Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Per alibaba; une qe e perjetova kete nate ne kosoven e lirë me plote iluzione nuk do e kisha ndrrua as me miliona dollar !
    http://video.google.fr/videoplay?doc...52453696482653

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kosoven e ka shpetuar e cliruar dhe ja ka garantuar .. lirine.. natoja or cuna..
    nuk jan clirimtar ata llapushniko pojataxhijt e lim jakupit qe ne prishtin hin me vnue pusulla nder dyer shpijash e kafiqash .. kjo eshte e celikut.. kjo e m.utovikut..

mos bani hajgare per pun qe i di cdo thmi i kosoves..

prisni nja 200 vjet mbasandej filloni rrenat..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari
    kosoven e ka shpetuar e cliruar dhe ja ka garantuar .. lirine.. natoja or cuna..
    nuk jan clirimtar ata llapushniko pojataxhijt e lim jakupit qe ne prishtin hin me vnue pusulla nder dyer shpijash e kafiqash .. kjo eshte e celikut.. kjo e m.utovikut..

mos bani hajgare per pun qe i di cdo thmi i kosoves..

ti braro nga je nga shumadija apo leskovci?
    se per qe nuk je shqiptar nuk dyshon askushe ne baz te shkrimeve tua them se nuk te njof fare

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    44

Angry Historia e shkurter e turpeshme e PDK

Ish kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi deklaroi se Kuvendi i Kosovës do shpallë pavarësinë, ndërsa veriu i Kosovës do të ketë autonomi të gjerë brenda Kosovës së pavarur. Ky është rezultati i bisedimeve dhe kompromisi i dhëmbshëm që ka bërë "Ekipi i Unitetit".

"Mund të presim më së shumti dy ose tre muaj, dhe pastaj nëse Rusia vë veto ndaj planit të Ahtisaarit, siç edhe pritet, Kuvendi i Kosovës do të shpallë pavarësinë", ka thënë nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës në një intervistë për televizionin serb Palma Plus.
    Sipas Rexhepit, sapo Kuvendi i Kosovës të shpallë pavarësinë, Shtetet e Bashkuara dhe disa vende anëtare të Bashkimit Evropian do ta njohin Kosovën e pavarur. "Jemi të vetëdijshëm se problem do të jetë integrimi i veriut të Kosovës në sistemin kosovar, andaj oferta jonë për njerëzit që jetojnë në veri të Ibrit do të jetë autonomia substanciale brenda Kosovës së pavarur", ka thënë Bajram Rexhepi.
    Burimi: dervina.com

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga teksaskosova
    Ish kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi deklaroi se Kuvendi i Kosovës do shpallë pavarësinë, ndërsa veriu i Kosovës do të ketë autonomi të gjerë brenda Kosovës së pavarur. Ky është rezultati i bisedimeve dhe kompromisi i dhëmbshëm që ka bërë "Ekipi i Unitetit".

"Mund të presim më së shumti dy ose tre muaj, dhe pastaj nëse Rusia vë veto ndaj planit të Ahtisaarit, siç edhe pritet, Kuvendi i Kosovës do të shpallë pavarësinë", ka thënë nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës në një intervistë për televizionin serb Palma Plus.
    Sipas Rexhepit, sapo Kuvendi i Kosovës të shpallë pavarësinë, Shtetet e Bashkuara dhe disa vende anëtare të Bashkimit Evropian do ta njohin Kosovën e pavarur. "Jemi të vetëdijshëm se problem do të jetë integrimi i veriut të Kosovës në sistemin kosovar, andaj oferta jonë për njerëzit që jetojnë në veri të Ibrit do të jetë autonomia substanciale brenda Kosovës së pavarur", ka thënë Bajram Rexhepi.
    Burimi: dervina.com
    Sqarim për opinionin publik i nënkryetarit të PDK-së z.Bajram Rexhepi, lidhur me deklaratën dhënë TV Palma Plus

25.06.2007
    Intervista e dhënë Televizionit “Palma Plus” me datën 23 qershor 2007, për zhvillimet në Kosovë, në pjesën ku ka të bëjë me pozitën e minoritetit serb në Kosovën e pavarur, është shtrembëruar dhe devijuar nga mediat.
    Në tërësinë e intervistës në asnjë rast nuk kam përmendur autonomi substanciale për serbët në Kosovë, por trajtim të barabartë dhe organizimin brenda kornizave të Pakos së marrëveshjes së presidentit Ahtisari.

Bajram Rexhepi
    Nënkryetar i PDK-së
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    o ti KK -ja ose kanibali i KeK-ut..

Un jam andej nga nuk e kemi tradit me i than Arkanave ejani e mytyni e i perdhunoni motrat e grat e thmijt e shqiptareve se po bajna pak hajgare ktu ne Rogner me shokin klos e fatos..

ne i dalim para arkanit e i tregojm gjoksin e gryken e pushkes jo si ju qe i rshoni faksin e komunikaten serbis si dhurato peshkesh dimplomatiko- politike.. e pastaj i ktheni bethen arkanit e ushtris tij tuj ja lshue te mjerin e te pambrojturin popull shqiptar ne dor qe te bajn ata tigrat e tij te shumadijs cka tu doj k... e mendja e tyne djallzore shoviniste..

o vegla te cubrilloviqit..

lule i ka qit populli ushtarve te klarkut te natos.. dhe e din mir pse ja ka dhurue ato lule..

sepse juve pisave ju pa cka ishit.. more plackitsa e pijanika pojatash e rognerash e banhofash.. o p.ordhusa te komunikato mashtrimeve..

hupni more m.uta.. se nanat e kosoves nuk ju a falin ..hajgaren tuaj te turpshme..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 27-06-2007 më 00:34

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    o ti KK -ja ose kanibali i KeK-ut..

Un jam andej nga nuk e kemi tradit me i than Arkanave ejani e mytyni e i perdhunoni motrat e grat e thmijt e shqiptareve se po bajna pak hajgare ktu ne Rogner me shokin klos e fatos..

ne i dalim para arkanit e i tregojm gjoksin e gryken e pushkes jo si ju qe i rshoni faksin e komunikaten serbis si dhurato peshkesh dimplomatiko- politike.. e pastaj i ktheni bethen arkanit e ushtris tij tuj ja lshue te mjerin e te pambrojturin popull shqiptar ne dor qe te bajn ata tigrat e tij te shumadijs cka tu doj k... e mendja e tyne djallzore shoviniste..

o vegla te cubrilloviqit..

lule i ka qit populli ushtarve te klarkut te natos.. dhe e din mir pse ja ka dhurue ato lule..

sepse juve pisave ju pa cka ishit.. more plackitsa e pijanika pojatash e rognerash e banhofash.. o p.ordhusa te komunikato mashtrimeve..

hupni more m.uta.. se nanat e kosoves nuk ju a falin ..hajgaren tuaj te turpshme..
    nuk kame dyshuar rastesisht se nga jeni pra siq po shifet
    urrejtja ndaj atyre qe e sollen lirin e kosoves ty do ta zen frymen nji dit jo fort larg

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869

O Brari, ta kam nje dreke mbretrore borxh.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar Maska e AvniMehmeti
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    84
    @brari

ty mos rastësisht të është vrarë ndokush i njoftur nga dora e uçk-së?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Uahabizmi i përhapur edhe në Kosovë
    Nga RTP në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 18:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •