Shen Alban,
Pergjigja ime ka munguar qe prej te premtes, sepse edhe forumin qe prej te premtes nuk "e kam shkelur", jo se kam frike te pergjigjem ,se tutem prej teje, apo se me pelqejne fyerjet.
Une di vetem te them se ne temen qe ke shtruar, je treguar jo tolerant, dhe keqinterpretimin e fjaleve e ke shkaktuar vete qe me piken e trete ne shkrimin tend te pare.
Une ndjese kerkoj, atehere kur e shoh se jam keqkuptuar, nderkohe qe nuk e kam pasur qellim, TI ndjese as nuk denjon te kerkosh kur me ke akuzuar me interpretimin tend se une jam pro-arabe. TURP TE TE VIJE DHE kaq te them, asgje me teper.
Toleranca jote shkon deri aty sa te thuash
Kush e percaktoka objektitivitetin e diskutimit????????????Dua te falenderoj keta persona per qendrim te drejte dhe objektiv
Ujku'80
mariglennora
shkodrani108
Tal Aga
RoniSotiri
Deh Lumi Lumi
TI????? A mos ke marre gje ndonje deshmi qiellore per drejtesine e gjykimit tend. A nuk te duket kjo si nje fryrje e tejskajshme delirante?
Shume gabim shen alban, me duket se je nga ata njerezit qe duken se mendojne, o me mua o kundra meje, e ndaj nuk je i pershtatshem per te bere debat.
Me poshte nuk ulem qe te kaloj ne fyerje personale.
Ti merru po deshe me to.
Moderatore tek ceshtja kombetare jam pikerisht per kete arsye qe te mos i lejoj shkrimet te degjenerojne e te dalin nga rruga qe mund te marrin.
Ne te jam fyer personalisht, ndaj moderimin ta marrin ne dore Eni (moderatorja e dyte tek ceshtja kombetare) s-mo, ose adminet.
Gjithe te mirat!
Krijoni Kontakt