Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 82
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    sakrifice me karar e kam llafin une.
    ne fakt nuk kam patur rast tjeter per te provuar se sa do jem i zoti te sakrifikoj, por kjo do te varet dhe nga partneri. Jam pak si femrat une ne nje ane, dua siguri nga partnerja, ndryshe nuk e jap dashurine 100%.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga CrazyShakespear Lexo Postimin
    per dashurine do sakrifikoja vetem nje nate te zjarrte erotike. dhe kush sakrifikon me shume ne qaf paste veten
    Ne qafe paç veten ti me keto mendime...se nuk shkoke larg!

Ne emer te dashurise behen shume sakrifica,aq shume saqe do beja nje hartim!
    Po e le per nje here tjeter...
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anëtarësuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    ca eshte materiale ndoshta vlen te sakrifikohet per dashurine, nqs kerkohet nje gje e tille. pa

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ca eshte ideale ndoshta nuk vlen te sakrifikohet per dashurine,nqs kerkohet nje gje e tille,me
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Sakrifica qe kam bere per dashurine ishte qe te levizja nga vendi ku banoja me pare edhe te spostohesha 500km larg pa programuar asnje gje. Per 2 dite u zhvendosa pa marre parasysh cdo me ndodhte ne kete qytet tjeter.

Me duket dicka as e madhe por as edhe e vogel.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    Sakrifica me e madhe eshte kjo......."The day I stop loving you is the day when my heart will stop forever"............kush eshte i zoti/zonja ta beje kete!!!!!!..........une jam
    un do ta beja......
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga CrazyShakespear Lexo Postimin
    per dashurine do sakrifikoja vetem nje nate te zjarrte erotike. dhe kush sakrifikon me shume ne qaf paste veten
    Djalo, ti paske qene me i urti i grumbullit ketu
    Kush te do, s'kerkon sakrifica nga ti ndaj me pelqen te eci me mendimin qe dashuria eshte nje gjendje natyrale qe s'me deformon si karakter. Ne momentin qe fillon e cenon interesat e mija primare...mahh, s'eshte me dashuri. Njeriu duhet te mendoje dhe me larg: po s'eci ajo dashurise ca do besh?Ja sakrifikove pune e familja, nga do perplasesh koken?!
    Une sakrificat per te fejuarin ose bashkeshortin mund t'i kuptoj deri diku, ama te sakrifikosh per nje njeri qe e ke vetem te dashur dhe s'te lidh asgje materiale me te me duket budallek. Te njejtit njeri mund ti bjere mbas koke neser te kape komshine, nga te perplasesh ti?! Lum e lum qe sakrifikove per idealet hyjnore, nderkohe gjej nje forme te jetosh jeten tokesore
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 02-02-2008 më 09:11
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Un do beja cdo gje per veten time cdo gje qe te ishte e nevojshme.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga juliana_86 Lexo Postimin
    Mendoj qe ne momentin kur je e dashuruar sve re fare sakrificat.Njeriun tim sdo e lija te ikte per asgje ne bote sepse sigurisht qe do e doja me shume se veten.Vete dashuria eshte sakrifice,dhenie emocionesh.... pa i kursyer fare ato. Do sakrifikoja per dashurine time......nese do ishte vertet nje dashuri me nje D te madhe....
    Mir e ke thene edhe vete.Nese dashuria eshte reale nga te dyja anet edhe pa klecka do sakrifikoja everything.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Kush te do, s'kerkon sakrifica nga ti ndaj me pelqen te eci me mendimin qe dashuria eshte nje gjendje natyrale qe s'me deformon si karakter. Ne momentin qe fillon e cenon interesat e mija primare...mahh, s'eshte me dashuri. Njeriu duhet te mendoje dhe me larg: po s'eci ajo dashurise ca do besh?Ja sakrifikove pune e familja, nga do perplasesh koken?!
    Lum e lum qe sakrifikove per idealet hyjnore, nderkohe gjej nje forme te jetosh jeten tokesore
    Nga eksperienca e perjetuar gjykimi yt eshte plotesisht i drejte,por mendoj qe njerezit me "zemer" sado zhgenjime te kenë,prape nuk jane aq te afte sa ti vene ne praktike keto qe thua.
    "Zemra e mire" merret per dobesi sot dhe shume njerez perfitojne dhe problemi qendron se si mund te ndryshojme dhe te mos sakrifikojme per ate qe se meriton?!
    Kam pershtypjen se kur lind i ose e tille vdes po ashtu!
    "Carpe Diem"

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Nëçmimi eliminon dashurinë!
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •