Eto'o fokusohet ne skuader, jo ne gola
Samuel Eto’o ka deshtu qe te shenoj ne kater lojet parapergaditore, por insiston se fakti o ne at se eshte me shume e rendesishme qe skuadra te shenoj dhe te fitoj.
"Ky eshte futbolli" , pergjigjet. "Gjeja e rendesishme eshte te ndihmoj skuadren te fitoj dhe te shoj besimin".
"Nuk e mendoj nese nuk shenoj sepse e di si duhet, ajo cka shqetesohem eshte fitorja e skuadres. Golat do te vijne heret a vone".
Ai ka bere dy asiste, njerin prej tyre shume vetemohues.
"Jam duke u ndiejer cdo dite e me mire". "Kam mjaft kohe te jem gati dhe te kthehem qe te ndihem sikurse para se te lendohem. Jam mjaft i limtur".
Ai gjithashtu flet edhe per bashkelojtarin e ri Thierry Henry, qe eshte duke punuar ende qe te kthehet ne top forme.
"Mendoj se ‘Titi’ eshte duke u bere mire e me mire". "Shpresoj qe mos te shkoj gjate qe te arrij 85% ne 90% te aftesive te tij, qe nuk do te ishte keq duke pas parasysh qe eshte duke u kthyer nga lendimi"
His thoughts echoed Frank Rijkaard's on Tuesday, the coach having suggested that Henry was still on his comeback.
"Jemi duke punuar shume cdo dite". "Ju duhet te kujtoni se ai eshte rikthyar nga lendimi dhe i duhet qe ta gjej ritmin e tij, por ai eshte adaptuar mire".
Krijoni Kontakt