Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274

Tetë vite që nga Hyrja e UÇK-ës në Prishtinë( Kosovë).

Nesër bëhen plotë tetë vite që kur Ushtria Çlirimtare e Kosovës hyri në kryeqender dhe me këtë shenoi "çlirimin" e Kryeqytetit sikurse në ditet tjera në vijim, ajo hyri edhe në qendrat e tjera.
    Sot pas tetë vitesh akoma ëndërrat e tyre për një Kosovë të pavarur nuk janë sendertuar.
    ka nga ata që mendojnë që ndoshta do të na duhet sërish një ri-hyrje me Ushtri që pastaj definitivishtë të ndjehemi të lirë.
    Por megithatë, sa herë që vije 11 qeshori do t'a përkujtojmë, si diten kur UÇK-ja ka hy, për herë të parë në njëren nga shtatë qendrat e Kosovës, në Prishtinë.
    Urime " lirinë" dhe diten e çlirimit 11 qershorin Prishtinë!

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    me pas kallxu ne fillim se e ngjeh vec Hashimin si UÇK ka kuptim ky shkrim i yti |||

je permi 10 vjet gabim tuj na kallxu histori qysh ka hi Hashimi n'Prishtine |||

kur shkruhet per UÇK as ti as Hashimi nuk muni mej fshi Afrim Zhitine e Fahri Fazliun - e as Hyzri Tallen - pej historis t'Prishtinse |
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 10-06-2007 më 22:19
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    44
    le ore se nuk u kane ndonje gezim i madhe...ndoshta ju qe nuk i keni njofte....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-12-2004
    Postime
    47
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri
    Nesër bëhen plotë tetë vite që kur Ushtria Çlirimtare e Kosovës hyri në kryeqender dhe me këtë shenoi "çlirimin" e Kryeqytetit sikurse në ditet tjera në vijim, ajo hyri edhe në qendrat e tjera.
    Sot pas tetë vitesh akoma ëndërrat e tyre për një Kosovë të pavarur nuk janë sendertuar.
    ka nga ata që mendojnë që ndoshta do të na duhet sërish një ri-hyrje me Ushtri që pastaj definitivishtë të ndjehemi të lirë.
    Por megithatë, sa herë që vije 11 qeshori do t'a përkujtojmë, si diten kur UÇK-ja ka hy, për herë të parë në njëren nga shtatë qendrat e Kosovës, në Prishtinë.
    Urime " lirinë" dhe diten e çlirimit 11 qershorin Prishtinë!

NUK E KA SHLIRU UCKja po NATO.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    NUK E KA SHLIRU UCKja po NATO.
    Çka ka shliru nato bre budalle?
    Po lujne me ty si maca me minin. Ti e ndez televizorin dhe shpreson një lajm të mirë se do të pavarësohet Kosova, ata thonë se po e shtyjnë për ca muaj, dhe fytyra jote zbehet, sepse të zhgënjyen për të disatën herë. E ti përsëri i mbron këto farë raca të poshtra që e kanë uzurpuar vendin tonë.
    Poshtë NATO. Lavdi UÇK-së.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    S'e ka cliru asnjana. Ku po e shihni ju at' Liri? -E ty t'kom dite per pak ma t'kfillt.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    S'e ka cliru asnjana. Ku po e shihni ju at' Liri? -E ty t'kom dite per pak ma t'kfillt.
    Hej bapist unë jam mjaft i kfilltë në fjalët e mia, UÇK e ka shliru, dhe nuk duhet të hedhim poshtë gjakun e dëshmorëve. Ata e kanë shliru pavarësisht se si është sot gjendja. UÇK ka hyrë në Prishtinë para NATO-s. Nëse ne nuk arritëm t'a shlirojmë Kosovën vetë me duart tona, nuk është faji i UÇK-së, por është faji jonë që nuk i ndihmuam UÇK-së por ikëm në Bllacë, Qafë-Morinë, Shqipëri, Maqedoni, dhe u shpërndamë nëpër botë më zi se hebrenjt e mallkuar.
    Sod jemi të robëruar, de-fakto dhe de-jure, si do që ta shikosh, është e vërtetë.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Sod jemi të robëruar, de-fakto dhe de-jure, si do që ta shikosh, është e vërtetë.
    No further comment!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-12-2004
    Postime
    47
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Çka ka shliru nato bre budalle?
    Po lujne me ty si maca me minin. Ti e ndez televizorin dhe shpreson një lajm të mirë se do të pavarësohet Kosova, ata thonë se po e shtyjnë për ca muaj, dhe fytyra jote zbehet, sepse të zhgënjyen për të disatën herë. E ti përsëri i mbron këto farë raca të poshtra që e kanë uzurpuar vendin tonë.
    Poshtë NATO. Lavdi UÇK-së.

Kish qen mire me dal prej Kosoves te gjitha forcat e KFOR-it edhe Amerika mos me perkrah ma Kosoven. Per 24 ore kan me te pushtu Serbia edhe ka me te qit prej Kosoves. Ta tregoi ty UCKn mandej e hajn pa pjek.

Mos fol budallakina.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Hej bapist unë jam mjaft i kfilltë në fjalët e mia, UÇK e ka shliru, dhe nuk duhet të hedhim poshtë gjakun e dëshmorëve. Ata e kanë shliru pavarësisht se si është sot gjendja. UÇK ka hyrë në Prishtinë para NATO-s. Nëse ne nuk arritëm t'a shlirojmë Kosovën vetë me duart tona, nuk është faji i UÇK-së, por është faji jonë që nuk i ndihmuam UÇK-së por ikëm në Bllacë, Qafë-Morinë, Shqipëri, Maqedoni, dhe u shpërndamë nëpër botë më zi se hebrenjt e mallkuar.
    As topi se luan siq thot nji fjal ket çka thua ti
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Uahabizmi i përhapur edhe në Kosovë
    Nga RTP në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 18:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •