Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 36

Tema: Pa Fjale !!!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

Pa Fjale !!!

" Si jane bisedat ndermjet te dashureve, a ju ka ndodhur ndonjher te mbesni pa muhabet (pa fjale)".si keni vepruar ne kete moment ??? iu pershendes !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    " Si jane bisedat ndermjet te dashureve, a ju ka ndodhur ndonjher te mbesni pa muhabet (pa fjale)".si keni vepruar ne kete moment ??? iu pershendes !!!
    Pershendetje SAS ! pyetje e mir me ka ndodhur pra athere kemi nejt bashk dhe aj ne pun vet e une ne te temen, jo se jo kur ishim duke folur ne tel kemi vendos ta nderprejme lidhjen telefonike. mirepo shyqyr se nuk na ka ndodh shpesh lol
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Me ka ndodhur qe kur bisedoj me te dashuren te ngeli pa fjal memec , dhe ateher kur kam pare se skam cte bej kam ikur prej dhome ose jam largu prej atij vendi me nje x kohe dhe x arsye qe te mos bie ne sy se sdi cka te foli.
    Sui generis

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    hmmmmmmmm pa muhabet? sikur...................o jane grindur,o meren me pune konkrete ,nga vetja mund te them se nuk me ndodh kjo ,vetem kure meremi me dicka ,por dhe atehre flasim se sna rihet .
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    flm per pergjigjet e sinqerta po si nuk tha njeri qe kur rri pa llafe putheni nejse une me kete bejbon lart puthem kur rri ndonjehere pa llafe !!! te puth bebushja!!! meqense grindesh ti :P
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Lol SAS , po normal se edhe ashtu ndodh, se puthem e sene, na kokem teper serioz ! loool
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    dikush ka thene qe "shok i vertete eshte ai me te cilin nje moment heshtjeje/qetesie nuk eshte nje moment frike". shume shume e vertete, jashtezakonisht e nevojshme. i ketij mendimi jam une.
    me sa shoh gjithe te tjeret jane te teorise "o do zihemi o do beep".
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Clauss
    dikush ka thene qe "shok i vertete eshte ai me te cilin nje moment heshtjeje/qetesie nuk eshte nje moment frike". shume shume e vertete, jashtezakonisht e nevojshme. i ketij mendimi jam une.
    me sa shoh gjithe te tjeret jane te teorise "o do zihemi o do beep".
    Nje moment heshtjeje mund te egzistoje edhe nese,fjala bie,partnerja me drejton nje arme ne balle dhe me thote...-o ler rakine,ose ta zbraza ballit...vertet e dua dhe me do,por kam frike se ajo arma mund te jete e mbushur,gjithashtu,ajo ka frike se mos pa dashje,ka ulur siguresen

ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Sas sa shpejt e the vete ate qe kisha une ne mendje. Nejse. Mua nuk me ka rastisur qe te kem ngelur pa fjale pasi nqs nuk kam folur fjale kam folur me puthje, me ledhatime e perqafime.

Imperator
    Albanian Perandory

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879

Smile

hahaha
    it is so simple
    kur mbetem pa fjale, shkoj afer ne krahet e tij e me puthen.e pastaj vijne prap fjalet :P
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •