Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Sot te jesh minoritar eshte privilegj.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Tokio ka te drejte. Maj men kur kam qen i vogel qe perdorej shprehja grek m.ti
    Kan pas qen ndier keq minoritaret ne ate kohe, eshte e vertet.
    Une kam qen jasht shtetit per shum kohe dhe e kam provuar vet kte lloj ndjenje. Ndihesh si qytetar i dyte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 16-06-2008 mė 09:46

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga OO7 Lexo Postimin
    Tokio ka te drejte. Maj men kur kam qen i vogel qe perdorej shprehja ēam m.ti dhe grek m.ti
    Kan pas qen ndier keq minoritaret ne ate kohe, eshte e vertet.
    Une kam qen jasht shtetit per shum kohe dhe e kam provuar vet kte lloj ndjenje. Ndihesh si qytetar i dyte.
    Ore ti ae din kuptimin e fjales minioritar?...pse i fute ketu Camet kur ata jane shqiptar?

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch Lexo Postimin
    Ore ti ae din kuptimin e fjales minioritar?...pse i fute ketu Camet kur ata jane shqiptar?

E terhoqa .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Une per vete jam minoritare , ne gjirokaster qe une u rrita nuk kishim asnje problem , vetem kur ziheshim me femijet e tjere nav thoshin grekafon . Por kjo nuk ka ndonje rendesi te madhe , minoritaret ishin pedagoga , doktora, etjjj

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    Edhe un jam minoritare po tani mund ta themi me gojen plot ateher ne koh te komunismit "ju shqiptaret"na shanit se ishim te huaj,ju ishit komunist te flakt ne nuk benim pjes ne shoqerin tuaj,un nuk e harroj kurr kur isha kalama dhe nenat e shoqeve te mia i thoninos los me ate sepse nuk esht razza jon nuk esht si ne:"tani gjith familia ime ka marr kombesin greke dhe prinderit e mi marrin edhe pension nga greku,prandaj ne ket moment them me mir qe jemi "grekafon"kshu na quajnin atje
    meqe keni mare kombesine Greke po ju dergoje nje foto per tju pershendetur
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk e hapa temen per te nxjerre perqindjen e minoritareve ne forum, por per tu dhene atyre nje mundesi me shume per te shprehur ato qe ne jeten e perditeshme s'mund ti shprehin, per te gjetur njeri-tjetrin dhe qe te ngrene zerin per gjerat qe nuk shkojne akoma ashtu sic duhet per minoritaret e Shqiperise.
    Pėr shka me ngre zanin oj qyqe? A nuk po t'doket qi boll pe ngrehin zanin, pe shajnė Skenderbeun, por ti nxjerrin eshtnat e tė parėve tuj thanė eshtnat e ushtarėve grekė, po t'i hjekin shejat e komunikacionit shqip, po ti vnojn greqisht,

Lloj lloj jevgu, greku, e sllavi qė kanė krye i klasė fillore, shkruajn shka a zi e ma zi pėr shqipninė e shqiptarėt.

Tash ēfar tė drejtash po do me iu dhanė? T'drejtėn me masakrue shqiptarė sikur n' Kosovė? A tė drejtėn me i pėrzanė shqiptarėt?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Komunizmi nuk i njihte minoritaret ne Shqipni (pervec pese fshatrave te Dropullit) , TJETERSIMI I KOMBIT ka kene ne parim te komunisteve

Ne shtetin e sotem shqiptare te drejtat e minoriteteve jon ZEROOOOOOOOO

Nuk ka numer te sakte , nuk ka radio, televizione, gazeta, minoritaresh, ka presion per vetshpalljen kombesise, e gjith kjo ka bo qe minoritaret e shtetit shqiptar te deklarohen shqiptar dhe te punojn kundra kombit shqiptar

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN Lexo Postimin
    Para disa kohesh pashe nje emision televiziv ku flitej per minorancat etnike ne Shqiperi. Ishin te ftuar perfaqesues te disa minoriteteve si ai Rom, Grek, Egjiptian, Arumun, Boshnjak etj, te cilet deklaronin shifra te medha per minoritet perkatese. Prandaj po e hap kete teme, per minoritaret e Forumit, meqe jemi mbi 30 000 antare, shume prej te cileve duhet te jene minoritare.
    Ku po te dhemb ty ?

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    Kolonet dhe mbeturinat e ushtrivepushtuese osmane deh te fqinjve qe mbeten ne trevat tona pas humbjes dhe ikjes se tyre nuk mund te quhen minoritar .
    Respekt per secilin nacoinalitet qe e quan vehten cfardo qofte ai , por minoritar nuk mund te quhet .
    Ata duhet vetem te jene falemnderuse per ate te shpirtmiresi qe e kane gjet tek shiptaret qe nuk i ka larguar ata te mjere ne ato kohera , e te cilen e keqperdorin .
    Po pertoj me e shtjellu me teper , kush e din mire , kush jo le ta injoron kete mesazh , por lirisht mund et them qe minoritet nuk ekzistojne .....

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Bashkėpunoni me forumin shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-11-2003, 08:55
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 13:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •