Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    e bukur mondi, madje keto dy strofa duhen vene ne krye te temes

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Nuk eshte se eshte ndonje gje e madhe te dalesh me emrin tend real ne forum, puna eshte se 90% ktu tallen aq me teper me cdo gje tenden (personale reale e blla blla)

Kshu qe me mire mos u prezantoni me te dhenat reale. Ne fund te fundit eshte thjesht virtualitet..

ps. Ata qe i keni miq e shok qe vertet mund te keni besim eshte tjeter gje pastaj
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Njeriu eshte i lire te veproje si te doje. Mund te jete regjistruar me nje nick e pastaj te tregoje identitetin e tij, ose mund dhe te regjistrohet me emrin e tij.

Megjithate, shume veta ne forum ndihen te lire te shprehin mendime/idera qe mbase po te ishin ne identitetin e tyre s'do i shprehnin ne ate menyre. Pra, nick name te jep nje fare lirie ku mund te shprehesh pa patur rezerva sic ne rastin kur te njohin kush je.
    There is no reply to the ignorant like keeping silence!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une jam andi kotini !!! i njofur si SaS per mua ska problem te jem me identitetin tim !!! kshu qe sic u tha me lart njeriu eshte me tipe ka qe nuk e tregojne ka qe e tregojne !!! nuk eshte ndonje pune e modhe te tallin !!! i talluri tall kshu qe mos kini frike edhe po dolet me emrin e vertete !!! gjithe te mirat te gjithe !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga adidu
    Dritan! Eshte vertet nje kenaqesi e vecante per mua qe arrita te njoh emrin e vertete te nje personi qe ka shkruar aq poezi te bukura ne pergjigje te poezive te DI_ANE -s. Po flas, te pakten per ato qe kam arritur te lexoj, sepse ti mund te kesh shkruar edhe shume te tjera qe une akoma nuk kam arritur ti lexoj. Sidoqofte te jap fjalen qe do te lundroj ne forum dhe do ti lexoj nga e para deri tek e fundit. Ti vertet je nje njeri i thjeshte ne emer, por tashme qe e deklarove je nje poet i mirefillte qe e vlereson pa mase emrin qe ke. Eshte lumturi te jesh poet dhe ta kesh emrin Dritan Leka dhe jo thjesht "shoku tanku"
    JU LUTEM TE TEREVE JU QE KENI AFTESINE DHE DESHIREN JO VETEM TE LEXONI KRIJIME, POR EDHE TE KRIJONI VETE, QE TE SHPALLENI ME EMRIN TUAJ TE VERTETE ME QELLIM QE TE FILLOJE NJE REVOLUCION KULTUROR NE VENDIN TONE TE UZURPUAR NGA MEDIOKRITETI.
    Mos kini frike nga talenti dhe kultura juaj, por shpreheni hapur se eshte vlere kombetare. Nuk e kemi luksin e krijimit te nje personazhi nen nje pseudonim, por kemi nevojen e shprehjes se individualitetit dhe personalitetit ne boten mediokre shqiptare qe me nje sasi parash boton libra mediokerr qe nuk arrijne as tek maja e gishtit te kembes te ju talenteve qe shkruani me pseudonim. Ju adhuroj dhe vleresoj te gjitheve ju pseudonimsa, pasi me keni tronditur me fuqine tuaj krijuese ne kete komunitet virtual.
    Se pari,ju falenderoj nga zemra,Adrian,per vleresimin qe shprehet persa u perket poezive te mia.Me behet vertet qefi qe ju kane pelqyer!Se dyti,do te doja t'u thosha....nuk e di" shkrimi yt me mbush me force dhe me nxit qe te shkruaj me teper,por jam teper skeptik persa i perket sistemit medioker qe eshte krijuar ne Shqiperi.Nuk e di nese shkrimet tona mund te kene nje fuqi ndryshuese...e pranuat edhe vete se paraja ne kohet e sotme,eshte e vetmja arme qe te con drejt suksesit...gjithshka eshte skllaveruar nen thundren e saj,per fat te keq,si'c e thate ju,edhe arti"...nuk e di nese do te mjaftonte,thjesht' vullneti yne i mire,per te ndryshuar situaten..

Te pershendes edhe nje here dhe te falenderoj per fjalet e mira,dhe shpresedhenese..

$ Qeveri Më Vete $
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Postime
    62
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Dalja ne forum me emrin real eshte mbi te gjitha nje shenje pjekurie intelektuale nga ata shqiptare qe vleresojne mendimin e tyre dhe mendimin e bashkebiseduesit. Kurse ata anetare ne forum qe i tremben daljes me emrin e tyre real, shprehin papjekurine e tyre ne intelekt duke mos respektuar keshtu jo vetem bashkebiseduesin por duke mos respektuar mbi te gjitha mendimin qe ata vete shprehin.

Megjithese mendimi qe shprehet ka gjithmone me shume vlere se sa emri i personit qe e shpreh, dalja me emrin real ia rrit vlerat mendimit pasi deshmon qe ti beson ate qe shpreh si te vertete. Genjeshtra dhe mashtrimi serviret gjithmone e maskuar.

Albo
    Nuk jam aspak dakort me ty Albo per te vetmen arsye se te perdoresh nick-name nuk do te thote qe nuk je intelektual apo nuk ke bagaxh apo gjera te ketij llloji. dhe une nuk jam me emrin tim te Vertet mua me quajn Tomi dhe ne chat e ne forum me njohin te gjithe me Erioni_El , kete nick-name e kam perdorur sepse ato qe perdorin chat e dine fare mire se cfare pasojash ka te jesh me emrin tend si ane pozitive ashtu dhe negative . Duke e ditur fare mire qe ne shqiptaret nuk ia kemi arritur asaj dite qe te bejme nje chat te qete pa sharje ofendime dhe abuzime ndaj personave te tjete dhe i gjithe komunitetit ben qe cdo njeri ashtu si dhe une qe nuk perdor emrin tim te kemi nje nick name per te vetmen arsye per sharjet e ofendimet qe behen ne chat . Kaq kishe komplimenta per temen , une ketu jame shkruani

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Se pari, dua te pershendes SaS(andin)per menyren e drejtperdrejte qe u shpreh. Eshte me shume se e vertete qe ata qe tallin jane te tallur. Nuk eshte ndonje merite e madhe, (perkundrazi) te ngacmosh dike qe paraqitet e emrin e tij, duke u fshehur pas anonimatit.
    Se dyti, Shoku tanku(Dritanit) dua ti them se gjithmone ka forma per te luftuar kundra mediokrritetit te instaluar ne rrafshin kulturor te nje vendi dhe kete nuk e them une, por vete historia. Me e pakta eshte rasti i Renbow, qe vonoi por ama dikur poezite e tij shperthyen dhe ndricuan nje epoke. Ne rastin konkret edhe ky forum(pa dashur ti bej aspak elozhe atyre qe e krijuan) eshte nje shuplake kundra mediokrritetit te atyre pseudoshkrimtareve dhe pseudopoeteve, te fryre me pompe biciklete ne Shqiperi. Prandaj them dhe po e perseris per te tere antaret krijues ketu, qe eshte krim qe poezite tuaja te rrine pas perdes se anonimatit. Mos t'ju vije cudi ndonje dite ne rast se del dikush dhe boton nje liber me poezi dhe ju te lexoni poezite tuaja ne ate liber. Mediokrriteti ben kerdine ne cdo fushe dhe nuk e ka per pese ta bej edhe me ju. Me e pakta qe mund te behet eshte qe nga ana e moderatoreve apo edhe nje grupi te krijuar nga ju, te perzgjidhen poezite dhe shkrimet me te mira ne vite ne faqet e forumit dhe te hapet nje faqe ku gjithseicili te paraqitet me poezite e tij dhe emrin e tij poshte tyre. Si hap i pare dhe si hap i dyte do te ishte nje gje shume e bukur qe te dale nje vellim me poezi dhe shkrime te antareve te forumit shqiptar. Une personalisht ju jap fjalen qe ne kete rast do te ndihmoj me te gjitha mundesite per botimin dhe shperndarjen e ketij vellimi qe do te jete pa diskutim shume interesant dhe i papritur per te gjithe.

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Ket mundesh ta besh si pas Deshires nuk luan nje rrol te madh Per mendimin tim.
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Vertete nje teme interesante. Megjithate do doja te theksoj, qe tek nje prezantim me "nick" apo emer real, ndikon edhe grupmosha. Nuk eshte e mundur qe te gjithe pjesmarresit ne forum te kene te njejtin vizion qellimi. Dikush hyn ketu thjesht per argetim, dikush thjesht per lexim, dikush shkemben eksperience apo mendime, dikush pse jo dhe per te afirmuar krijimtarine. Dhe per keta te fundit, do te ishte me pozitive nje pjesmarrje me emer real. Them grupmosha ndikon, pasi nuk mund te krahasohet prezantimi per shembull i z. A Doci, me prezantimin e nje 18 - 19 vjecari, qe si te thuash "levron" nga chati ne forum dhe anasjelltas. Ndaj natyrisht qe prezantimi i ketij te fundit eshte me i pershtatshem me nick, sesa me emer real. Ne kete menyre ai eshte i lirshem te argetohet dhe te shkruaje sa dhe si te doje.

Emrat reale, do t´ja humbnin bukurine nje forumi.

Jam kundra mendimit qe ka shprehur Albo, qe thote tregon papjekurine etj. Nuk eshte e vertete. Eshte pikerisht ky prezantim nepermjet pseudonimeve sipas deshires se secilit qe i cliron anetaret, i ben qe ata te shprehin mendimet e tyre lirshem nga cdo paragjykim, ashtu si ata e mendojne ne te vertete dhe jo ashtu si duhet ta degjoje apo se i pelqen dikujt tjeter...Larg mendimeve te idealizuara. Nicku eshte ai qe nuk perkufizon askend, nuk i jep ngjyra gazetareske nje forumi, por perkundrazi ia zgjeron kufijte atij ne nje "bote te pafundme virtuale" ku ka vend per kedo. Pjesmarrja me nick gjithashtu permbush edhe nje deshire te dyte te secilit. Shpesh eshte nje domethenie apo tregues i hobit, apo nje detaj i rendesishem jetesor i secilit....gje qe kurrsesi nuk eshte fare pa vlere.
    Nje shembull i tille mund te jete per shembull nje nick me bashkangjitjen DJ ( qe shpreh hobin e tij) nje nick me qytetin e vendlindjes (si per shembull Korcarja, Tiranse, Prishtinasi, Ulqinaku etj) apo nje nick prezantues me emrin e femijes.
    Pra nese do te duhej nje pergjigje e prere per kete teme, pergjigjia ime do te ishte. Nuk ka forumule ne boten virtuale. Prezantohu sipas deshires. Rendesi ka qe kur te ulesh ketu per te shkruar....te ndihesh i pastresuar dhe i lire te shprehesh mendimet e tua.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    kur shkruaj me pseudonim jam me vetvetja se kurre ndonjehere...
    ne realitet jam shume e rezervuar...mund te them se forumet,ne te cilat, mileti nuk e zbulon identitetin, jane forma me e larte e demokracise

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •