Close
Faqja 15 prej 32 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 313
    Allahu i nenshtron djajte te kryejn zhytje me polumbar per interes te njeriut ....!!

Pra Djalli ben ate qe e detyron Allahu

21:82. Edhe disa nga djajtė (ia nėnshtruam) qė zhyteshin (nė thellėsi tė ujit) dhe bėnin edhe punė tė tjera pėr tė (pėr Sulejmanin), por Ne i ruanim ata (tė mos shmangeshin).
    38:37. Ndėrsa djajtė (ia nėnshtruam) pėr ēdo ndėrtim dhe zhytje nė ujė.
    Pff Keti iblisit nuk ja nin hic mer se ca thot Allahu

2:34. E kur u thamė engjėjve: pėruluni (bini nė sexhde) Ademit, ata menjėherė iu pėrulėn, me pėrjashtim tė iblisit (djallit). Ai refuzoi dhe u mbajt nė tė madh dhe u bė pabesimtar.
    20:116. Pėrkujto kur Ne u thamė engjėjve: "Bėni sexhde ndaj Ademit, ata i bėnė, pos Iblisit, i cili nuk deshi".
    Revolution 1848

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    [=EuroStar1;2896260]Allahu i nenshtron djajte kryejn zhytje me polumbar per interes njeriut ....!!

Pra Djalli ben qe e detyron Allahu

Pff Keti iblisit nuk ja nin hic mer se ca thot Allahu [/QUOTE]

E si mund te jet i keq raxhim shajtani pastaj
    Kur vetem kryen urdherat e allavit?

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Gjithashtu edhe une te pershendes dhe te uroj qe te behesh Ateist
    Hehe...por edhe nese behem ateist, une prap do te besoj ne nje Fuqi Mbinatyrore qe une e quaj Zot. Ama ty nuk te them beje kete qka po bej une, perkundrazi e respektoj qendrimin/mendimin tende ama, prap po them pa imponime, ofendime injorime ne mynyre te PERGJITHESUEME.
    Pershendetje shqiptarqe vella!

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin

E si mund te i keq raxhim shajtani pastaj
    Kur vetem kryen urdherat e allavit?
    Po pra se keto fetaret na thone qe Zoti do hedh ne zjarr kedo qe ndjek djallin dhe nga ana tjeter e ka paisur njeriun me nje sensibilitet qe ti afrohet gjerave te "Ndaluara" po ashtu bashkpuno me djallin duke e lejuar ate qe ti terheq njerzit pas vetes dhe ti manipuloje ata per ne mekat. Pra a del bashkpuntor ?

Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Hehe...por edhe nese behem ateist, une prap do te besoj ne nje Fuqi Mbinatyrore qe une e quaj Zot. Ama ty nuk te them beje kete qka po bej une, perkundrazi e respektoj qendrimin/mendimin tende ama, prap po them pa imponime, ofendime injorime ne mynyre te PERGJITHESUEME.
    Pershendetje edhe ty i dashur
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Hahahahahahahaha haj more Toke cka mban...po qysh more me u ba Ateist edhe me besu prap ne Fuqi Mbinatyrore? Hahahahahahahah mo be se kur po shoh ksi postime po du me kajt jo me kesh....cka o puna juve qe s'jeni ka e kuptoni Ateizmin more? Phaaaaaaaaaa....

Gabim je njeri gabim 100% mazi sa ata qe i kam neh per betoni te Tema e Ateizmit edhe ti me ndoket qe je ka e merr rrugen e tyne, amo hiq be s'ja keni renin Ateizmit amo bash hiq...qetu shiheni ju sa dini per nje Term qe vetem zonin ja keni ni kurgja mashum Absolutisht!!!

NE qoftese bahesh Ateist s'ka mo ZOT per ty tu fshihet prej Memories ZOTI ty. Por ne qoftese mendon qe deshiron me u ba Ateist e me besu ne ZOT je gabim 100%. Se Ateizmi nuk pranon Hyjnia. E ti ne kete rast duhet te jesh Agnostik a me Ateizem s'ke fare hiq. Kshtu qe kur bon postime amani t'koft mendo njo 3 her tani ban postim se per bes kejt jeni ka rreshqitni kur po eshte puna per Ateizem. Thjesht mundoni me lexu per Ateizem mos u preukuponi prej nje Individi se cka mendon per Ateizem po lexoni ATEIZEM.

Nese Ateizmi eshte sic na paraqet ketu me hahaha e hihihihi atehere larg -Ateizmit- !
    Ose sic te mesova ne nje tem tjeter, ateizmi eshte Injorancė.

Hė Marduk ?

Kur do ta demantosh krijimin e hėnės nga toka ?

Po presim … koha po kalon … (A egziston koha per ateistėt, ē'eshte koha, si u krijua, pse ? )
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    PO ku leshin mos me kesh kur po sheh ksi sene qe s'po doni me ju ngul n'kry po mendoni ashtu siq doni ju...u picku mater cka o kjo pune kshtu? Fol une sa t'muj s'po ja le ne kry, as s'po i jepni rendesi pak naj postimi veq hini gjuni baglaaa ksajde....tani ku mos me ju gju me bagla?? Rri kur s'dini rrini...

A mos boz u bane me keto pytje te njejta Hena Hena...edhe mos me dit krijimin e Henes une a mo valla me humb ndonje gje? Asgje. Kshtu qe fuzatu najka tjeter amani t'koft...biri n'fije ti qatij postimi me larte qe e kam ba nje kontradikte teper t'madhe tani hajde fol...deri s'ki qaty cka me fol ti s'je Besimtar.

Citim Postuar mė parė nga Marduk Lexo Postimin
    PO ku leshin mos me kesh kur po sheh ksi sene qe s'po doni me ju ngul n'kry po mendoni ashtu siq doni ju...u picku mater cka o kjo pune kshtu? Fol une sa t'muj s'po ja le ne kry, as s'po i jepni rendesi pak naj postimi veq hini gjuni baglaaa ksajde....tani ku mos me ju gju me bagla?? Rri kur s'dini rrini...

A mos boz u bane me keto pytje te njejta Hena Hena...edhe mos me dit krijimin e Henes une a mo valla me humb ndonje gje? Asgje. Kshtu qe fuzatu najka tjeter amani t'koft...biri n'fije ti qatij postimi me larte qe e kam ba nje kontradikte teper t'madhe tani hajde fol...deri s'ki qaty cka me fol ti s'je Besimtar.

Nuk besoi qe jam i vetmi i cili kam problem qe te kuptoi, shkruan sikur te mos ishe i kosoves nga cila trev e shqiperis natyrale je ? Te di se me cfar theksi/akcenti kam te bej ?

E dyta, ti e mohon shkencėn !
    Dhe na akuzon neve, besimtareve qe jemi anti-shkencė !?

A e pranon ti shkencėn nė tėrėsi ?
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    [=Marduk;2896558]Hahahahahahahaha haj more Toke cka mban...po qysh more me u Ateist edhe me besu prap ne Fuqi Mbinatyrore? Hahahahahahahah mo be se kur po shoh ksi postime po du me kajt jo me kesh....cka o puna juve qe s'jeni ka e kuptoni Ateizmin more? Phaaaaaaaaaa....

Gabim je njeri gabim 100% mazi sa ata qe i kam neh per betoni Tema e Ateizmit edhe ti me ndoket qe je ka e merr rrugen e tyne, amo hiq be s'ja keni renin Ateizmit amo bash hiq...qetu shiheni ju sa dini per nje Term qe vetem zonin ja keni ni kurgja mashum Absolutisht!!!

NE qoftese bahesh Ateist s'ka mo ZOT per ty tu fshihet prej Memories ZOTI ty. Por ne qoftese mendon qe deshiron me u ba Ateist e me besu ne ZOT je gabim 100%. Se Ateizmi nuk pranon Hyjnia. E ti ne kete rast duhet te jesh Agnostik a me Ateizem s'ke fare hiq. Kshtu qe kur bon postime amani t'koft mendo njo 3 her tani ban postim se per bes kejt jeni ka rreshqitni kur po eshte puna per Ateizem. Thjesht mundoni me lexu per Ateizem mos u preukuponi prej nje Individi se cka mendon per Ateizem po lexoni ATEIZEM.[/QUOTE]

Hajt te qeshim, more, pak se eshte mire per shendetin tone, apo jo?

Marduk, e di se q`eshte Ateizmi. Shoku im me i ngusht eshte Ateist.
    Sugjrimi i Eurostarit ishte qe te behem une Atesit. S`ka dert!
    E drejt e tij eshte! Per ate edhe pak si n“hajgare iu pergjigja
    Pa te keq!
    E ti, i nderuar, aman, mos qaj se ma "vret" Zemren, se nu kam qejf t`a beje askend te qaj.
    Te pershendes shqiptarqe, vella!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Cka me han mu per Papavica? Kur vet qeta Papat s'naj kan rras kur jemi kan ne gjendje t'keqe gjate pushtimeve prej dy Aneve Perendimore dhe Lindore? Cka me han per Hoxhat qe e kan ba t'njejtet gje? Cka me han per keta bala qe mashum na kan sjell fatkeqesi se sa dobi t'mire?

Une i rrasi hunt ku du edhe ti s'je qe ma ndal edhe s'e ai qe duhet mem citu. Se kerkushi s'je, une ma se shumti qe hi eshte tek Rubrika e Ateizmiti, per me i tregu balave si ti qe qetu s'keni vend ju me postu hiq. Se une jam ai qe e mohoj Fejen edhe Zotin se qeky sen me brengos me se shumti ne jete qe duhet me te tregu edhe ty qe je nje njeri i humbur, por Friken qe e ke ndaj Zotit te len me besu ty. Jo qe e beson me gjith kenaqesin ane por je bal si Popat edhe Hoxhat. E ti mendon se per mu mendoj qe kam Papa e Hoxha mbiMu. Po jo o bal se keto sene jan t'kota sa qe ata ty ckrryjn kejt jeten ta marrin, qe t'lshojn prralla qe vertet Zoti ekziston po ti se qan per me shum koken edhe meniher e pranon Thu: PO.

Qetu ti kam neh Muslimant kejt ren, sa qe s'kan cka me fol qe ja kam mshel gojen me ***, e hin tani ka fundi shajn thojne: S'folet me Mardukun sepse s'ka edukat, a nuk e shohin qe kurr sharrojn vet s'ka lidhje veq une duhet me u kan perfekt per ta me fol mir, a ata qe gabojn kerkush mos me i permisu a? S'keni be ju faj qeshtu jeni mundu gjith, por ku ju ka dal dikush qe t'ja hup Besimin n'Zot s'keni nevoj as me jetu se qaty po ju humb kejt Temelin qe e keni ne ate kry BOSH.

Ateizmi e ka nja t'mire qe Zotin kurr rahat s'ta le, e paramendo tash Zoti sa i madh mundet te jete, po qe se le rahat njer Ateist/Individ. E kjo e tregon qe njeri eshte qe vet e mposht Zotin. Kurse te Libra Zarathustra kuptojm: Qe edhe Zoti e ka Ferrin e vet. Ate dashurin ndaj Njeriut. Haha, t'pshurrsha n'Zot kur i ka ra pishman me Noen dhe Arken e tij t'mutavt, qe vet qeky Zoti ka thane i kam ra pishman qe e kam kriju Njeriun dhe qe jeton. Qe cfar Zoti ki pishmanllek qe ka ba gabim teper t'madh. E ti mu ma tesh ***** me gjith Besimtart tjer e thuni: Zoti eshte i Gjithedijshmi. Kur vet ky Zoti Dalldyshan i yti ka ra n'gabim me veten mos trullan ta ka hup mendjen Feja.

Edhe dicka mos gabo mem Citu bile...le te eshte mesim per te gjithe juve ketu...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 20-06-2011 mė 05:49

Faqja 15 prej 32 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •