Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47

Tema: sakrifica

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    ai qe mendohet shume ne dashuri ngelet pa te,
    -ndjenjat nuk duhet racionalizuar sepse kjo gje i asgjeson ato, keshtu ndjenjen e shnderron ne mendim, kurse mendimet shpenzohen dhe ne fund ngelesh pa asnjeren ashtu qe dikur duhet t'i thuash vetes lamtumire ne emer te tij, sepse mes jush cdo gje mbetet e thate, bosh, e papermbushur dhe refuzuese.

Dashurine duhet ndjere.
    Nuk e di perse,po jam dakord me kete"..po qe ke te drejte ti Baptist!
    Dhe mos me thuaj pastaj qe gjithmone te kundervihem sepse nuk eshte e vertete.
    I vetmi inat qe kam me ty,eshte se nuk e pi rakine..po ta pije edhe ate,te jesh i bindur se do te ndieje shume me teper nga sa ndien...edhe ne dashuri...po po,
    edhe ne dashuri...do te te shfaqte nje dimension krejt tjeter...gjithshka do te te dukej fushe me lule...do te rendje kesaj fushe me lule shumengjyreshe se bashku me ate qe rakia do te te bente ta ndieje...nuk do te kishe asnje lloj paragjykimi...do te ishe i afte te dashuroje edhe nje pele,lope,dele apo ku ta di une se c'fare tjeter...imagjino sa bukur do te ishte...ne ato momente te embla e te mbushura me romantizem...do te te vinte ne mendje ajo poema e famshme
    "o sa bukuri ka fusha"...provo te pish nje gote...provoje se nuk te gjen gje"
    Nuk dua te te bej pijanec,te betohem,dua vetem qe ti,te shohesh pertej arsyetimit rracional...te shohesh madheshtine e bukurise se ndjenjave,me ane te thjeshtesise mjeshterore qe ta paraqet gota e rakise...gezuar..

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    paskeni kaluar ne te ngulme, e di pse nuk e pi rakine Tanku, se behem i papermbajtur dhe arrij te them gjera qe nuk i mendoj por qe i ndjej, dhe kur jam i dehur ndjej me shume nga sa me pelqen nga njerzit perreth pastaj filloj te ndihem i ofenduar e tek pastaj mundohem te racionlizoj, ti gjej shkakun perse!

Pastaj me kujtohet es nuk i kam bere kujt gje dhe e fiku monitorin e PC fare dhe s'shoh asgje perpara. Por ti e paske dehjen pak me te permbajtur se une sic e shoh

Pershendetje.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    paskeni kaluar ne te ngulme, e di pse nuk e pi rakine Tanku, se behem i papermbajtur dhe arrij te them gjera qe nuk i mendoj por qe i ndjej, dhe kur jam i dehur ndjej me shume nga sa me pelqen nga njerzit perreth pastaj filloj te ndihem i ofenduar e tek pastaj mundohem te racionlizoj, ti gjej shkakun perse!

Pastaj me kujtohet es nuk i kam bere kujt gje dhe e fiku monitorin e PC fare dhe s'shoh asgje perpara. Por ti e paske dehjen pak me te permbajtur se une sic e shoh

Pershendetje.
    Po mos u ver fre ndjenjave more Baptist se nje jete kemi...zhvishu nga ky petku absurd i rracionalitetit dhe jetoje jeten me goten e rakise perpara...me degjo mua.
    Tanku te do te miren,nuk te flet kot"...e mban ti,e mban...beso tankun...eshte ekspert ne kete fushe..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Po nuk e kisha fjalen per femrat moj...uaaa..shiko si ben kjo...po si mun te te krahasoj une ty me nje lope..ti nuk i ngjan fare"
    nuk diskutohet se nuk me krahason dot mua se do te dukej prifti gomar ,dhe hoxha cjap pastaj .

po ti more mavri ,nuk e paskam ditur une qe ke filluar te shartohesh me pela ,gomar .dele ,me kafsh ne pergjithesi .kur sju afrohen femrat domosdo mir qe jan kafshet ne krye te detyres

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    gjithcka qe do mundesha do sakrifikoje per zemren time

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    ti gjithmon do te dali e jotja po nuk ja flen se eshte ashtu si them un

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Kur Se Kam Ber Atere Kur Duhet Tani As Qe Me Shkon Ndermend
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    bej sakrifice por nese ja vlen
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    sakrifice mund te besh per dike qe ja vlen dhe qe ka bere dhe per ty nje gje te tille

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    nuk diskutohet se nuk me krahason dot mua se do te dukej prifti gomar ,dhe hoxha cjap pastaj .

po ti more mavri ,nuk e paskam ditur une qe ke filluar te shartohesh me pela ,gomar .dele ,me kafsh ne pergjithesi .kur sju afrohen femrat domosdo mir qe jan kafshet ne krye te detyres
    Femrat iken e na lane per Amerikane...Talane...Angleze...Daneze...Mongoleze. ..e dreqer e shejtaner...thua shyqyr qe nuk na moret edhe kafshet me vete se atehere do te ishim vertet ne hall..hahahhh..te marrte dreqi se me roite..

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Perse femrat sot po kerkojn gjithnje e me shume tu ngjaje meshkujve
    Nga unejsa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:19
  2. Vlerėsimi pėr Luftėn Nacional Ēlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10
  3. Sakrifica me e madhe, qe kane bere per ju?
    Nga GrifshA_ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 29-05-2006, 07:33
  4. Sakrifica juaj per Dashurine?
    Nga Dito nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 10-10-2005, 05:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •