Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Duke lexuar internetin ...

Okey . nje dite duke shfletuar internetin rastesisht erdha deri te kjo web faqe

www.evilbible.com , aty fliteshte shum keq per Biblen .

Tani me intereson mendimi i juat , a kane te drejta ata autore ne menyrene se si e perceptojne Biblen .
    Nuk mundem ti sjelli krejta komentet , por mund te shkoni dhe ta vizitoni web faqen .

Dhe duke pasur parasush se feja jone eshte ngushte e lidhur me fene Kristijane , a vlejne te njejtat gjera edhe per fene tone ?!!!

Icefus1on

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga IceFus1on
    Okey . nje dite duke shfletuar internetin rastesisht erdha deri te kjo web faqe

www.evilbible.com , aty fliteshte shum keq per Biblen .

Tani me intereson mendimi i juat , a kane te drejta ata autore ne menyrene se si e perceptojne Biblen .
    Nuk mundem ti sjelli krejta komentet , por mund te shkoni dhe ta vizitoni web faqen .

Dhe duke pasur parasush se feja jone eshte ngushte e lidhur me fene Kristijane , a vlejne te njejtat gjera edhe per fene tone ?!!!

Icefus1on
    Edhe ashtu edhe keshtu

Se pari dua te cek se flitet per Biblen e jo per Kuranin tek ky web
    E Dyta eshte se flitet per mangesit e Bibles me sa kuptova une pra genjeshtrat qe permban ky liber
    E trete ne njeren ane neve muslimaneve nuk na pengon fare pasi ne shikim te pare ska te bej me fene tone mirepo ne shikim te dyt kur aty permendet zoti qe eshte nje si per ne si per krishteret ateher duhet edhe muslimanet te vendojne gishtin ne koke dhe nese mendojme thelle e thelle do te zbulojme se kjo kritik nuk ju takon vetem krishterve por edhe neve muslimaneve,

Me Respekt RaPSouL
    Sui generis

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    kur eshte pyetur Pejgamberi a.s : se qfar te bejm me biblen, ti besojm apo ta pergenjeshtrojm ?? Pejgamberi a.s iu eshte pergjigjur: as mos e pergenjeshtroni e as mos e pohoni (dmth qe ne te ka te verteta mirpo edhe genjeshtra), juve iu eshte zbritur Kur'ani.

p.s - keshtu diqka eshte hadithi, ndoshta se kam thene fjal per fjal se si eshte ne origjinal

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga ILyrium
    kur eshte pyetur Pejgamberi a.s : se qfar te bejm me biblen, ti besojm apo ta pergenjeshtrojm ?? Pejgamberi a.s iu eshte pergjigjur: as mos e pergenjeshtroni e as mos e pohoni (dmth qe ne te ka te verteta mirpo edhe genjeshtra), juve iu eshte zbritur Kur'ani.

p.s - keshtu diqka eshte hadithi, ndoshta se kam thene fjal per fjal se si eshte ne origjinal
    Okey , por une e kam fjalen psh kur lexohen qendrimet e tyre , shikon se ngjarjet qe pershkruhen ne Bibel , si psh urdhri qe Zoti jep me u vra femije , ose sakrificat e ndryshme me ane te ritualve qe jane be per Perendine .
    Tani duke pasur parasysh se edhe Kurani pershkruan te njejtat ngjarje , a thua mund te thuhet qe edhe ne Kuran Zoti urdheron vrasjen e femijeve ?!!
    Une per vete nuk kam shum njohuri ndaj ngjrjeve qe pershkuhen ne Kuran .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga IceFus1on
    Okey , por une e kam fjalen psh kur lexohen qendrimet e tyre , shikon se ngjarjet qe pershkruhen ne Bibel , si psh urdhri qe Zoti jep me u vra femije , ose sakrificat e ndryshme me ane te ritualve qe jane be per Perendine .
    Tani duke pasur parasysh se edhe Kurani pershkruan te njejtat ngjarje , a thua mund te thuhet qe edhe ne Kuran Zoti urdheron vrasjen e femijeve ?!!
    Une per vete nuk kam shum njohuri ndaj ngjrjeve qe pershkuhen ne Kuran .
    jo jo Zoti ne Kur'an nuk urdheron ti vrasim femijet nuk edi ku e paske ndegju kete.
    Te dy librat jan prej Zotit mirpo bibla eshte ndryshuar, ndersa Kuranin vet Zoti e ka marr ne garancin e vet dhe deri ne diten e kijametit nuk ka send qe mund ta ndryshoj.

Tema tė Ngjashme

1. Pėrse e pėrdorni Internetin mė shumė?
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 16:12
  2. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  3. Libri me i lexuar !?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-12-2009, 16:56
  4. Libra te lexuar me nje fryme...
    Nga M_u_Z_a nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 23:58
  5. Cfare keni ne dore duke lexuar?
    Nga Estella nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 360
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 09:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •