Tailanda eshte gallate fare. Pastaj ke Tahitin.
Tailanda eshte gallate fare. Pastaj ke Tahitin.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
^^^
Kam degjuar fjale te mira per Tajlanden!lolPo per kete periudhe veshtire te shkoj,le t'a shikojme si opsion ne te ardhme!
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
thassos esht nje ishull qe mua me pelqeu shum per mendimin tim esht shum i bukur hidhi nje sy pamjeve te google.
Mordor Thassos eshte nje ishull i bukur vertet kam vajt.Por me shume me pelqen Idhra ku vete cdo vit eshte shume bukur edhe qete.Santorini eshte nje ishull shume i bukur me i Bukuri i Greqise do thoja.
Borix meqense the per Tailandin do deshiroja kur te keni kohe te hidhni nje sy ne Bangkock ka ca hotele qe nuk do ti shikosh kurre ne jeten tende ne asnje vend tjeter.
Ndryshuar për herë të fundit nga YaSmiN : 31-08-2007 më 12:11
ik re futja ne mont everest atje do knaqesh :P haaha
sdi ku i kaloni juve pushime mua me vendin tim nuk me duket as nje shtet jam nga kosova nuk ka det ka male po aty knaqem me shum se cdokund tjeter nuk e di pse ju nuk shkoni ne vendlindjet e juaja te knaqeni me vendin ku keni lindur![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Per ne shqiperi do preferoja Saranden dhe Vloren, kurse per jasht kufirit preferoje ishullin ku jam tani se eshte per qef shum bukuri e rradhe![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
per mendimin tim futja per indi se te zuni shtatori ose te kishe bere kete pyetje qe ne qershor .Dhe ne greqi ka ishuj shume te bukur ,kreta,korfuz,sandorini, naxos,etj
Postuar më parë nga BaBa
Bravo
Ja vlene me shku VL_SR.
Jane dy vendet me te bukura Te ShqiperisE.
![]()
po ne qershor e beri pyetjen ai i shkreti, ti tani u kujtove?Postuar më parë nga policja
right,hahhahah po pashe te fundit se kur e ka dergu mes sorryyyyyyyyyy sa kam qeshur por me mire vone se kurrePostuar më parë nga Altin1
Krijoni Kontakt