une , veturrehesh per vete idene qe ai nuk te do me, ndihesh keq , dhe urren njekohesisht per ta mundur ate veturrejtje qe te mbijetosh. Por ne fund te fundit te veturrehesh apo urresh , nuk e sheron dot dhimbjen qe te le . Koha ben te veten pastaj , dhe sigurisht te dyja zhduken , dhe nuk ka vend me per veturrejtje dhe urretje .
per ta urryer veten nuk do ta urreja , por do te mundohesha te korrigjoja gabimet e mia, nqs do te kisha,
nqs nuk do te kisha gabime, atehere do te me vinte keq per te....
ps never been there, but u never know what the future holds...
Enya-Adiemus
Postuar mė parė nga zhorzhi
Ore ti me dukesh shume delirant, por e shoh qarte qe do te vije dita kur ta hash nje "shpulle" te mire e pergjithmone. Natyrisht qe nuk do te kesh kurajo ta thuash sepse nuk do te te lere egoja, por tek e fundit zhgarravitjen e shpirtit, me urrejtje, apo jo do ta provosh si te gjithe. Provo se pari te duash qe te kuptosh se cdo te thote te te duan, sepse nga menya se si flet ti jeton ne delirin qe vetem meriton te te duan panvaresisht nese do apo jo.
Te jesh i bindur se nuk ka per ta provuar..ajo vertet meriton ta duan..Postuar mė parė nga adidu
-tipit po get nuk ia ka kap se zhorzhi mund te jete shkurtese per Zhorzhina lol, por tani eshte vone edhe ne ia kapte, a?Postuar mė parė nga shoku_tanku
![]()
![]()
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Te me thote partneri "S'te dua me" ?
Mua ?
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
korazone i them i her njones ik se nuk te du mo. e pun e modhe fort mtha. ec e mjep i t'puthme hahahahahaha
no glove no love
Krijoni Kontakt