Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47

Tema: sakrifica

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    Citim Postuar mė parė nga theodora*
    kjo pyetje eshte per te gjith ju qe jeni te dashuruar ose keni dashuruar dikur me te vertete.
    nese dashuroni dike me te vertete, car gjera mund te benit per ate njeri qe me perpara as qe ju shkonin ndermend se do i benit kure ose cila do ishte sakrifica me e madhe qe do benit per te?

qe tju ndihmoj do pergjigjem un e para
    Un personalisht, do mundohesha t'i vija ne dukje gabimmet e tij por kurre perpara syve te te tjereve.vetem kur te ishim vet.dhe mund te jepja e jeten time per te. nese ma kerkonin.

sakrificat??? aq sa do te mundesha, por asnjehere duke kaluar limitet dhe ne budallallek...jeten??? I dont think SO!
    Enya-Adiemus

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Nga te gjithe (shoqeria,familja) jam cilesuar si njeri jo i sakrifices,shpesh mami me thote ti e do jeten shtruar me dafina moj bije,e di dhe vete qe jam mesu me reatllik,po cti bej mo sjam per heroizma une................................sakrifica do force ,e une forc skam ndaj rehatllikut, i pershtatem atij.Keshtu qe sakrificen se njof deri me sot,kure ta takoj do te them Theodora
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Femrat iken e na lane per Amerikane...Talane...Angleze...Daneze...Mongoleze. ..e dreqer e shejtaner...thua shyqyr qe nuk na moret edhe kafshet me vete se atehere do te ishim vertet ne hall..hahahhh..te marrte dreqi se me roite..
    tani spo merret vesh keto ngjitjet dhe shqitjet eeeee
    po c'faj te kam une ty shoku tanku qe t'paska lene'' femra'' jote per talane,gjerman ,arab
    se s'ke ditur ti ta mbash ,kerkon te justifikohesh me brockullitjet qe flet .
    kafshet mos u merzit se aty i ke nuk ti luan njeri ,po po dite ka edhe''kafsh''te dobishme ,keshtu qe djal i mbar hap syte se mos gjen ndonje te till .
    dhe me thua se te jam berre rrodhe ,mos me ngacmo ste ngacmoi ,me ngacmove 1 here ta kthej reston
    7 here (motoja ime )
    vertet per tu roitur eshte

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po pse s'thua moj,qenke e zonja ti...kusur nuk te le...po qe me je bere rrodhe,me je bere kete mbaje...perfiton nga butesia ime dhe ca s'me punon...po nejse...shikon zoti

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    aha
    nuk thame nese ja vlen apo jo
    por kur je i dashuruar nuk i mendon keto gjera sic thua ti
    ska ja vlen apo jo ne dashuri.ka"do e bej kete gje per ty se te dua dhe pik muhabeti"
    ku hyn llogjika ne dashuri

kisses
    Theodora
    e kam thafin qe bej sakrifice per ate cunin qe dua, por nese ai e ka mendjen me kap peshk ateher s'ia vlen!
    kisses too!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eve : 26-06-2007 mė 09:23
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ore normale qe sakrifica do behet per ate qe do edhe ta vlereson !!! ajo dihet per ate qe nuk te vlereson eshte e kot te besh sakrifice !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2007
    Postime
    12
    Sakrifoj dhe kam sakrifikuar me pare goxha shume, ne fakt ja ka vlejtur.
    Jam per ate qe, jo vetem te marresh por dhe te japesh ne nje lidhje qe konsiderohet e rendesishme dhe e forte!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    do sakrifikoja shume por jo gjithcka................................ mamin dhe babin nuk i le per asnjeri ne bote,,,,,mbi te gjitha ata jane jeta ime,me kan sjell ne jete dhe me kan rritur.
    jam e sigurt qe nese une kembengule per nje person qe dua te kaloj jeten me te,sma prishin.

ndoj sakrifice tjeter nuk e di,,,,,,,,,,,,,plumbit si dal per askend para pervec atyre qe me kan bere,,dmth vdekjes

sakrifica tjera nuk e di nuk i kam takuar,,,,,,,,,,,,,, po sakrifikoj ai para dhe une do e beja mbase.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    kjo pyetje eshte per te gjith ju qe jeni te dashuruar ose keni dashuruar dikur me te vertete.
    nese dashuroni dike me te vertete, car gjera mund te benit per ate njeri qe me perpara as qe ju shkonin ndermend se do i benit kure ose cila do ishte sakrifica me e madhe qe do benit per te?

qe tju ndihmoj do pergjigjem un e para
    Un personalisht, do mundohesha t'i vija ne dukje gabimmet e tij por kurre perpara syve te te tjereve.vetem kur te ishim vet.dhe mund te jepja e jeten time per te. nese ma kerkonin.
    po una qe nuk di te dashuroi si ja behet alli do me
    mesosh pak si te dashuroi hahahahahha theodora*
    kisssssssssssssssssssssssss
    yllo puccccccccccc
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Varet se c`fare njeriu eshte.
    Ja vlen apo nuk ja vlen, per te bere sakrifice?
    Po te jete rob , per se mbari do te beja gjera qe do te quheshin, sakrifica, pra gjera qe nuk te pelqejne ti besh.
    Une mendoj keto quhen sakrifica.
    Sa per ate me dhene jeten , me duket absurde.A zgjidh problem, nese do te japesh jeten????????????????

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Perse femrat sot po kerkojn gjithnje e me shume tu ngjaje meshkujve
    Nga unejsa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:19
  2. Vlerėsimi pėr Luftėn Nacional Ēlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10
  3. Sakrifica me e madhe, qe kane bere per ju?
    Nga GrifshA_ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 29-05-2006, 07:33
  4. Sakrifica juaj per Dashurine?
    Nga Dito nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 10-10-2005, 05:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •