Close

Rezultati i Sondazhit: Do vdisnit pėr vendin tuaj?

Votues
149. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

91 61.07%
  • Jo

58 38.93%
Faqja 16 prej 17 FillimFillim ... 614151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 163
    Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Une per vendin tim do vdisja pa u menduar fare. Ndoshta ne ditet e sotme te vjen spontane te thuash qe s'do e japesh jeten per vendin tend, sepse gjithmone te vjen ne mendje pyetja ēfare ka bere vendi im per mua, kjo per faktin se jemi te rrethuar nga "armiq te brendshem", nga nje politike e korruptuar, nga njerez hipokrite qe na qeverisin dhe qe na kane lodhur.
    Mendoj se nese do kishim "armiq te jashtem", nese dikush do vinte te pushtonte tokat tona, shtepite tona, te gjithe shqiptaret pa u menduar dy here do ktheheshin dhe do e mbronin token e tyre. Ne shqiptaret s'lejojme askend dhe asgje te na preki nderin. Token qe kemi, shtepite tona, ndonese nuk jane ne standarte te mira, i duam dhe i mbrojme me gjak, sepse kemi derdhur djerse per to dhe s'ka shance asnje te vije te na i marre.
    Ne po theremi e po grihemi me komshiun e madje dhe me vellain tone per nje rrip toke dhe nuk do vrisnim e s'do derdhnim gjakun nese do vinte serbi, greku, italiani apo kushdo tjeter te na plaēkiste, te na therte, te na perdhunonte, te merrte token tone, femine tone, nenat tona, motrat tona? Dikush mund te thote se do vdiste per familjen jo per atdheun, po a nuk jetojne familjet tona ne kete toke? A nuk prehen ne kete toke eshtrat e te pareve tane? A nuk kane derdhur gjakun gjysherit e stergjysherit tane qe ne te mund te jemi sot ketu ku jemi? Duam apo s'duam ne u kemi haraē per t'u paguar atyre qe dhane jeten e derdhen gjakun qe ne te mund te jemi sot ketu ku jemi.

Respekte
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

DuRrSaKe Maska e Elena__Dr
    Anėtarėsuar
    28-11-2007
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    Une per vendin tim do vdisja pa u menduar fare. Ndoshta ne ditet e sotme te vjen spontane te thuash qe s'do e japesh jeten per vendin tend, sepse gjithmone te vjen ne mendje pyetja ēfare ka bere vendi im per mua, kjo per faktin se jemi te rrethuar nga "armiq te brendshem", nga nje politike e korruptuar, nga njerez hipokrite qe na qeverisin dhe qe na kane lodhur.
    Mendoj se nese do kishim "armiq te jashtem", nese dikush do vinte te pushtonte tokat tona, shtepite tona, te gjithe shqiptaret pa u menduar dy here do ktheheshin dhe do e mbronin token e tyre. Ne shqiptaret s'lejojme askend dhe asgje te na preki nderin. Token qe kemi, shtepite tona, ndonese nuk jane ne standarte te mira, i duam dhe i mbrojme me gjak, sepse kemi derdhur djerse per to dhe s'ka shance asnje te vije te na i marre.
    Ne po theremi e po grihemi me komshiun e madje dhe me vellain tone per nje rrip toke dhe nuk do vrisnim e s'do derdhnim gjakun nese do vinte serbi, greku, italiani apo kushdo tjeter te na plaēkiste, te na therte, te na perdhunonte, te merrte token tone, femine tone, nenat tona, motrat tona? Dikush mund te thote se do vdiste per familjen jo per atdheun, po a nuk jetojne familjet tona ne kete toke? A nuk prehen ne kete toke eshtrat e te pareve tane? A nuk kane derdhur gjakun gjysherit e stergjysherit tane qe ne te mund te jemi sot ketu ku jemi? Duam apo s'duam ne u kemi haraē per t'u paguar atyre qe dhane jeten e derdhen gjakun qe ne te mund te jemi sot ketu ku jemi.

Respekte
    te njejtin menim kam dhe un pucccccccccccc motla te kom xhan
    ♥I love INTER♥

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    ncuq.......... as i her
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Shume konstruktiv mendimi i Milanistes. Nuk eshte se vendi nuk ben gje per ne, jemi ne qe nuk bejme asgje per vendin tone, ose dhe ato qe i bejme i bejme keq dhe pastaj themi se vendi yne nuk ben asgje per ne. Por, nese do te ishte e nevojshme jeta ime per atdheun tim do ta jepja pa frike, pasi do kontribuoja per pasardhesit e mi dhe qe Shqiperia ime e dashur te vazhdonte te ishte nje Zonje e nderuar.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Me Pushime Maska e ida1
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Nė Kėrkim Tė Vetvetes
    Postime
    220
    Se di, mbase edhe do vdisja ose te pakten do veja jeten ne rrezik per vendit tim .
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Sa nga keta qe vdesin pa nje pa dy per vendin e tyre, shkuan te ndihmonin UCK-ne?
    U si shikon me radhe jane...
    Mire do ishte keta pateriotat e flakt tu mesojen te aferme te tyre shqip 9per ata qe jetojen jashte shqiperise) dhe te mundoheshin te rregullojen jeten e tyre dhe ne te njejten kohe te ndihmonin ne zhvillimin kulturor ekonomik dhe shoqeror te shqiperise.
    Ps : Kam njohur "pateriot" si puna e ketyre dhe te gjithe jane bosh!!!Bjene patriotizem me fjale jo me vepra...dhe nje dite harrojen te te flasin dhe shqip...
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

SYSHQIPONJE Maska e labi i maleve
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225

Cool

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Sa nga keta qe vdesin pa nje pa dy per vendin e tyre, shkuan te ndihmonin UCK-ne?
    PO disa edhe kan vajtur o Koco,ndersa disa te tjetre kan qene nga 11 e nga 12 vjec aso kohe e keshtu qe s'ishin te afte te merrnin veten per siper!
    Gjithesesi ti nuk do te shkoje kurre,te jesh i sigurt... as per shqiperine,as per kosoven dhe as per grekun qe e dashuron aq shum ka nga ata si ju ketu qe do mbeten si kurdet qe jan komb pa atdhe,as ne parajse e as ne ferr por gjithe jeten ne ajer,pa ideale,pa aspirata!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga labi i maleve : 27-02-2008 mė 13:59
    LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.

SYSHQIPONJE Maska e labi i maleve
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    225

Cool

Citim Postuar mė parė nga Tepelenas_nr_1 Lexo Postimin
    U si shikon me radhe jane...
    Mire do ishte keta pateriotat e flakt tu mesojen te aferme te tyre shqip 9per ata qe jetojen jashte shqiperise) dhe te mundoheshin te rregullojen jeten e tyre dhe ne te njejten kohe te ndihmonin ne zhvillimin kulturor ekonomik dhe shoqeror te shqiperise.
    Ps : Kam njohur "pateriot" si puna e ketyre dhe te gjithe jane bosh!!!Bjene patriotizem me fjale jo me vepra...dhe nje dite harrojen te te flasin dhe shqip...
    Per ke e ke fjalen me saktesisht ti zoteria i nderuar nga gryka e Tepelenes,qe te jemi me te qarte edhe ne............. jo per gje po se edhe nuk njihemi qe te themi ti je keshtu apo ashtu?!
    Se me sa di une jene tipa si ai Kocua me siper qe i lene femijet te arrojne gjuhen shqipe dhe i shtyjn e te mesojne gjuhen e "kulturuar" greke!
    LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    do e kisha per nder ...po jo tani se jam shume giovane
    Ene une giovano jom, si thu ca do bojme me jetet tona???
    A ti japim per atdheun , a tia japim njoni tjetrit?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kohet kan ndryshuar..

dikur vriteshin per atdhene.. ata me te miret.. por atdheu nuk eshte kandar..ose.. ska kandar.. e ate e coptojne disa per ta kullufitur per vehte..
    sot.. te mencurit kur te vij puna..per ta mbrojtur atdhene.. do thone..
    pa dale njehere.. le te dalin ta mbrojne ata qe e shfrytzojne..

qe do te thote..

ne rradhet e para te frontit te dalin te luftojne ata qe kan pronesuar copat e majme te atdheut..pastaj brek grisurit..

psh.. xhu-ja.. kur vete ne plazh .. mezi gjen vend per te vene mullaqet ne kum.. e detyronet te dashuren ta mbaj ne preher qe te mos pagoj dymullaqe katror vend.. sepse i thone se kjo pjese ka pronar filanin.. i cili e ka kaq mij para vendmullaqen per ore e kaq per dite..
    pra ki filani me shoke le te dal ta mbroje atdhene pastaj na tjeret..

kjo eshte e reja ne lėmin e atdhetarizmit..

Faqja 16 prej 17 FillimFillim ... 614151617 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqipėria zė vendin e parė nė botė pėr rryshfetet
    Nga Lioness nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:37
  2. Shqiptaret E Kretes
    Nga krutani79 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 16:12
  3. Terrorizmi Islamik-Shqiperia ne vendin e 11
    Nga Shėn Albani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-08-2005, 23:31
  4. A ekziston skenari i ndarjes Shqiperise?
    Nga Traboini nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 23:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •