Ka sa te duash,kerkoPostuar mė parė nga Ervisa
Ka sa te duash,kerkoPostuar mė parė nga Ervisa
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar mė parė nga Ervisa
Shume veshtire eshte.. ama me mund edhe me vullnet, edhe rastesi... gjehet gjehet![]()
Postuar mė parė nga Morning star
rastesi po....por jo me u mundu, s'imponohet dashuria
kur se pret te vjen![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
jo jo nuk egziston dashuria edhe ajo qe eshte dashuri eshte interes asgje me shum vetem interes nese dashurohesh ne dikon dashurohesh se te pelqen diqka te ai per interes pra tung
Elzana Me kete menje qe paske ti lal 12 qe ka viti pa martu do ngelesh.Postuar mė parė nga elzana
Sa per dashurin mos te raft se eshte si ai plumi qorr qe vdes pa pas asmeri.
Jeto sikur do te vdesesh neser, dhe meso sikur do te jetosh gjithmon
Dashuria egziston si e dhene e paraprogramuar tek individet(arsye ciftezimi,hormonale...),pavaresisht se pastaj e asociojme me individe te caktuar me vone.Postuar mė parė nga Mr_Right
Kam vetem nje limit: qiellin!
Lexova disa nga shum postimet qe ishin bere per ket teme dhe u detyrova te japi nje pergjigjeje.
Nese vetem ndalemi dhe mendojme pse nuk e dashurojme nje vajze ose djal te keq, kjo na bon te dyshimt se egziston dashuria.Ne kete bote qdo gje eshte interes edhe te dashuruarit eshte me interes keshtu qe nuk ka dashuri.
cool-KS-xix
Po si nuk ekziston. Bota sillet rreth e rrotull dashurise.![]()
Po si nuk egziston dashurija?Ajo egziston por duhet ruajtur dhe nese dashuron me shpirt e zemer edhe e vdekur ajo do mbetet dashuri!!!Nuk eshte dashurija ,,liber i serbishtes" ta hudhesh ne mbeturina po eshte nje liber i shenjt qe duhet te ruhet me kujdes te madh sepse dashurija e vertet kurr nuk shuhet, pra as e vdekur.....Nuk eshte qdo gje interes....Postuar mė parė nga elzana
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Patjeter qe ekziston. Pse kot jan hapur gjith keto tema tek ky nen-forum!?
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt