Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11

Manci - Vėrejtje: (XX%)

Pershendetje Albo dhe Fiori

Kam nje problem, une kam kohe qe jam anetare i ketij forumi dhe vijne disa tipa te ri qe dje jane regjistruar ne forum dje dhe jane be nje cike moderatori dhe pse pak te flasesh per te metat qe i kane te mbushin me verejtje pa asnje arsye. Heren e para hapa nje ankese, per anetarin THEKTHI, dhe si rezultat i asaj morra shume verejtje nga ai, ndersa me kalimin e kohes verejtjet mu hoqen. Kur shoh tani, prap kam 22% verejtje, nuk e dij pse? Dua arsyen pse? Valle cka kam thene, apo c'te kam be o cuni, o thektho? Une nuk kuptoj dicka, per cka sherbejne veretjet, per inate personale apo per cka? Dhe pse deri me sot une askend nuk kam ofenduar ne forum, apo me pak thekthin qe as marr pjese ne forumet ku ai moderon!

Kerkoj nga administratoret qe te merren me kete problematike sepse eshte ne dem te forumit, sepse eshte nje gjest i keq dhe femijeror.

Me indinjate, Manci
    æQuién ganarį la Champions? = BARĒA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Verejtjet i ke mare me koh, kur i ke bere ofendimet nuk i ke mare sot ose dje!
    Te kam paralajmeruar dhe me pare qe te mesosh si te shkruash ne forum dhe jo te ofendosh anetaret tjere! dhe personalisht mua me ke ofenduar me shkrimet e tua tek nenforumi i Futbollit! Dhe per ate arsye ke mare verejtje se nuk te eshte mbush menja.

Gjith te mirat!
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    FIORI

Do ishte mire te ktheje nje pergjigje ne kete teme, meqe un te jam ankuar personalisht dhe nuk kam bere nje ankese ne forum.

Edhe mua e njejta gje me ka ndodhur....
    Me shkuan verejtjet deri ne 33 % dhe per cfare?
    - Sepse i kerkoja thekthit te mos merrte me pjese ne temat e futbollit: Dhe per mendimin tim do ishte shume mire te mos merrte fare pjese aty bashke dhe me disa shoke te tij 15 vjecar, sepse e kalojne cdo teme ne muhabet shoqeror dhe japin informacione jo te verteta. Un personalisht tek nen-forumi i sportit hyj te shikoj ndonje postim te hajri dhe te bisedoj me ndonje tifoz dhe jo te shikoj postime tipike me 10 shkronja. Urime ktij urime atij.
    - Apo ndoshta se eshte thekthi moderator dhe do te tregoje qe eshte vetem ky ketu...dhe eshte ne gjendje te jape verejtje
    Verejtjet me jan hequr: Jo nga thekthi por nga MOD i nen-forumit te sportit sepse e pa qe verejtjet ishin dhene pa pike kuptimi.

Gjith te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KOKASHTA : 05-06-2007 mė 05:20
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kur te bahet thekthi me i dhan dikujt vrejtje ne kete forum.. ateher me mire ta lejm internetin fare mos te futemi..

Sdij edhe ky staff ka marr fund.. si ka mundesi nje thekthi te hyj ne staff te Albo..

Me me dhan mua vrejtje thekthi un jo vetem qe do lej forumin por edhe internetit sdo e prek me dor me..
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ore, ju duhet te shqetesoheni po te mos ju kishte dhene verejtje. jo te kunderten.
    hahahaha
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA
    FIORI

Do ishte mire te ktheje nje pergjigje ne kete teme, meqe un te jam ankuar personalisht dhe nuk kam bere nje ankese ne forum.

Edhe mua e njejta gje me ka ndodhur....
    Me shkuan verejtjet deri ne 33 % dhe per cfare?
    - Sepse i kerkoja thekthit te mos merrte me pjese ne temat e futbollit: Dhe per mendimin tim do ishte shume mire te mos merrte fare pjese aty bashke dhe me disa shoke te tij 15 vjecar, sepse e kalojne cdo teme ne muhabet shoqeror dhe japin informacione jo te verteta. Un personalisht tek nen-forumi i sportit hyj te shikoj ndonje postim te hajri dhe te bisedoj me ndonje tifoz dhe jo te shikoj postime tipike me 10 shkronja. Urime ktij urime atij.
    - Apo ndoshta se eshte thekthi moderator dhe do te tregoje qe eshte vetem ky ketu...dhe eshte ne gjendje te jape verejtje
    Verejtjet me jan hequr: Jo nga thekthi por nga MOD i nen-forumit te sportit sepse e pa qe verejtjet ishin dhene pa pike kuptimi.

Gjith te mirat
    thekthi moderator

ia vlen te futesh ne forum per ju

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    thekthi moderator

ia vlen te futesh ne forum per ju
    Jo nuk ja vlen, prandaj une jam distancuar nga forumi sepse te hapen barkun me copy/pastet e tija.

O thektho, kur te kam ofenduar une bre o djalo? Hajt me trego, me trego postimet nese i ke tek futbolli apo tek koshi forumit, gjej dhe mi posto ketu. Por asgje nuk mund te gjesh vetem se je nje femij qe te gjitha anetaret e forumit te kane merzi sepse i ke merzit nga forumi me budallalleket tua.

Forumi nuk eshte per femij si ty. Une habitem me Albon qe ne staf ka keshtu femije kur e dij se moderatoret ne pergjithesi jane me nje edukim te larte, mendoj arsimiim, plus jane mbi moshen 22 vjecare shumica.

Albo merr dicka te lutem. Ne nuk futemi ne forum te lexojme verejtjet ketij femiju, por te debatojme e komentojne si njerez.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Mbaj mend kur ke bere nje ankese m'kishe fut edhe mua ne liste!

Me duket se ankesat i ke vetem ndaj stafit, ndersa copy/paste te antareve nuk te besdisin me sa duket..!
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Manci

Forumi nuk eshte per femij si ty. Une habitem me Albon qe ne staf ka keshtu femije kur e dij se moderatoret ne pergjithesi jane me nje edukim te larte, mendoj arsimiim, plus jane mbi moshen 22 vjecare shumica.

Albo merr dicka te lutem. Ne nuk futemi ne forum te lexojme verejtjet ketij femiju, por te debatojme e komentojne si njerez.
    Po cti bejme ketij djali te axhes tend DAVIUSIT qe nuk eshte femije a sillet si femije? Don preent screen te veretjeve te mija qe kane qrritur 100% prej DAVIckos?

Aman o ballist, se Davius nuk jep verejtje kot, mesa me ka thene mua ju jeni zene dicka, apo me sakte ti e ke ofenduar ate ne forum, por nejse nuk me intereson mua se cka beni ju dy, une kam problemim tim me kete femijun thekthi.

Po mandej ky thekthi edhe ty te ka dhene verejtje , te kujtohet , edhe ate per kot. Mandej Kokashtas pse i ka dhene verejtje? Hajt le te sqaron PSE?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Humor fetar nga forumi
    Nga darwin nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 156
    Postimi i Fundit: 10-12-2010, 15:55
  2. Varroset me nderime Ibrahim Halilaj (17) nga Tėrdefci i Drenasit.
    Nga prishtinase nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 11:21
  3. Avatare - Krijime te mia
    Nga Darius nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 11:42
  4. Ideali dhe qenia njerezore
    Nga Redi nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 11-03-2006, 14:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •