shume te respektuar dumb dhe toro apo shef i krimeve
nga menyra se si flisni me duket se jeni si ato ujqerit qe veshin lekure nacionalisti dhe qe se harrojne zakonin e tyre .
nese jam musliman duhet ta dish shume mire se jam dhe aq atdhetar dhe jam gati kur te ma lype vendi te jap dhe jeten per te . nese vjen ajo kohe ndoshta mund te na takoje qellimi se bashku nese jeni vertet aq atdhedashes sa hiqeni.
nese permenda ca fakte te pakontenstueshem per inkuizicionin ndaj muslimaneve ne spanje dhe juve nuk u caheshka koka dhe sikur ti shfarosnin te tere dije se qenkeni te atij lloji ujqerish.
nga parimet qe duhet ta udheheqin njeriun eshte dhe drejtesia e cila ju mungon juve. mua personalisht me cahet shume koka kur shikoj apo degjoj mbi vuajtjet e cfaredo njeriu, apo gjallese qe ka fryme dhe kete e kam nga besimi qe kam perqafuar. dhe ndjej nje urrejtje te thelle per njerezit e dhunshem dhe hipokritet .
perse valle nuk shkruani per qellimet dashakeqe te shtetit grek ndaj kombit tone ? perse nuk shkruani mbi dominimin grek ne cdo fushe te ekonomise shqiptare ? perse nuk shkruani per forcat ushtarake greke qe ekzistojne sot ne shqiperi ? mos valle kane ardhur te na mbrojne nga turqit , apo per te zbatuar ligjin e luftes ne kushtetuten greke ? mos valle kercenohemi nga turqit akoma , apo kerkoni mjergull qe ujku ta beje punen e vet me kollaj me delet shqiptare ? perse nuk shkruani per ceshtjen came te cilen greqia e quan te mbyllur ? vetem ajo turqia e keqe dhe disa kongresmene amerikan e kane ngritur ne rangje nderkombtare ceshtjen e pazgjidhur came .
ka shume gjera qe na interesojne dhe qe duhet te bashkepunojme te gjithe ata qe ia duan te miren ketij kombi.
le ti leme njerezit te zgjedhin cfaredo lloj feje qe duan. nuk jam antikristian dhe kam simpati per te gjithe njerezit e ndershem dhe do jem i gatshem qe te bashkepunoj me kedo per ceshtjen shqiptare. ju lutem mos i fyeni njerezit per besimin e tyre sepse do fitoni urrejtjn e tyre . jam kunder cdo padrejtesie, kunder cdo njeriu kristian, apo musliman i cili ve fene ne interesa te armiqve dhe kunder popullit tij. dhe te jeni te sigurte qe kete ndjenj e kam nga KURANI famelarte nga i cili kam perfituar shume.
me shume nderime per te gjithe njerezit e ndershem .
Krijoni Kontakt