pelqejme pamjen e personit dashurojme shpirtin e tij por duam dashurine si ndienj !!!
pelqejme pamjen e personit dashurojme shpirtin e tij por duam dashurine si ndienj !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Thjesht Te Duhemi Me Gjith Zemer E Jo Vetem Me Fjal,.,,!
Sui generis
Vertet zemra eshte me e paster por per rrjedhoje eshte dhe me naive dhe nuk do ta shohe asnjehere te keqen edhe kur ajo ekziston. Prandaj ne disa raste eshte me mire te "degjosh" mendjen sepse ajo sheh me qarte dhe nqs ajo e keqe ekziston, atehere nuk mund te quash me krisje te dashurise pasi ajo nuk ka ekzistuar ndonjehere (te pakten nga njera pale), per rrjedhoje perfundimi ska rendesi me.Postuar më parë nga ShocK
Dashuria eshte si femija..E ushqejme ne cdo vakte duke u rritur pak e nga pak ...
Feel the pump √
Duhen durim, besim dhe kuptim ....
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Postuar më parë nga Dj-GabrieL
Pikerisht keshtu duhet te jete,dashuria duhet te ushqehet ne cdo moment,ne cdo cast,ne cdo pengese,dhe nje dite do rritet!
Po mund te shuhet nqs njeri nga ne harron ta ushqeje,dashuria ka nevoje qe te dy palet ti japin ushqimin e duhur!
respekte
"Carpe Diem"
Pershendetje mik..Postuar më parë nga ShocK
Me pelqen kjo fraze,duket si shprehja ideale per nje marredhenie ideale,po sa eshte e mundur"...a ka dale dikush deri me sot,te arrije te dashuroje bindshem me forcen e zemres,pa ndjere nevojen e arsyes...a ja ka arritur kush ketij qellimi?...kush pretendon se ka nje zemer aq te paster,sa te arrije te mposhte mendimin(mendjen)...kush pretendon se ka dashur me zemer?...une mendoj se ne jemi te dashuruar me veten tone...jemi te dashuruar me veten tone ne kuptimin me te keq te fjales..(egoizem)...zemra jone,mendon se rreh per nje zemer tjeter,por me zhgenjimin e pare qe has,fillon te rrahe per hesap te vet...ndoshta gjithmone ka rrahur per hesap te vet...keshtu duhet te jete...nuk ka se si te shpjegohet ndryshe...perderisa dorezohemi kaq lehte,kjo tregon se nuk kemi vullnet..nuk duam te vazhdojme..Kjo tregon se mendja gjithmone do ta imponoje zemren,pamvaresisht nga rrebelimet e here pas hereshme te saj per te qene e lire...kjo tregon se jemi rober te mendjes,e jo te zemres..
Vertet zemra eshte me e paster por per rrjedhoje eshte dhe me naive dhe nuk do ta shohe asnjehere te keqen edhe kur ajo ekziston.Postuar më parë nga gesti_7
Keto dy rreshta thone shume, me mire mos ta shikoja asnjehere te keqen.
Kete do zgjidhja....Besoj se me kuptove gesti_7.
Postuar më parë nga Marijuana85
po po ashtu eshte por duhen dhe ca lek![]()
![]()
PS: qe nje lidhje dashurore, te zgjas nuk duhen ven re kto gjerat e vogla jo ti pse i fole atit ai ca te tha ktu po aty {thashathemet e njerezve mos i degjo} se more funde
Firma BABA.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Pershendetje shoku_tanku ose LALE(Per respekt, se mos e merr per pune moshePostuar më parë nga shoku_tanku
).
Kur je vertet i dashuruar, atehere arsyeton vetem me zemer.... ne te kundert arsyeton me mendje.
Kur je me te vertete i dashuruar je rob i zemres, do apo s'do kjo ndodh.
Gjithmone nqs ke qene i dashuruar flas...!
Krijoni Kontakt