Norce e kam thene se besimi eshte ceshtje private dhe nese nuk ka frike si ndjenje dominuese gjate leximit edhe nuk besohet. Une ka thene se ndaleni te Allahu sepse une shume vepra te Muhametit nuk i konsideroj deshire te Zotit. Ju ndaleni aty.
Ti thua se ne Gjermani dalin 300 mije e me shume vet nga kisha. Kjo eshte ajo menyra e te menduarit qe siaps meje nuk lodhet per fakte, por mirret me propagande. Tash do te perpiqem te shpjegoj se pse mendoj keshtu.
Eshte e vertete se dalin mbi 300.00 , mirepo duhet te kesh parasysh se shume e bejne per te mos paguar tatime.2. Kur behet dalja nga kisha dmth. se vendi eshte demokratik, ne vednet Islame nje gje e tille nuk tolerohet. Ti e din se ketu nga mosha 14 vj. cdo njeri mund ta zgjedh religjionin. Dhe kur permend ti 300 00 te krishtere qe e braktisin kishen , harron qellimisht se nje gje e tille ne islam nuk mund te behet se askund nuk regjistrohen, as hyrjet ne Islam, e as daljet. Hyrja ne kishe ka disa ceremoni dhe si fillestare eshte pagezimi. Sa dalin nga islami apo sa hjekin dore nga pratikimi i tij e din edhe ti. Numra nuk ka. AS nuk ekzistojne, ne vendet islame nuk numrohen njerzit sipas praktikimit te fese, por numrohet deklarimi! Po te paguanim tatim nga paga sic behet ketu edhe atje do te dilnin nga xhamia!!! Te paret do te dilnim ne!
Kjo ishte pra ajo menyre e te menduarit qe une e quaj jo korrekte! Mirren fakte dhe gjendje te ndryshme ekonomike ligjore, per t“i shfrytezuar per qellime tjera!
Ceshtja tjeter ishte koha e pavolitshme: Po Norce, pavaresine demton nje theksim i madh i islamit, sepse koha nuk eshte e mire! Une mendoj keshtu, ti mendon ashtu si mendon.....
Sa musliamn ka Gjermania? Une kam lexuar per 200 000, ti per 500 000, mirepo eshte fjala kryesisht per gjermane te martuara me turq apo arab! Po ta them ashtu si e kam lexuar!
Njeri me emrin Ibrahim e mban Papen e di, por ky emer nuk eshte arab, por emer jahudish!
Demokracine ke permend ! Po une i besoj sistemin demokratik, nuk eshte i perkryer, por me i miri qe ka zbuluar njerzimi deri me sot. Nuk dua as shtet islamik, e as shtet kishtar. “Ne kishe dhe xhami eshte dashur te shkohet deri sa ne 100 000 banore ekzistonte nje Bibel ose nje Kuran, sot besimtaret i kane ne shtepi...njerzit lutjet mund t“i bejne edhe pa shkuar ne nje objet te parapare per lutje, sot dijne te lexojne....dje nuk dinin...
Ne demokraci: Perpiqem t“i zbatoje te drejtat e njeriut, te femijes dhe te femrave, per mua njeriu eshte njeri dhe nuk pranoj ndarje ne gjini...liria eshte e mire universale
Krijoni Kontakt