Kur burrat i shtypin gratë e tyre, kete e quajne tradite.
Nese gratë shtypin burrat, atehere kjo quhet tragjedi !
E pash te arsyshme ta hap ket tem se me sa duket eshte problem shoqeror dhe hapa pikerisht ne ket modul te forumit.
Kur burrat i shtypin gratë e tyre, kete e quajne tradite.
Nese gratë shtypin burrat, atehere kjo quhet tragjedi !
E pash te arsyshme ta hap ket tem se me sa duket eshte problem shoqeror dhe hapa pikerisht ne ket modul te forumit.
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 10-05-2007 më 10:50
Tung Anita07, tem shum interesant ... esht e vertet se grat gjithmon e kan pas detyr , jo ... , OBLIGIM me mshel gojen dhe me ul kryt kur ju folke burri ... apet si apet ka mbete kjo "tradite" . shum her po nij se nje gru ja ka kthy fjalen burri dhe burri e ka rreh, ncnncnnc sban ashtu njerz, a jetojm ne demokraci ??? duhet me pas kudjes dhe toleranc per njani tjetri e jo mu rreh per tulliqfar arsyje. Kjo tradit vertet esht primitiv edhe ben ta konsiderojm burrin shqiptar si i poshter dhe i pakulturushem. Pra ne anen tjeter, ka nashta naj her se e ka rreh nje burr grujen e vet,dhe e ka pas mir ... mirepo duhet me jetu me kohen tone dhe me mendu pak para se mi shtyp grate ... Pa femer qka ben mashkulli ??? SEN !! ahhahaPostuar më parë nga Anita07
Ju pershendes te gjithve![]()
Nuk e di nga i nxirrni keto teori . Nuk e di se ckenaqesi mund te ndjenje nje mashkull duke poshteruar femren qe ka ne krahe. Nje gje nuk kuptoj si ja bejne keta burra qe sillen eger me grate e tyre kur duan te bejne seks me ta?Edhe ate gjene me egersi ja bejne?Postuar më parë nga Anita07
![]()
Faleminderit per pergjigjjen,mirpo tek ne disa kan ngec mbrapa mendojn qe ende eshte tradit si e te parve tan qe gruja do jet rob i burrit ........gjerat kan ndryshu dhe do te ndryshojn ende ...................nuk duhet as gruja te jet mbi ate qka duhet te jet,mirpo as burri suhet ta teproj me gjera qe nuk ben.......ok duhet te jet nje toleranc per te dyt si e ceki Marijuanna 85.Nuk duhet te ja ket friken asnjoni tjetrin po duhet ta respektojn njoni tjetrin,se vertet tragjedi eshte kur nje grua shtyp burrin e saj ..e kunderta thojn qe valla eshte traditttttttttttt
Perseri ti Antita07 loool Mendoj se jo te gjith e kane kete ide qe thuj ti jo te gjith jane keshtu dhe jo te gjith mendojne dhe veprojne ne te njejten menyre prandaj do te thoja qe THJESHT KJO KA NGEL NE MENDJEN E SHQIPTARVE pasi egziston akoma ajo fjala I mbaj une pantallonat e do behet si them une por po ta shikojme ne aspektin e shoqeris ne pergjithsi nuk ndodh ne te gjith boten por vetem ne shtetet e botes se trete![]()
Ere mire mire
Kjo po me duket teme per vitet 50Postuar më parë nga Anita07
Ka perenduar koha e shtypjes
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 10-05-2007 më 10:49
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Oj bebushe ka ende te till beso............nuk di ku jeton ti dhe a ke raste te tilla te shohehs e te ndegegjosh por beso qe une ndegjoj ende qe ka burra qe shtypin gart e tyre e ket me krenari e bejn e thojn se ket shqiptari e ka tradit.........e nese ndegjoj te kunderten ajo do perhapet si tragjedi besomniiiiiii.........nuk ka shum jam e bundur por ende ka te till ndoshta tek ato familje qe baballaret e lujn ende kapuqin dhe pastaj edhe pasardhsit ndikojn ne ket...........ka mbet ende te do shqiptar si fiksim se a une jam burrrrrrrrr.......
Degjo, nuk e di se si e konstaton ti, por kjo konsiderohet e jashteligjshme dhe denohet me ligj, per sa kohe qe gruaja e shtypur nuk e hap gojen per mbrojtjen e saj legjitime. Citoj bebushja: Kjo po me duket teme per vitet 50.Postuar më parë nga hapesja e temes
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
po kjo teme me duket sikur qe teknologjia ka perparu edhe neper vendet e shkelura vetem nga shqiptaret, ne thellsite e maleve te shqiptareve, nuk po mundem me besu qe ka shkelje ndermjet partnereve, kjo eshte shume gabim me u diskutu...
Si ka mu qujt e jashtligjshme kur ato gra te till nuk din qka eshte ligji dhe si te tilla nuk i mbron kush po shkon sipas traditave te burrit ......
Krijoni Kontakt