Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 122
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-01-2005
    Postime
    5
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Ke sa të duash vizione, detyrimin për të ngritur bythët përpjetë 5 herë në ditë, e zëvendëson me zhdukjen e këtij detyrimi.
    Agjërimin e zëvendëson me mish derri e raki të kuqe.
    Haxhillëkun në Mekë e zëvendëson me një shëtitje të bukur në Spanjë.
    Etj
    kete vizion tendin mund ta kete dhe nje rob mizerje ose junkie sic i thote anglezi,por kjo sdo te thote qe esht nje vizion i paster.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Postime
    1
    sipas mendimit feja eshte shume e rendesishme,mirpo duhet te jemi te menqur edhe politikan,veq nalu meno sika arrit amerika deri taniku eshte,ata se pari i kushtojn rendesi kombit ateher fes,pa komb nuk fe, a po munet me pas ne shtetet tjera muslimane, tan kohen hekin e vujn permen, duhet te jemi diplomat , per te arritur diqka , delja qe dahet prej tjerave e han ujku,edhe ne duhet ti falenderojm miqt tane e jo ti kritikojm pse nukjan musliman krejt bota nukmundet mu mu sliman muslimant ne mes veti nukmunden mu razit nemes veti ne shtet arabike jo me tjeter kan ata zoti i kakriju veq me boprobleme, se bota paprobleme jeta pa problemenuk e ka shijen e vet kaq ju pershendes

i/e regjistruar Maska e LaTiNo_LoVeR[x]
    Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Ke sa të duash vizione, detyrimin për të ngritur bythët përpjetë 5 herë në ditë, e zëvendëson me zhdukjen e këtij detyrimi.
    Agjërimin e zëvendëson me mish derri e raki të kuqe.
    Haxhillëkun në Mekë e zëvendëson me një shëtitje të bukur në Spanjë.
    Etj
    Nuk di lol cfar te them tjeter vetem kjo firma jote qe e ke "Nuk mjafton të jesh racë e bukur.Por duhet të jesh dhe racist." tregon realisht far tipi je
    ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga LaTiNo_LoVeR[x]
    me se pari bash gjakovar jam sa per info...se dyti sa e praktikojin fene ne gjakove tash smund te tregoj saktesisht se gjakova i ka 150 mij banore vetem mund te them se shum me shum se para luftes edhe dita dites po praktikohet me teper sidomos nga te rinjet e dhasht All-llahu xh.sh qe ky numer te shumfishohet edhe nje gje mund ta them qe te premteve xhamijat i ke plot njerez kaq kisha tung
    Me vjen mire ateher qe je Gjakovare.......
    Tashi s'po te kuptoj per cilat xhamija e ke llafin ti,ne Gjakove xhamiat plote?
    E pandegjuar kjo deri me sot
    Gjakova me se paku mer e praktiokon fene po mos ja fut kot,,,i numron ne gishta ata qe prektikojne fene ne gjk

Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga veliu
    sipas mendimit feja eshte shume e rendesishme,mirpo duhet te jemi te menqur edhe politikan,veq nalu meno sika arrit amerika deri taniku eshte,ata se pari i kushtojn rendesi kombit ateher fes,pa komb nuk fe, a po munet me pas ne shtetet tjera muslimane, tan kohen hekin e vujn permen, duhet te jemi diplomat , per te arritur diqka , delja qe dahet prej tjerave e han ujku,edhe ne duhet ti falenderojm miqt tane e jo ti kritikojm pse nukjan musliman krejt bota nukmundet mu mu sliman muslimant ne mes veti nukmunden mu razit nemes veti ne shtet arabike jo me tjeter kan ata zoti i kakriju veq me boprobleme, se bota paprobleme jeta pa problemenuk e ka shijen e vet kaq ju pershendes
    shiko amerikanet e shikojin fene edhe shum bile te gjithe kryetaret e amerikes kan qene protestant dmth e shikojin fene.Per te qene muslimanet e forte dhe qe te ecin perpara duhet te kapen per Kur'an dhe per rrugen e Pejgamberit s.a.v.s kur te kapen per keto dyja dije qe sigurt muslimanet do jene fitmtar dmth ketu feja nuk i ka fajet sepse feja Islame eshte fe e All-llahut xh.sh dhe ska si te jet rrug e gabuar po ne njerezit duhet ta kuptojm mire kete fe dhe kete mision te muhammedit s.a.v.s ti ke shum njerez se thirren ne emer te islamit dhe ende se kan lexuar asnjeher Kur'anin a thua nese ai ben gabim tani duhet te akuzohet Islami?dmth obligim i muslimanit eshte kerkimi i dijes.Per ket tjetren qe thua se ne nuk duhet ti kritikojm amerikanet qe nuk jan musliman une si kritikoj pse sjan musliman po i kritikoj pse kan politika shfarosese kunder muslimanizmit,pra prap them amerika shum i ka ndihmu popullit shqiptar per ate ja dim te gjithe po ku e ka gabim e ka gabim duhet te jemi realist kaq kisha tung

ALL-LLAHU EKBER

Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga E*m*A
    Me vjen mire ateher qe je Gjakovare.......
    Tashi s'po te kuptoj per cilat xhamija e ke llafin ti,ne Gjakove xhamiat plote?
    E pandegjuar kjo deri me sot
    Gjakova me se paku mer e praktiokon fene po mos ja fut kot,,,i numron ne gishta ata qe prektikojne fene ne gjk
    me fal a ke qene ne ndonje xhami ne gjakove a po flet vetem me te ndegjuar nese ke qene me trego ne cilen xhami ke qene kaq kisha tung

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    me fal a ke qene ne ndonje xhami ne gjakove a po flet vetem me te ndegjuar nese ke qene me trego ne cilen xhami ke qene kaq kisha tung
    O zoteri po te shkosh te xhamia ne mahall te kusareve i gjen 2 apo 3 veta jo me shume gjithashtu edhe ne xhamia te tjera.

Pastaj shiko njeher mer ai ministri qe e beri rrepubliken e gjakoves,lol e beri djalin synet ama festen e beri gjoja kishte ditlindje

Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    O zoteri po te shkosh te xhamia ne mahall te kusareve i gjen 2 apo 3 veta jo me shume gjithashtu edhe ne xhamia te tjera.

Pastaj shiko njeher mer ai ministri qe e beri rrepubliken e gjakoves,lol e beri djalin synet ama festen e beri gjoja kishte ditlindje
    hahahaha mos merr shembull ministra mej se ministrat po te ishin fetar do ishin te mire jo si ai ministri ose ata ministra te kosoves qe jan te gjith te korruptuar,sa per xhamin e kusarve eshte e vertet qe ka pak xhemat sepse arsyeja eshte se aty nuk ka hoxh te ri aty eshte nje plak hoxh per keyte pak ka xhemat ndersa shko ne xhamijat e muhalles sefes ke plot xhemat shko ne xhamin e hadumit ke plot shko ne xhamin e qylit ke plot a po kupton ti masi e dike xhamin e kusarve duhet ta njohesh edhe hoxhen aty qe eshte une e rrespektoj ate hoxh po ai eshte tani i vjeter kaq kisha tung

ALL-LLAHU EKBER

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    hahahaha mos merr shembull ministra mej se ministrat po te ishin fetar do ishin te mire jo si ai ministri ose ata ministra te kosoves qe jan te gjith te korruptuar,sa per xhamin e kusarve eshte e vertet qe ka pak xhemat sepse arsyeja eshte se aty nuk ka hoxh te ri aty eshte nje plak hoxh per keyte pak ka xhemat ndersa shko ne xhamijat e muhalles sefes ke plot xhemat shko ne xhamin e hadumit ke plot shko ne xhamin e qylit ke plot a po kupton ti masi e dike xhamin e kusarve duhet ta njohesh edhe hoxhen aty qe eshte une e rrespektoj ate hoxh po ai eshte tani i vjeter kaq kisha tung

ALL-LLAHU EKBER
    Shiko e para ministrat i kemi cool

Po cfare po perpiqesh te me tregosh amon?
    Sa eshte ajo plot?Nga 10 veta
    Ore une e di mire Gjakoven edhe rinin e di si eshte,ka nuk po them qe nuk ka feta ama shumica e popullit nuk jane
    Cfare gjenerate je ti njeher?

Anëtarësuar
    25-08-2002
    Vendndodhja
    Gjakova
    Postime
    105
    Shiko e para ministrat i kemi cool

Po cfare po perpiqesh te me tregosh amon?
    Sa eshte ajo plot?Nga 10 veta
    Ore une e di mire Gjakoven edhe rinin e di si eshte,ka nuk po them qe nuk ka feta ama shumica e popullit nuk jane
    Cfare gjenerate je ti njeher?
    ema une e pranoj mer qe shumica nuk jan qe i permbahen rregullave por ne krahasim se qysh ka qene gjakova me heret tani eshte lul e drit shum me shum ke fetar tani se para luftes.sa per gjeneraten une jam 1983-sh kaq kisha tung

ALL-LLAHU EKBER

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •