Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Fjalen koicidence dhe probabilitet e njeh ti?
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Sami Frasheri Maska e Arrnubi
    Anëtarësuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    Citim Postuar më parë nga ILyrium
    Me sa kam informata un, nuk permendet trekendeshi i bermudeve ne Kur'an, por ajo qe un kam hasur ka qen kur kam lexuar librin "Bised me xhinin musliman" verzioni 2, aty sqaron punen e trekendeshit te bermudeve, dhe sipas te gjitha gjasave at fuqi magnetike qe gjendet aty e ka krijuar Dexhalli, bile edhe ato pjatat fluturuse besohet te jen te tij.
    Gjith kete arritje te dijenis e ka arrit qysh prej kur ka lindur dhe dijenia eshte ruajtur qe e ka mbledhur neper popujt e zhvilluar, dhe per kete eshte hapa perpara teknologjis njerzore.
    Per njerzit trekendeshi i bermudeve eshte ende nje mister i pazgjidhur, dhe kush eshte futur ne at zon, me kurr nuk eshte kthyer, qe ka rezultuar me zhdukjen e shum anijeve dhe avioneve.

Dexhalli nuk do dale nga trekendeshi i bermundeve.
    Gjithsesi ne nje hadith tregohet se froni i shejtanit eshte mbi uje.Disa dijetare kane thene se aty eshte froni i Iblisit.Kete mund ta vertetoj dhe llogjikisht hyrja e magjistarit David Koperfild.Gjithsesi Allahu e di me mire.
    Sa budalla eshte "Odisea"

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Diesel Industry
    Fjalen koicidence dhe probabilitet e njeh ti?
    Per ty u bene te gjitha koincidenca !!!
    Me siguri koincidence eshte edhe ajeti ku Allahu thot " Ne e krijuam gjithesine dhe gradualisht e zgjerojme " , dhe shum ajetet te tilla ku permenden fakte shkencore !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga Arrnubi
    Dexhalli nuk do dale nga trekendeshi i bermundeve.
    Gjithsesi ne nje hadith tregohet se froni i shejtanit eshte mbi uje.Disa dijetare kane thene se aty eshte froni i Iblisit.Kete mund ta vertetoj dhe llogjikisht hyrja e magjistarit David Koperfild.Gjithsesi Allahu e di me mire.
    Dexhalli eshte ne bashkpunim te ngusht me Iblisin (pasna harruar ta cek kete). Eshte e sqaruar edhe kjo, kur ai xhini musliman tregon formen e Iblisit kur babai i tij e ka derguar kur ka qen i vogel. Te gjith e dim se magjistaret kan bashkpunim te ngusht me exhinët.
    Zoti e di me se miri

Citim Postuar më parë nga ILyrium
    Me sa kam informata un, nuk permendet trekendeshi i bermudeve ne Kur'an, por ajo qe un kam hasur ka qen kur kam lexuar librin "Bised me xhinin musliman" verzioni 2, aty sqaron punen e trekendeshit te bermudeve, dhe sipas te gjitha gjasave at fuqi magnetike qe gjendet aty e ka krijuar Dexhalli, bile edhe ato pjatat fluturuse besohet te jen te tij.
    Gjith kete arritje te dijenis e ka arrit qysh prej kur ka lindur dhe dijenia eshte ruajtur qe e ka mbledhur neper popujt e zhvilluar, dhe per kete eshte hapa perpara teknologjis njerzore.
    Per njerzit trekendeshi i bermudeve eshte ende nje mister i pazgjidhur, dhe kush eshte futur ne at zon, me kurr nuk eshte kthyer, qe ka rezultuar me zhdukjen e shum anijeve dhe avioneve.
    Ilyrium ku mundem ta gjej kete qe thua Bised me xhinin musliman.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Trekendeshi i Bermudeve
    Nga AuGuSt_ në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 10-11-2011, 10:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •