Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441

Policët serbë vrasin për 500 euro shqiptarin që tranzitonte nëpër Serbi

Jakup Hajdini, një shqiptar nga Gostivari me punë të përkohshme në Zagreb të Kroacisë, është vrarë nga dy policë serbë, derisa po kthehej në vendlindjen e tij. Mësohet se vrasja e Hajdinit ka pasur motiv të ultë, plaçkitjen e një shumë parash prej 500 eurosh, sa i ndjeri kishte më vete, si dhe të makinës me të cilën udhëtonte. Hajdini kishte marrë rrugën nga Kroacia, përmes Serbisë, për të vizituar familjarët e tij, nënën e sëmurë, gruan dhe fëmijët e tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cimo : 05-06-2007 më 11:38

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Epo serbet ket pun e bejn dhe duhet te marin denimin e merituar ata 2 polic dhe djali i ish nje polici sa e di une.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Ku eshte media shqiptare? Pse nuk shkruan per kete ngjarje ?
    Po sikur policet shqiptare te vrisnin nje serb. A e dini se ç'mund te benin gazetaret dhe qeverria serbe. Do na nxirnin bojen perpara opinionit nderkombetar.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    PO ndoshta tash na mundesojn nji tjeterr rrugê e mos me ra mu nga ato stervina , edhe turqit paten shum probleme me ta e kan drru rrugen dhe tash Turqia ke qit shum aeroplan ne sherbim per atdhetaret e vet me shuma shum te ulata me shku atje.270 euro Bruksel/istambull tash ne qerrshor kurse per KS asht 450 ....
    --------------------------
    shum keq qka paska ndodhur vertet keq , gjithmon gyrbetqari pagun ...
    ngushllime ter shoqeris dhe familes ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Dy policët serbë së bashku me një civil kanë vrarë Jakup Hajdinin, nga Gostivari, për motive të ulëta
    Dy policë serbë dhe një civil, më 5 maj kanë vrarë në mënyrë monstruoze Jakup Hajdinin 34-vjeçar, shtetas i Kroacisë, me prejardhje nga Gostivari, i cili punonte në Zagreb të Kroacisë. Shtypi i sotëm serb pohon se tre kriminelët serbë këtë vrasje e kishin kryer për motive të ulëta. Pasi e vrasin Jakupin me lopatë, ia kishin grabitur 500 euro dhe veturën e re "Citroën" të cilën e kishin shitur për vetëm 3 mijë euro.
    Tre kriminelët janë arrestuar, ndërsa pas obduksionit, Jakupi do të varroset në Gostivar.

Jakup Hajdini po shkonte në Gostivar për të vizituar familjen e tij, nënën e sëmurë, bashkëshorten, vajzën tetëvjeçare dhe të birin trevjeçar.
    | s.b & RTK staff |

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    KJo është e dhimbshme kur dëgjon njeriu por edhe paralamerim për të gjithë ata shqiptarë të cilët këtë verë planifikojnë që nga Europa të udhetojnë nëper Serbi se çfarë mundë të ngjajë me ta...

Mos harroni edhe një gjë që; të gjitha rrugët për në Kosovë shpiejnë kah TIRANA e kurrsesi kah Serbia...

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Ky eshte vendi qe e kan vrare.

ngushllime familjes
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Ndryshuar për herë të fundit nga dibrani2006 : 06-06-2007 më 17:21

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Une jam vete nga Gostivari . Deri diku me te ndjerin jemi te nje gjenerate edhe pse ka vite qe nuk kam qene ne Gostivar edhe pse nuk e kam njoftur nga afer , ne keto momente ndjehem sikur kam humbur vellaun tim .
    Vdekja nuk diskutohet eshte pjese e jetes , por te vdesesh ne kete menyre nuk eshte vdekje , eshte krim.
    Dhe e keqja ata kriminelet jane akoma gjalle . Nuk jam ndonje shkrimtar , nuk di te shprehem mire , por kisha thene qe , te pakten ne qe jemi nga Gostivari , kriminelet serb , nuk kane vra vetem Jakupin , por kane vra edhe nje pjese te qenies sone .
    Jakupi nuk kthehet me midis nesh , kane mbetur vetem lutjet tona qe i Madhi Allah , tia lehtesoj dhimbjet ne boten e amshimt dhe Jakupin e befte nje nga ato qe pergezojne te mirat e xhenetit .

Ngushllime te sinqerta familjes Hajdini !!!

IceFus1on

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga ximi_Te
    Epo serbet ket pun e bejn dhe duhet te marin denimin e merituar ata 2 polic dhe djali i ish nje polici sa e di une.

Duke pasur parasysh se cfar qendrimi kane serbet ndaj shqipatareve , ata polic duhet te denohen nga populli shqiptar , ata kane vra nje shqitar te pafajshem i cili eshte nisur te vizitoj nenen e tij te semure , gruan dhe femijet . Mund ta ndjej se cfar gezimi ka pasur ne shpirt kur eshte nisur nper kete vizite . Dhe keta kriminel ai kane shujatur ate gezim ne menyre mizore ( fundja shkurt e shqip krejt serbet jane kriminela ) . Ata polic duhet te denohen me vdekje .

Tema të Ngjashme

1. Londer:Tre xhamaikanë vrasin shqiptarin
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-02-2011, 18:38
  2. Policët Grekë Marrin Jetën E Një Shqiptari
    Nga Zemrushja në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 24-05-2007, 05:31
  3. Skandali në Paris, policët seks me vajzat shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 20-09-2006, 21:02
  4. Unë e pashë se si policët masakruan Tahirllarin
    Nga ganoid në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 09:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •