e therri kush e therri tani :P
Mossssssss,po mua kush me vrau ?
Se mesova njiher qe se mesova si luhet kjo loje
P.S Po drog ku ka?Le qe lere fare![]()
Feel the pump √
LoL Dj kur te vish knej ka Tetova te mson vllau pa merakPostuar më parë nga Dj-GabrieL
![]()
Sui generis
Po pse jo,kohen para e kemi dhe s`do na humbas asgje
Feel the pump √
O DJ drog ec se te jap un...
Me CS-n nuk te ndihmoj dot se e kam lene...me vjen keq
/me Pret tek ura me kallash ne dore...mos ju haje by... se jam lart fare sot dhe vetem hadshot jap.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
ore po une cuna po une qe kam 2vjet e gjysem me kompjuter ne shtepi edhe nuk e mora njehere kete CS.!!gjithesesi para 1ose 2 muajsh degjova ne lajme ketu ne greqi pas nje sondazhi te bere lojrat e fundit nuk jane te demshme ndaj syve por ato i bejne sy me te mprehte dhe e dini qe eshte e vertete
pasi kur hidhet bomba tymse ne shofim vetem hijen e personit ose kur " armiku " qendron ulur tek dritarja qe edhe helmeta mezi sa i duket ne e dallojme apo jam gabim??
nejse mund te kete te bej edhe mosha...
fabi..
ose fiksimi jon :P gjithsesi prap un smund ti konsideroj lojerat si droge, pervec rastit te shokut te KOKASHTES qe kishte ikur fare dhe ca robve qe luajne MMORPG qe kam par. Mua me pelqen me shume fakti qe arrij te dalloj a do me shofi njeri apo jo po ti vi mrapa me thik me e therr :P
Postuar më parë nga KOKASHTA
Per ke e ke fjalen per piculen?
Keyboard not found .... press any key to continue!
JO JO
E kam fjalen per nje tjeter, edhe piculja icik po jo dhe aq i shkare
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Postuar më parë nga Imperator
kisha ba kod mer pse rren ahhahahahahahah
BABA : shef perqark per te ther nai Polic ose fuks me sakt![]()
Respekt BABA.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt