Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    ndihmoni sales se nuk e ka leht ...

hahahahahah sa e madhe kjo Doruntina mor amani

ti ndihmojme Sales, natyrisht, nuk e ka te lehte i shkreti, se ai as vete s'ka drita dhe uje, duhet ti ndihmojme, madje ti qajme dhe hallin, ti veme dhe kompresa ne balle kur nxehet dhe u bie mediave me hanxhar, dhe ti themi; te lumte hanxhari o trimi yne sypetrit...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Question

Citim Postuar më parë nga engjellorja Lexo Postimin
    ndihmoni sales se nuk e ka leht ...

hahahahahah sa e madhe kjo Doruntina mor amani

ti ndihmojme Sales, natyrisht, nuk e ka te lehte i shkreti, se ai as vete s'ka drita dhe uje, duhet ti ndihmojme, madje ti qajme dhe hallin, ti veme dhe kompresa ne balle kur nxehet dhe u bie mediave me hanxhar, dhe ti themi; te lumte hanxhari o trimi yne sypetrit...
    Mir ndihmo kend te duash ...enverin psh...
    demokracia asht ,beni si te doni , nuk e bera ligj sidomos per ata qe nuk i besojn as vetes ...jo kurr
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    E ndihmon Sala Enverin, mos u bej merak ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Postime
    29
    ,,,z.ëngjëllore,shqiptarët me joseriozitetin e vet,me kunjaxhillëk e me kleçka,kurrë nuk do të kenë as ujë as drita e asgjë,sepse nuk e kanë menden në krye.Ai popull meriton atë qeveri!
    Po mirë,mor zotrinj! A dijnë shqiptarët,vallë, ta ndajnë shapin prej sheqerit ndonjëhere? Po si u bëkan krejt udhheqsët të këqinj,të paaftë e mediokër.Unë po shoh se shqiptarët dijtëkan vetëm të shajnë njeni-tjetrin.Po atëhere ku ta gjejmë nji shqiptar që nuk do t'i meriton sharjet tona? Ata që shajnë e nënçmojnë të tjerët,a thua se vetë janë të kristaltë e pa të meta? Unë dij që nuk ka pasë,nuk ka dhe nuk do të ketë njeri pa të meta.Atëhere pse shqiptari nuk shef shllungën e vet,por shef vetëm fijen e tjetrit? Po meqë ke tjetri paëkemi të meta,pse nuk i afrohemi atij e ta ndihmojmë që të përmirsohet? - Jo,sepse jemi egosita! E duke qenë shqiptarët e gjorë aqë egoista,aqë megallomanë e aqë vetëvlerësues, sigurisht,asnjëhere nuk do të kenë as njerëz (joabsolutisht) të mirë,as fat e lumturi...
    Mendoj që shqiptarët kanë nevojë të madhe që të jenë më të kujdesshëm,mësolidarë (jo
    për punë të këqia),më respektues e më dashamirës ndaj njeni-tjetrit.
    Më vjen të vjelli kur ndigjoj: kjo qeveri na ka lënë pa drita,na ka lënë pa ujë,na ka lënë...Po a nuk shofin shqiptarët se moti është i thatë e dritat bëhen me ujë? Nji hidrocentral nuk
    është kukull ta vendojsh menjihere për të prodhua drita! Ç kanë bërë ato qeveritë tjera të
    mëpërparshme? Po të kishin bërë ato atëhere hidrocentrale,tani do të kishte drita.Pra kjo qeveri lyp të ndërton hidrocentrale që të ketë drita në të ardhëshme,etj.etj.
    Mendoj që është poshtërsi vetëm të shajshë për të kënaqë budallallëkun e vetvetes!...
    ne respekt,
    fehim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    166
    Per mendimin tim qe ti pergjigjem taman pyetjes do thosha se :
    Politika shqiptare mbizoterohet nga intelektualet, se ne politike smund te futet kushdo dhe qendroje gjithkush, ne politike fitojne me te besuarit dhe me te miret perndryshe sdo votohej per ta.
    Une nuk e di por keta politikane qe sot na drejtojne nuk linden sot, ata edhe me perpara ishin intelektuale bile taman , sot jane me teper intelektuale dhe politikane .
    Sa per ate qe ata mendojne te mbushin xhepat edhe kjo eshte forme e te berit politike perndryshe sdo ishin aty, dhe pikerisht per kete sjane medioker.

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Une mendoj se politikanet e te dy poleve kryesore, jane njerezit me te zgjuar te ketij vendi.

Nuk ka si te shpjegohet ndryshe qe ata jane te gjithe milionere e mos me shume ne nje vend qe po ngordh prej zise se bukes, ne nje menyre qe akoma te kene elektorat madje edhe militante.

Jane te mrekullueshem ver8, kane kuptuar qe me popullin shqiptar mund te sillesh si te duash dhe sa me hapur ti vjedhesh aq me shume te do.

Sa keq sa keq....
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    ky popull i ka nxjerre kata njerez nga gjiri i tij
    nene ashqipetare kane qene ato qe u kane dhene gji ketyre njerzve

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    intelektualet shqiptare jane te 2 kategorive

1- te shitur
    2-medioker

shumica jane medioker te shitur....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    intelektualet shqiptare jane te 2 kategorive

1- te shitur
    2-medioker

shumica jane medioker te shitur....
    Dhe mizerabel,apo harrove

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Politikanet shkurt qart dhe sakte kriminela me patenta.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Si vjen bashkimi kombëtar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •