Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    a pe nini njerin oj drenice,KTHJELLNU po thot se kerka sjeni...e sa per qlirimin e Prishtines fort mir e kish permen njoni afrim zhitin me shokt e tij,kadal se n`Prishtine tjeter kush osht kollit,mos i harroni disa djem qe kan bo aksione neper Prishtine e sot kerkun nuk permenen.Nuk ka nevoj as mu perla e mu honger mes veti,po ka shum nevoj mu KTHJELL e secili mi kry punet e veta,mos mu munu me zaptu komplet shtetin."QLIRIMI I PRISHTINES"?Prishtina noshta eshte qliru prej serbeve,veq Prishtina meniher eshte plaqkit e demolu prej njerzve te Drenices LLapit e plot vendeve tjera mos me ju hi rend,kshtu qe per mu Prishtina eshte hala e ROBERUAR.mos e merrni askush si ofendim,ky eshte mendim i jemi,mendim i ni njerit qe u lind e u rrit ne Prishtine,e don Prishtinen shum,po rrethi qe nuk ka t`boj asgje me Prishtinen po ma zbehin dashurine qe e kom.me ni fjal,ALLAHILE HAJT O DAJ SHKONI N`KATUNE T`JUJA E MOS E KOMPLIKONI ZHVILLIMIN E SHTETIT,SHKONI PUNONE TOKEN E PRISHTINEN LEJANI PRISHTINALIVE.tash edhe NATO po doni me thon S`ESHTE KURGJO,NA JEM AMERIKE NA JEM NATO NA JEM GJITHQKA,e na sjem hiq kurgjo sa t`kem n`kryje shtetit njerz me qorapa t`bardha.

ps.e shkrujta ket shkrim sa me ju kallxu qe n`Prishtine ka shum njerz qe e kan ket mendim temin,e nuk nihen shume TE QLIRUAR.hajt tung e mos u halitni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 30-05-2009 më 21:14

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ALLAHILE HAJT O DAJ SHKONI N`KATUNE T`JUJA E MOS E KOMPLIKONI ZHVILLIMIN E SHTETIT,SHKONI PUNONE TOKEN E PRISHTINEN LEJANI PRISHTINALIVE.
    Allahile ça batë ju prishtinalitë??? Po ju hajninë ma të madhe jini tuj e ba. Shko kqyre Drenicën, çfarë prapambeturie ekonomike, për faj t'juvin, a ja ki idenë për ça po fol.

Iu ka rrjedh truni, qysh poget.

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Prishtinalite jan te zotit, ata se qajn kryt nermes veti se a jam une ma patriot si ti apo ti se une!, ata babo po punojne po argetohen ne disko me femna te bukura e po kenacen...e une i ngrati ketu pi caj drasat me ju.Vendse edhe une me shku ne disko e mu ju gjujte najnjones qe eshte ardhe aty jo per diq tjeter por vetem qe te kenaqet aty se zoti sja ka dhon jeten qe vetem fryme te mare uhhhf

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Allahile ça batë ju prishtinalitë??? Po ju hajninë ma të madhe jini tuj e ba. Shko kqyre Drenicën, çfarë prapambeturie ekonomike, për faj t'juvin, a ja ki idenë për ça po fol.

Iu ka rrjedh truni, qysh poget.

allahile ku po rrnon ti o shpirt?drenicen pe vjedhin ata tvetit se krejt nqeveri jon.Prishtinalite jau kan qel syt juve o zdrala t katunit mos u boni bukpermyst.drenica thojka prapambeturi ekonomike,krejt kosova osht e prapambetun,e drenica edhe me kon e prapambetun sbohet nami se s`osht naj las vegas a najsen,kshtu qe hajt tung e mos fol palidhje shko thuj ktyne nqeveri mos vjedhni.bile ju katunart mos folni per hajni se sbon hiq.ka 10 banesa i nxishit mas lufte keni menu qe pasunia e huj bohet e juja,tash keni met si budall t`shtimes tu sill neper rrug tprishtines veq nxeni ven,shkurt KATUNAR TE HUMBUR NE QYTET.ma mire ish kon me shku katun me punu token e me jau pa hajrin najkush se qishtu qysh jeni bo si refugjat.hajt me tmira takunar i coverr.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 09-06-2009 më 22:22

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Nje pyetje e kam perse e leshuan prishtinen ne mynyr qe te futen te paret a nuk eshte pak sa paradoksale.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Uahabizmi i përhapur edhe në Kosovë
    Nga RTP në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 18:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •