Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 83
    i/e regjistruar Maska e baby dream
    Anėtarėsuar
    04-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane,Albania
    Postime
    126

Talking Nudizmi nė plazhet shqiptare

Mendimi juaj mbi Topless ne plazh..

Diku pata lexu se afer shkembit te kavajes disa vajza (nuk e di nese shqipare apo te huaja) ishin ne topless dhe me vone policia ato i shoqeroi ne polici me pretekstin se eshte e ndaluar ne Shqiperi....si vazhdon me pas historia e ketyre vajzave se mbaj mend....

Atehere ju pyes se cfare mendoni mbi topless ne plazh.....jeni pro apo kunder.....do e praktikonit....??!!
    ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Po pse ke femrat kapeni perhere aman?Pse su be ndonje pyetje e tipit"cfare mendoni per meshkujt ne slips ne plazh"?Ta shpifin!

C'mendoj per femrat qe praktikojne topless?S'mendoj hic!Ato te pakten shkojne ne ndonje vend te vetmuar.Duan ta praktikojne?Shume mire!Shkojne ato injorantet e policise dhe i arrestojne per "topless-izem"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 31-03-2006 mė 11:07
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Po ja ti siper psh. po te jesh topless ti Blue Sky do e jesh e paster e paster jo e trazuar ne qiellin blu.
    Po te dale ndonje djale ashtu do rendohet qielli pastaj e mund te filloje shtrengata. Edhe qe ta merrni vesh ju e kam bere nje here ..... plazh pa njerez, kam dale slipless.
    Ezekiel 25-17.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Julius
    Po ja ti siper psh. po te jesh topless ti Blue Sky do e jesh e paster e paster jo e trazuar ne qiellin blu.
    Po te dale ndonje djale ashtu do rendohet qielli pastaj e mund te filloje shtrengata. Edhe qe ta merrni vesh ju e kam bere nje here ..... plazh pa njerez, kam dale slipless.
    Me mire slipless ne nje vend ku s'ka njerez sesa ne slips ne nje turme njerezish ku s'duan te shohin ty vetem me nje gjethe fiku veshur.
    Po tani ty pse te djeg?Je dhe ti fajtor i slipizmit plazhor?
    Bera vite jashte dhe s'me rastisi ne tere kete kohe te shoh te pakten nje mashkull ne slips ne plazh,gjithe ne boxer te gjera etj.Vjen ndonje hajvan pe Shqiperie,mbas dy muajsh del e nxjerr fundshpinen ne diellin e Perendimit.Me kete rast perfiton dhe t'ju sjell moden Europianeve Keto te gjoret i shohin me habi shqipot,duke pyetur veten si s'ju vjen turp ketyre.Te vjne te marresh nje peshqir e t'ja hedhesh siper
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 31-03-2006 mė 11:50

Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Boooo si eshte bere sot, moden njerezit e ndjekin kudo mor aman ne zyre, pune, lokal, spital. Tani te ndjekesh moden dhe ne plazh eshte gje e madhe!
    Dil si te duash, kush do ta vere re? Po nuk pate problem fizik nxirr dhe domatet perjashta.

P.s Meqe nuk e ke problem e ndryshova prape.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julius : 31-03-2006 mė 12:04
    Ezekiel 25-17.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Postimet e mesiperme ishin thjeshte per te ju treguar qe si meshkujt ashtu dhe femrat fokusohen vetem tek seksi femer per ta kritikuar.Nderkohe qe meshkujt mund te bejne gjera poaq te shpifura,madje dhe me te shpifura por nga seksizmi s'kritikohen.

Ne syte e mi me mire ato qe plotesojne deshirat e veta ne nje vend larg syve te atyre qe s'duan ti shohin sesa ato qe dalin si askush tjeter ne boten e civilizuar publikisht.Po ti thuaj ju jane mesuar syte njerezve ne Al se kur mesohet njeriu jashte,vertete te vjen te nxjerresh me skena te tilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 31-03-2006 mė 11:55

Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ja pra e ndryshova, qe te mos te gjykoj personalisht. Se ne fund te fundit nuk me duhet gje se cben personalisht ti.
    Cfare duhet te bejme sipas teje per te korrigjuar kete "mangesi" te shoqerise?
    Une si mashkull di te vleresoj bukurine e femres, ashtu si fokusohen te femra per ta kritikuar me te njejtin sy fokusohen per ta admiruar. Jane anet e te njejtes monedhe. Duhet ta pranojme keshtu si eshte. Nqs ti shpreh mendim te kundert me kete kjo nuk do te thote se ka per te ndryshuar. Gjerat ne fillim i marrim ashtu si jane dhe ne baze te kesaj gjykojme, shfaqim opinione, vleresojme, vezhgojme, bejme banjo dielli, lyhemi me krem antisolar, ne fillim skuqemi e pastaj nxihemi.
    Ezekiel 25-17.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mund ta lije pa problem pasi s'do me binte nder mend asnjehere te praktikoja forma te tilla plazhi,por ama s'kam gje kunder atyre qe duan ta praktikojne...eshte e drejta e tyre personale(por larg syve te mi).

Tani,se nga ju ka hyre moda e slips Shqipetareve ne plazh se di,por atyre qe banojne ne Shqiperi dhe s'kane pare gje tjeter me sy,s'ju ve shume faj.Faj ju ve ketyre budallanjeve qe edhe pse shohin ca behet ne boten jashte,edhepse shohin qe(te pakten kendej)dicka e tille s'pranohet vazhdojne te vene ne plazhe si mos-kushi.

Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Qenke qiell qe trazohesh lehte ti! Mos rri gjithnje e zymte e me re. Ashtu si kane te drejte femrat te dalin me bikini apo topless per meshkujt nuk eshte gje e madhe te dalin me slip. Mendimi im ky.
    Ezekiel 25-17.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Julius
    Qenke qiell qe trazohesh lehte ti! Mos rri gjithnje e zymte e me re.
    Nese trazohem lehte apo jo une,eshte dicka qe s'do arrish ta marresh vesh asnjehere Aq me pak do arrish te marresh vesh sa e zymte ose sa me re,ose sa diellore qe jam

Mgjth,kujdes slipizmin djali...femrat me dy luge ne tru te te shihnin ne slip do te largoheshin sikur te kishe koleren

Giorgio Panariello dhe Fiorello kane pase dhene nje pershkrim te bukur te slipistave,hahahaha,kur e kujtoj...lol!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 31-03-2006 mė 12:19

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •