I nderuar Shpresmir!
Duke i pare ne vashdim shkrimet e tua kam krijuar per ju respekt dhe nderim.Mundohu qe ta ruash veten nga "iluzjonet e pa baza".
Kur theme nje mendim, e them ashtu sic eshte,dhe pa prapamendime, dhe pa menduar qe ta ve tjetrin me shpatulla per murri.Edhe nje here per pershendetjet ne arabisht kane qarkulluar qe me ardhjen (forcerisht ose jo forcerisht)te Islamit ,dhe do te vashdoin deri sa te egzistoi Islami.Ne cdo vend te botes qe te vesh, dhe ku ka myslimane, do te degjoshe te njejta "formula"pershendetje.Per mendimin time, ata qe i meshojne fort ndarjes se kesaj gjeje(pershendetjes ne arabisht)
fshehin nene lekuren e tyre te "qengjit"ate gje qe une do ta quaja :-Fondimentalizem te krishter-
Sa per emerimet e rrugve Shpresmir: Mos u merakose shume se;shqiptaret musliman kete gje se kane bere ketu e 500-te vjete perpara e jo tani.
Edhe dicka:Per vecimin ne dy kampe te shqiptarve ne kete forum(ne te krishtere e musliman)mendoje se per kete nuk qendron faji tek muslimanet (qe u qepen lloi-lloi akuzash qe nga afganistani e deri te nje fare sharlatani Shen Alban e tje.....)por tek te krishteret qe mendoin se sot u erdhi dita.....per "hyxhim"
Shum te pakte jan ata te krishter qe kane dale ne kra te vllezerve musliman(te me falni qe une e futa keshtu kete formulim)dhe kane folur me realizem dhe large -ironizimeve-.
Per kete munde te permendja Albon si nje njeri qe ka dhene mendimin e tije pa paragjykime.
shendet e gjith te mirat
Krijoni Kontakt