Pa dyshim se per kete vit eshte Kaka dhe eshte jo vetem futbollisti me i mire i amerikano-jugor, por edhe i botes.
Pa dyshim se per kete vit eshte Kaka dhe eshte jo vetem futbollisti me i mire i amerikano-jugor, por edhe i botes.
Ronaldinjo dhe Lionel Messi pastja vjen Kaka
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Edhe sepse jam Me Argjentinen votoj KAKA se eshte me i mire se Messi aman kush e ka vene ate Robinhon me Diegon ?Pse nuk vune edhe Saviolen me Aimarin psh ?Sa per Messin DIEGO MARADONA nje here ka bere nena.Ska per te dale es edhe nje lojtar ne bote.
Cfar do te beje ti nje lojtar aq i ri sa qe eshte Messi? Dy vjet radhazi fiton kampionatin Spanjol, vitin e kaluar fitoj dhe CH.L . Ai me cunat e lagjes apo me ke te ishe, Shenoj gol nga mesi i fushes duke i genjyer te gjithe lojtaret e Getafes me gjith mbrojtjen dhe portier duke i fut ne rrjete qe te gjithe. Po me Realin ato 3 golat qe shenoj? po ndeshjet tjera i harove ti se cfar ka bere Leo Messi? Mbreme me dy gola te tije e nxori nga disavantazhi Barcen dhe nje gol spektakulare qe shenoi me dore duke emituar legjenden e futbollit Maradonen Te pakta te duken keto per nje talent te futbollit sic eshte Messi vetem 19 vjecar?!Postuar më parë nga Davius
Ja cfare ka fituar Messi:
FC Barcelona
2006-07 - Spanish Supercup
2005-06 - Champions League
2005-06 - League
2005-06 - Spanish Supercup
2004-05 - League
Argentinian National Team
2004-05 - World Cup under 20
Pastaj si do e krahasosh KAKA me Dinjon?!
Rikujtoj pak keto qe ka mare deri me sot Dinjo ...
FC Barcelona
2006-07 - Spanish Supercup
2005-06 - Champions League
2005-06 - League
2005-06 - Spanish Supercup
2004-05 - League
National Team of Brasil
2004-05 - FIFA Confederations Cup
2001-02 - World Cup
1998-99 - America Cup
1996-97 - World Cup under 17
Individual Awards
2003-04 - FIFA WORLD PLAYER
2004-05 - Ballon d'Or
2004-05 - FIFA WORLD PLAYER
KAKA si ka ardhe ne AC MILAN cfar ka bere deri me sot? Kete vit fitoi me Milanin CH.L dhe cfar ka bere ?!
Me vjen keq me keto ironit e tua qe i ke ndaj futbollisteve te Barcelones.
Gjith te mirat.
P.S Ti pergjigjem pyetjes te sondazhit dihet qe dyshja e Barcelones RONALDINHO, MESSI Number 1.
#VamosArgentina
Hahahhahah thekthi sa me seriozitet e ke mar mer ruju mos e mbysish dikend ne e dim se jan lojtar te mire po secili ka te drejt ta shpreh mendimin e tij![]()
Sui generis
Un jam nje tifoz i flakt i Milanit dhe normal qe do votoj apo ti dal zot me tifozellek KAKA-s por realiteti eshte i idhur.
Nuk mundet ta krahasojme ne milanezet Kaken me Ronaldinjon apo messin ku ata jane te jashtzakonshem kan nje teknik te persosur, nje memorie shum te forte dhe jan shum larg Kakas, kan fitu shum gjera me shum se Kaka qe ka fitu ne historine e vete po dhe kaka eshte nje lojtar i madh sikur ato
Ronaldinho me i miri pastaj Messi dhe Kaka pas ktyre
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Vata ime ishte per Ronaldinho edhe ashtu Ronaldinho avancoka por problemi qendron se dy lojtart e Barcelones gjenden ketu tani njerzit jan ne dilem cilit te ja japen voton po prap Ronaldinho eshte nder me te miret edhe se KAKA & MESSI jan lojtar te mire por RONALDINHO eshte me i mire.
Sui generis
Me marr un ty me ti tregu qka ka fitu Rauli Nuk i zem edhe forumi shoki ok
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 11-06-2007 më 09:49
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Pyetja eshte : Cili eshte futbollisti me i mire amerikano-jugor dhe jo Cili ka fituar me shume...prandaj thekthi kot i jep ti ato informacione , se ste bejne pune.
Kete sezon futbollisti me i mire ne bote do shpallet KAKA, kjo d.m.th qe eshte dhe futbollisti me i mire amerikano jugor.
Hajt ciao
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Une vetem nje ja permendi: Rauli 3 tituj ne Ligen e Kampioneve, ndersa Barcelona 2 tituj ne Ligen e Kampioneve gjate tere historise se saj qindvjecare. Mos te vazhdojme me rekorde tjera ne Primera Divison apo ne Kombetaren e Spanjes se behen shume.Postuar më parë nga PriinCi_3nt
Mandej me duket se hapesi i temes kerkon thjesht mendim se cili eshte me i mire, jo te shkruajme 'rekorde', se po nisem ne madrilenet te shkruajme rekordet duhet t'i themi Albos te blej nje host prej 1.000.000 GB per forumin, se ky host momental nuk do t'i permbaje te gjitha ato postime!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 11-06-2007 më 09:49
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt