Real Madrid Champion urimeee gjith tifozet e realit
Real Madrid Champion urimeee gjith tifozet e realit
Real Madrid Forever
Shum keq deri tash keni qen te paret ne tabel lojat e fundit e leshuat
Ju uroj suksese ne sezonin tjeter
Sui generis
Ngushellimet e mia per humbjen e titullit. Me aq sa kam pare une, Barēa ka dashur ta humbase vete titullin, pasi ka qene shkeputur mjaftueshem dhe ka patur te gjitha mundesite qe te ruaje ate distance, por ka humbur pike ndaj ekipeve modeste dhe kjo gje e penalizoi.
Suksese per vitin tjeter qe nuk do keni njerin nga numrat 9 ose 10 ne ekip.
Imperator
Albanian Perandory
M. Sundowns 1 - 2 Fc Barcelona
Ndeshje miqsore
Golin e vetem per M. Sundowns e shenoi Mariri ne min e 2
dhe Golat per Barcelonen i shenuan
Ezquerro ne min e 77
Crosas ne min e 81
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga km92 : 20-06-2007 mė 16:30
Mire qe paskan fituar prej SundownsitPostuar mė parė nga Mariachi
se jan mesuar keta te fitojne neper ndeshjet miqesore
![]()
#VamosArgentina
o thekthi ene kjo barca jote per kurnisend nuk oshte vec llamatinsi majni hahahha![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Tamam puna edhe mos kishte fitu edhe ket miqesorePostuar mė parė nga thekthi
![]()
Eto: “As te Milani, as te Interi”
“Nuk kam asnjė qėllim tė lėviz, do tė qėndroj te Barceliane edhe pse mund tė vijė Henri, i cili ėshtė njė lojtar i madh dhe njė mik i vlefshėm. Do tė ishta i lumtur tė luaja mė tė. Me Milanin bisedimet u mbyllėn, ndėrsa me Interin nuk ishin hapur kurrė. Nėse njė ditė do tė vendos tė largohem, do tė jem unė ai qė do tė vendos pėr tė ardhmen time”, - pohoi sulmuesi i Barcelonės, Samuel Eto’o
E Premte, 22 Qershor 2007/ www.albania-sport.com
Me ne fund e morem dhe Henry! Tani presim sezonin e ardhshem qe Barca te kryesoje perseri ne CH.L DHe kampionatin Spanjol qe nuk ariti ti mbroj ne kete sezon.
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=334661
Thierry Henry Joins Barcelona For £16m
Thierry Henry has agreed to join Barcelona in a deal worth £16m, which is expected to be confirmed over the weekend.
Catalunya Informacio are claiming that Thierry Henry will sign a four year contract at the Camp Nou.
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt