Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Biri im ti u rrite… Unë po plakëm…!!!

Biri im ti u rrite… Unë po plakëm…!!!

Biri I dashur…
    Ditën qe me shef te vjeter,dhe nuk jam me ai qe isha ,ki durim dhe tento te me kuptosh…
    Nese unë behem I pa pastert gjatë te ushqyerit…nese nuk mund te vishem …ki durim.Kujtoji oret te cilat unë I kam kaluar duke ti mesuar qe ti besh ti ato…
    Nese kur te flas une ty ,une perseris atë fjal njëmij e një herë…me ndegjo …mos me nderpre.
    Kur ishe I vogel eshte dashur qe ta perseris njëmij e njëher te njejtin tregim qe ti te flesh…
    Kur unë nuk dua te bej nje dush…mos me turpero dhe mos me qorto…
    Kujto kur une eshte dashur te te ndjek me një mijë justifike ,qe une shpika ,ne menyre qe ti te kryesh nje dush…
    Kur ti shef paditurin time ne perdorimin e teknologjis se re…ma jep kohen e nevojshme dhe mos me shiqo me nje qeshje te tallshme…
    Unë te kam mesuar qe te besh shume gjera,te ushqehesh mire ,te vishesh mire …ta konfrontosh jeten…
    Kur ne ndonje moment harroj bisedat tona,apo diqka nga ajo qe kemi biseduar…me lejo ta kem nje kohë te nevojshme per ta rikujtuar…dhe kur nuk mund ta rikujtoj,mos u be nervoz…sikur qe gjeja me e rendesishme per mua ,nuk eshte ti kujtoj bisedat tona…por te te kem ne pranin time dhe te me degjosh per ate qe do ta them…
    Nese ndonjeher nuk deshiroj te ha ,mos me detyro ,une e di shume mire kur kam nevoj te ha dhe kur nuk kam…
    Kur kembet e mija te lodhura nuk me lejojnë te ecin…ma jep doren tende,ne menyren e njejt sikur une kur ta dash ne momentin kur fillove te i levizesh kembet e tua…
    Dhe kur nje dite te them se nuk dua te jetoj,dhe deshiroj te vdesë…mos u zemro …dikur do ta kuptosh…
    Mundohu të kuptosh se vitet e mia nuk jan me jetesë ,por mbijetesë.
    Nje ditë do ta kuptosh qe,panvarsisht nga gabimet e mia,une qdo herë kam deshiruar me te miren per ty dhe jam munduar te krijoj nje rruge per ty…
    Nuk dua te ndihesh I pikelluar,I zemeruar apo I plogesht kur me shef pranë teje.Ti duhet te qendrosh pran meje qe te mendihmosh ,sikur qe bera une kur ti fillove te jetosh…
    Me ndihmo qe te eci…me ndihmo qe ta mbaroj rrugen time me dashuri dhe durim.Do te te paguaj me buzeqeshje dhe me dashuri te pa masë qe une kam patur per ty perherë…

Te dua biri im…
    Babai ytë…

Kujto…
    Zoti ne Kuran thotë:
    17:23. Zoti yt ka dhënë urdhër të prerë që të mos adhuroni tjetër pos Tij, që të silleni në mënyrë bamirëse ndaj prindërve. Nëse njërin prej tyre, ose që të dy, i ka kapur pleqëria pranë kujdesit tënd, atëherë mos u thuaj atyre as "of - oh", as mos u bë i vrazhdë ndaj tyre, po atyre thuaju fjalë të mira (të buta, respektuese).
    17:24. Dhe në shenjë mëshire shtrije pranë tyre krahun përulës e respektues dhe thuaj: "Zoti im! Mëshiroi ata të dy, sikurse më edukuan mua kur isha i vogël".
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 13-06-2007 më 15:58
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ke bere mire qe ke hapur kete teme eshte vertet nje nder gjerat me kryesore qe duhet bere kur plaken prinderit tane , te cilen ditet e sotme rinia nuk e aplikon fare dhe shumica e tyre nuk i repsektojne prinderit e tyre pa mare parasysh se cfar prindesh kan qene te mire apo te keqinje, une personalisht i respektoj me shume se cdokend ne kete bote dhe keshtu do te jete deri ne ditet e fundit te tyre...

RaPSouL
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    sa prekese dhe reale kjo qe ke sjelle fisniku

kur ndjek emisionin "njerez te humbur",shoh qe ka femije qe me vite te tera jo vetem qe nuk i eshte gjendur afer prinderve( deri diku mund te themi keshtu erdhi jeta per shume kend ne shqiperi) por qe te jesh ne kete jete e te mos telefonosh prinderit per vite te tera, kjo eshte jashte imagjinates time.E prinderve te shkrete u bie te fiket ne studio kur degjojne zerin e femijeve te tyre

lum ai qe nuk zhgenjen prinderit e vet ne kete jete
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    provoja nga perendimi :
    nje i ri si te mbush 18 vjet panvarsohet nga prinderit dhe largohet nga prinderit sepse ka mundesi te jetoj i panvarur...

dhe ku mbeti halli i prinderve te cilet kan nevoj per perkujdesje ...dhe dergohen neper strehimore si te qmendur...

tash shtrohet pyetja qfar investuan prinderit qe e panvarsuan birin e tyre...fituan nje qerdhe dhe u barazuan me femijet ....

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Me preku shume kjo leter. Fisniku si gjithmone je ne kerkim te ktyre letrave..

Jane shum shum prekese fjalet e ktij prindi dhe teksa i sjell nder mend me vrasin shpirterisht kur kujtoj qe nuk pata shancin t'i qendroja prane ne pleqerine e vet babit tim. Nuk u var nga une, por do te doja qe kur te plakej te me kishte prane. Jeta e mori te ri. Nuk me la as mua e as ate te "dhuronim" kete kujdes te ndersjellt..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "Shfrytezoje rinin para se te arrish pleqerin"

Kur kembet e mija te lodhura nuk me lejojnë te ecin…ma jep doren tende,ne menyren e njejt sikur une kur ta dhash ne momentin kur fillove te i levizesh kembet e tua…
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 19-09-2007 më 02:45

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "E prekshmja eshte e vdekshme ,E pa prekshemja eshte e pa vdekshme”

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nuk dua te ndihesh I pikelluar,I zemeruar apo I plogesht kur me shef pranë teje.Ti duhet te qendrosh pran meje qe te mendihmosh ,sikur qe bera une kur ti fillove te jetosh…

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Kujto kur une eshte dashur te te ndjek me një mijë justifike ,qe une shpika ,ne menyre qe ti te kryesh nje dush…

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •