Sa vjeç eshte ky cuni?
E moj se nuk i keni mbajtur pishtarin. Fizikisht e ka te pamundur ta gdhije me teper se pak dite rresht. Teprojini gjerat me lezet.
Vallai dhe une ju kam dhene leksione falas boll atyre zagareve te fakultetit po s'me kane nxjerrur akoma ne forum. Yasmin, ke ndonje formular keshtu qe duhet plotesuar? :P
Sidoqofte, si grek, si shqipo...(te jete ca te doje, pak me intereson), urime.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 04-01-2008 më 18:45
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ju faleminderoj te gjitheve per fjalet e mira dhe urimet tuaja.
KARTESIO eshte pseudonimi im. Jam 22 vjec tani. "...parlamenti i femijeve.." morra pjese kur isha ne gjimnaz. Shqiptar jam (Blue_sky). Mbiemer i bukur "Bregzaqis" :-) , kur te me vene "gjoben" dhe mua do ta kem nder mend kete mbiemer. :-) (vetem per te qeshur ne ato momente). Rendesi ka mundimi qe ben dikush dhe fitoria te jep shpresa dhe kurajo te besh akoma me teper gjera. Kuptimi besoj se nuk eshte qe une rrija pa gjume ne te vertet me dite te tera.
Dhe nje here Ju Faleminderit !
Inxhinjeria Industriale eshte dege insituti ketu tek une dhe jo universiteti. I njejti sistem arsimor andej?
"Parlamenti i te rinjeve" me siguri, jo i kalamajve,te pakten jo nese ke qene ne gjimnaz kur ke marre pjese.
Shiko,pak rendesi ka nenshtetesia tek nje arritje personale. BesomeJe shqipetar, gezohem. Ama gezimi im s'eshte me i madh dhe sikur te ishe nje i huaj.S'eshte shteti qe ju jep vullnet njerezve por bindjet personale.
Me siguri, urimet e mija.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Bravo djalit dhe suksese te metejshme ... se mos na behesh Grek me kalimin e kohes more ti, se eshte virus vdekjeprures ky i asimilimit![]()
suksese edhe me lart
Nuk eshte minoritar greke per vere faktin se thote se nuk mer shperblim 1000£ nga universiteti si studenti me nota me te larta.
Vetem ne shqiptaret nuk e fitojme kete te drejte ne universitetet greke, ndersa greker sigurisht dhe ata qe kane dokumenta minoritare e fitojne kete te drejte studentore![]()
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Te lumte Desart. Ti je krenaria e te gjitheve ne Shqiptareve.
Une mundohem te motivoj femijet e mi ketu ne emigracion , qe te mesojne. Shembuj pozitive te femijeve shqiptare ka me shumice. Ka plot femije shqiptare(ndermjet tyre edhe djali im) qe jane te paret ne klase, ne shkolle dhe nder te paret ne komunitet dhe shtetin ku banojme. Shpesh i them djalit tim qe rezultatet e tuaja ne shkolle dhe jashte shkolle jane shume me te mira se sa ne si prinder kemi shpresuar kur kemi ardhe ketu ne Amerike. Dhe jemi krenare per kete.Por ti Desart, parakalon cdo gje!!!
TE LUMTE! ME TY KRENOHEMI EDHE NE PRINDERIT E TJERE.Dhe u befsh nje udheheqes i zoti per popullin shqiptar.
Urime!
Eshte nje nga enderrat e prinderve, te kene femije te shkelqyer ne shkolle, dhe jo me ne Europe.
Duan s`duan Greket, ne e kemi treguar disa here madje edhe vete historia ka treguar qe ne jemi me te zgjuar se ata.Jo per nacionalizem, por ne jemi krenare per keta qe jemi u pelqen apo jo Grekeve apo ndonje tjetri.
Urime , urime urime suksese ne jete dhe zoti te dhende shendet dhe lumturi, (pak sentimental por me duket po na ben emigracioni) dhe eshte deshira e c`do Shqipetari kudo qe ndodhet ne bote te degjoje mire per Shqipetaret, dhe Shqiperine.
Uroj qe nje dite te punosh dhe japesh per Shqiperine,edhe nje here URIME.
Krijoni Kontakt