Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    E ka thene me gojen e vet ne Athine qe fitorja e tij i perket Shqiperise? Pse atehere krenohet me te parlamenti dhe presidenti grek dhe jo ai shqiptar????!!!!
    o shoku nuk e di ti qe greket jane si hijenat per te vjedhur çdo gje te mire qe ne kemi?? Luan Shabani eshte nga fshati Gurabardh i Elbasanit dhe ato e quajn grek,mendo pak atje para 90 se dinin nga ishte greqija kurse ky doli grek
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga YaSmiN Lexo Postimin
    Desart Bregasi,studenti shqiptar,i cili studion ne Universitentin e Kozanit(Qytet jashte Athines)per inxhinjeri Indrustriale,mori pjese ne nje konkurs Europian (‘’’Thesis-The Capstone Module’’)per ndertimin e nje skeme e cila do te mbetet dhe perdoret ne dokumentat e te gjitha Unversiteteve Europian.Djaloshi nga Shqiperia fitoi me merite te plote cmimin e pare ne Europe.
    Qe femije Desarti u rrit me frymezimin e shkencetareve te medhenj si Aristoteli,Anjshtanji etj.Ne pjesen me te madhe te kohes ai shikonte vetem dokumentare shkencore.
    Por bota,e cila rrotullohet mbrapsh e nxehur,i solli fatin djaloshit shqiptar qe nje dite te vitit 1997 te jete emigrant ne Greqi.Bashke me familjen e tij u vendos ne ishullin e Korfuzit.Ketu mbaroi gjimnazin dhe liceun me rezultate te shkleqyera.Paralelisht,Desarti ishte u organizuar ne mjaft aktivitete jashteshkollore,si ne Organizaten e Astronomise te Korfuzit,merrte pjese ne teater,ne rrethet letrare dhe ne Organizaten per kercimet lokale te Korfuzit.Kurre nuk i munguan cmimet e para dhe sukseset.Suksese i uroi edhe Parlamenti i femijeve gjithashtu edhe zoti Simitis(Ish Kryeministri).
    Desart Bregasi gdhihet cdo dite mbi libra e ne kompiuter.Ai u jep mesim falas shokeve te tij studente(pavarsisht se ata marrin kompensim studenti 1000 euro nga shteti grek,dersa djaloshi jo,sepse eshte i huaj....).Por ai nuk merzitet shume edhe pse nuk i duket e drejt kjo gje.Madje ajo i jep force per te ecur me perpara.Konkursi i fundit,i cili o zvillua ne Lituani,e vleresoi Djalin shqiptar pa ditur se kush edhe nga eshte ky djal.Profesori i tij ,ndihet mjaft optimist per te ardhmen e djaloshit shqiptar,i cili bashkepunon me te prej dy vjetesh.Inteligjenca e Desartit i ka perhequr,duke i bere per vete te gjithe profesoret e tij.I urojme djaloshit shqiptar suksese te metejshme ne konkurset e tjera dhe ne te ardhmen e tij duke ngritur me lart emrin e Shqiperise.
    Eh,...kshu pra do e bejm bashkimin kombetar HALLALL!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Po ky eshte grek, ca thone qe nderoi Shqiperine? Perderisa eshte shtetas grek dhe Greqia krenohet me te , Shqiperia nuk mund te pretendoje se ai perfaqeson Shqiperine.
    Kjo eshte si te themi qe James Belushi po nderon Shqiperine, ai eshte amerikan...ose si te themi qe barack o'bama po nderon Kenian...pfff
    Pjeserisht pajtohem me ty, i nderuar. Megjithat, un mendoj se do duhej patjeter qe edhe qeveria shqiptare t'i gezoheshin ktij lajmi dhe te krenoheshin me te, mbase ai mund t'i ket dy nenshtetesi apo jo?
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    suksese te metejshme desart

t'u plotesofshin te gjitha enderrat e projektet e tua ne te ardhmen
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Po ky eshte grek, ca thone qe nderoi Shqiperine? Perderisa eshte shtetas grek dhe Greqia krenohet me te , Shqiperia nuk mund te pretendoje se ai perfaqeson Shqiperine.
    Kjo eshte si te themi qe James Belushi po nderon Shqiperine, ai eshte amerikan...ose si te themi qe barack o'bama po nderon Kenian...pfff
    I lumte djaloshit dhe urime familjes se tij , ai ne rradhe te pare nderoi vetveten dhe familjen e tij.
    Po vijeni pak trurin ne pune , po te ishte ne shqiperi ai djal do ti jepeshe mundesia te paraqiteshe ne ate konkurs?
    Sa gjenira jane ne shqiperi qe po humbin kot sepse njeri nuk i vlereson , njeri nuk i stimulon.
    Cfare beri shqiperia per te dhe per formimin e tij , ASGJE i dha nje shkelm ne B....

Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    o shoku nuk e di ti qe greket jane si hijenat per te vjedhur çdo gje te mire qe ne kemi?? Luan Shabani eshte nga fshati Gurabardh i Elbasanit dhe ato e quajn grek,mendo pak atje para 90 se dinin nga ishte greqija kurse ky doli grek
    E quan ai veten grek e para e punës, pastaj e quajnë grekët.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga pseudo Lexo Postimin
    I lumte djaloshit dhe urime familjes se tij , ai ne rradhe te pare nderoi vetveten dhe familjen e tij.
    Po vijeni pak trurin ne pune , po te ishte ne shqiperi ai djal do ti jepeshe mundesia te paraqiteshe ne ate konkurs?
    Sa gjenira jane ne shqiperi qe po humbin kot sepse njeri nuk i vlereson , njeri nuk i stimulon.
    Cfare beri shqiperia per te dhe per formimin e tij , ASGJE i dha nje shkelm ne B....
    po pra,por mos thoni studenti shqiptar, thoni studenti grek me vendlindje ne Shqiperi.

Kjo është si puna e atyre futbollistëve të rinj që thuheshin se ishin talente të medhenj dhe mburreshin shqiptarët në fillim meqë ishin shqiptarë. Ama ata prezantojnë greke nga kanë dalë futbollistë, siç prezanton edhe ky shkollën nga ka dalë. Dhe si përfundim shkuan me grekun.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Kadare - "Kombi shqiptar në prag të mijevjeçarit të tretë"
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24
  5. Filmi shqiptar, substancë kulture dhe integrimi
    Nga Blendi në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-07-2002, 22:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •