Nuk mendoj se mund te perkufizosh se c'fare sakrifikohet ne dashuri. Eshte ndryshe per c'do njeri dhe ndryshe koha dhe vendi ku jeton. Ka shembuj te ndryshem ne jete por secili mund te shprehet per vete se dicka qe duket sakrifice per "ty" nuk eshte per mua dhe nuk do te kuptohemi asnjehere.
Nqs e do dike me gjithe zemer atehere asgje nuk eshte sakrifice, eshte dashuri.
Kalofshi mire,
Ed
Sakrifica me e madhe eshte kjo......."The day I stop loving you is the day when my heart will stop forever"............kush eshte i zoti/zonja ta beje kete!!!!!!..........une jam
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
per dashurine do sakrifikoja vetem nje nate te zjarrte erotike. dhe kush sakrifikon me shume ne qaf paste veten
Me?? i always tell the truth even when i lie`
Nqs do t'me ndodhte(te dashurohesha vertete) ... mendoj se do sakrifikoja gjithcka qe te mundja e qe te kisha ne dore pervec familjes qe eshte e shenjte .
VARET nga situala , personi ,ndjenja ....
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Dikur isha gati te sakrifikoja ç'do per dashurine, dhe kam sakrifikuar shume.
Tani mendoj se sakrifikoj aq sa duhet, gjithmone pa i bere dem vetes.
Doli nje film para ca kohesh ketej, dhe une isha i dashuruar dhe e perçmova titullin:
"L'amore è eterno finchè dura", "Dashuria eshte e perjetshme deri sa zgjat".
Me pas e kuptova qe eshte e verteta e hidhur.
kur je e dashuruar me te vertete asgje te duket e pamundur dhe gjithcka tjeter vjen ne vend te dyte..harron gjithcka dhe cdo njeri,mendon vetem per ate.....por kur arrin dita dhe per nje arsye apo nje tjeter gjendesh vetem...atehere te ngelet nje zhgenjim ne zemer dhe e kupton qe asnje sakrifice ja vlente
Ajo eshte e ditur,sepse vete jeta eshte nje surprize e madheshtore ndaj mund te presesh çdo gje.Ne kete bote nuk mund te kesh siguri ne asnje xfiles ndaj te gjithe jemi ne kerkim te asaj qe mendojme si gjene me te mire te mundeshme per lumturine tone.E nqs mendon qe lumturine mund ta kesh veten ne krah te ketij njeriu normale qe do sakrifikosh nqs vertete ndjen. Nqs nuk provon dhe tenton je i humbur sepse cfare do te ishte jeta atehere pa vyrtyte.
E gjithe jeta eshte nje varg i gjate sakrificash dhe mundimi dhe per njerezit me te rendesishem te zemres dhe te jetes behet çfare do lloj mundimi,mjafton vetem te duash.Nqs heq dore dhe largohesh atehere ka qene e gjitha nje iluzion.
Ne jete jeto te sotmen sepse neser nuk do jesh ... kjo eshte ideja,por ndonjehere behemi egoiste dhe mendojme se nuk do vdesim kurre apo se dhe vete dashuria eshte nje fushe me lule pa pengesa ku neve na mbetet thjesht ta jetojme,te presim nga te tjeret e te mos japim asgje nga vetja.
Respekte !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt