e paska tha krejt Lipi Interi jo e Barcelona nuk dihetPostuar mė parė nga strong_07
e paska tha krejt Lipi Interi jo e Barcelona nuk dihetPostuar mė parė nga strong_07
1.Arsenal
20.Tottenham
Messi, G.Dos Santos & Bojan pa dyshim se do te jene nder futbollistet me te mire boteror, po mos ti harrojme edhe me te vjeterit e skuadres Ronaldinho, Henry, Eto
Forzaaaa Barcelonaaaaa #1
Postuar mė parė nga Mariachi
Normal qe sduhet me i harru edhe kta qyre qa ka thon dje SANTOS :
Dos Santos i inspiruar nga Ronaldinho dhe Messi
"Kolegėt mė kanė ndihmuar shumė dhe do jam duke punuar si ata"#,
"Jam shumė i motivuar. Jam nė klubin mė tė mirė nė Evropė dhe ėshtė njė realizim i ėndrrės tė luaj nė ekipin e parė".
Djaloshi ėshtė i vetėdijshėm se pėr tė luajtur rregullisht nė klubin e parė ėshtė puthuajse e pamundur kėtė sezonė, por ėshtė i pėrgaditur tė pres shancin e tij.
"Do tė punoj shumė dhe tė jap mė tė mirėn dhe tė ndihmoj klubin qė tė fitoj kėtė zezon".
He then went on to speak about Messi and Ronaldinho, his two idols.
"Gjithmonė e kam krahasuar veten me Messin, por ai ėshtė super-yll dhe unė tash sa kam filluar. Natyrisht se kam shumė dėshirė qė tė jem njė ditė si ai".
"Ronaldinho gjithmonė ka qenė heroi im, ai ėshtė superyll botėror. Shpresoj qė tė msoj shumė nga ai kėzė sezon, dhe njė ditė tė jemė i mirė sikurse ėshtė ai".
Video nga ndeshja: Yokohama F.Marinos 0 - 1 Barcelona
http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=2
#VamosArgentina
Dos Santos eshte duke shkelqyer .
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Postuar mė parė nga Mariachi
Shikone pak kete foton e fundit, vertet te tremb kur e shikon + eshte me mungesa shum te rendesishme
Forcaaa Barcaaa
I filluan stervitjet Rafa Mįrquez Gaby Milito Leo Messi dhe Eidur Gudjohnsen
![]()
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Barcelona arrin edhe ne Hong Kong pas nje miqesore ketu me Mission Hills Invitation XI- mbaron Turi Aziatik
![]()
West Ham ofron 13.5 milion euro per Gudjohnsenin
Sipas shtypit anglez, West Ham ka pergadit nje oferte te fundit per sulmuesin e Barēes, 9 milion funta (rreth 13 milion euro)/
Ardhja e Henry, Bojan e Giovani, i cili ka bere paraqitje t'jashtezakonshme ne turneun ne Azi, e ka veshtiresu poziten Guddyt, dhe pritet qe t'ia nderroj mendjen per rikthim ne Premierlige.
3.000 euro per Dos santos
Pasi kishte shenuar golin e vetem ne dneshjen e Barces me Yokohama Marinos, dos Santos eshte shpallur MVP i ndeshjes, dhe nga organizatoret i eshte dhuruar nje cek me 500,000 yens, rreth 3 mij euro.
Krijoni Kontakt