Vajzat parapelqejne Pleq...najs
duhhh...nese kjo eshte e vertet athere dite te bukura na presim se gati gati aty jemi ke pragu i pleqnis :P
mos i duan pleqt me serjozitet te fort?
i dashurojn pleqt per paret?
Apo thjesht eksperjence?
apo e 4 kush perulet ne kete raste vajza apo plaku?
Vajzat parapelqejne Pleq...najs
duhhh...nese kjo eshte e vertet athere dite te bukura na presim se gati gati aty jemi ke pragu i pleqnis :P
1) diku aty ka mesiPostuar më parë nga ildushja
2) prit sa te kthej koken kjo tjetra
3) kam shum kerkesa
![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
te them te drejten ketu ke thene te drejten Alnosa!Postuar më parë nga alnosa
une vertet jam i ri ,por kuptohem shum drejt me te vjetrit apo dhe me te martuarit!!
ka raste kur lidhja me dike me te madh ne moshe behet per arsye ekonomike mjaft te dukshme , por ka edhe raste kur vertet ke te besh me dashuri te paster. nje mashkull me i madh ne moshe eshte me i rrahur me jeten se sa nje me i vogel dhe ndoshta do te ishte me interesant ne syte e nje femre inteligjente te shkolluar dmth do i pershtatej asaj me mire ne biseda se sa nje i vogel ose bashkemoshatar i cili ben biseda paksa ose disi shume me feminore. varet nga intelekti por mbi te gjitha nga cfare kerkon njeriu ne jete. megjithate sme duket ndonje gje e keqe te dashurosh dike me te madh ceshtje preference ......... gjithsesi jam kunder ne menyren me kategorike lidhjeve per leke sic ndodhin sot rendom ne shqiperi. me mire vish atletet merr malin ne kembe edhe shko puno pune te ndershme ne greqi sesa te behesh mantenuta e nje plaku qe ka gruan ne shtepi dhe pas nje muaji te jep duart per te gjetur ndonje krahethyer tjeter si puna jote. realiteti ne shqiperi ndonjehere ose me mire te them shume here eshte trishtues..................... ca ben leku mor shoke ca ben papapapapappap![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar më parë nga DJAL_PELIVAN
o pilivan trimi mir me shok shum
Postuar më parë nga FierAkja143
firake , me mallengjeve o zogu panelet hapur i ke xhane![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 31-07-2007 më 09:40
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Postuar më parë nga bija_e_detit
ate qe sta ben as burri ne shtrrate ben leku he?
Der tani votimet kan vajt............
mos i duan pleqt me serjozitet te fort? 3 5.00%
i dashurojn pleqt per paret? 41 68.33%
Apo thjesht eksperjence? 11 18.33%
apo e 4 kush perulet ne kete raste vajza apo plaku? 5 8.33%
Votues: 60. Ju keni votuar njëherë në këtë sondazh
Respekt BABA.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Nga Njera Ane Dot Thoja Per Para ,por Nga Ana Tjeter Mund Te Jete Nje Eksperience Por Kurrsesi Nuk Perjashtohet Dashuria.
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Flori moj ja fut kot ti taniPostuar më parë nga _FlorI_
pyetja e pare eshte
perse studion?
tokat ,biznesi ,makina vijn si pasoj e studimit dhe punes qe do ket "AI"
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
SWeety dashuria nuk njeh mendimet e te tjereve ..te pakten une keshtu mendoj!!atij cunit qe njeh ti nuk ia ndien fare fare fare se cfare mendojne te tjeret,femrat ..se kush eshte me i mire nga ata te dy dhe se cmundesi me te mira mund te kete ai me femra.Ai eshte ndoshta (dhe duhet te jete )i dashuruar me ate femer ,ska rendesi se sa jane te ardhurat e saj ekonomike...!!Sot njerezit vuajne per te qene te lumtur ,ndoshta ai e ka gjetur lumturine..... te pershendesPostuar më parë nga _Elena_
Bravo Mogli Je Njish
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Krijoni Kontakt