Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Realitet i fshehur

Mendoj se shoqeria ne te cilen jetojme eshte e cuditshme dhe jo cdo kush ia del mbane te mbijetoje ne kete realitet te maskuar .
    dua te them dhe te shpjegoj me hollesisht ;

kam vene re se ne kete shoqeri nuk mund te besh [mire] dhe te kthejne me te mire, por sapo vene re qe je njeri [ i mire] , te gjithe te [perlajne] duke kerkuar qe cdo kush te jete mbikqyres mbi personalitetin dhe jeten tende, duke ta bere jeten shume te veshtire.
    mund te fillojme qe nga familja e t mbarojme deri te komshia yt , te ghithe jane te gatshem te presin reagimin tend mbi faktoret baze qe keni mbi raportet , miqesite qe krijoni me ata.
    por kur ti sillesh i [pergatitur] dua te them i bazuar mbi llogjiken tende qe funksionon mbi interesin tend duke pasur frike se mos humbet hapesiren tende te mjaftueshme te personalitetit dhe autoritetit tend , atere nuk mund te behesh nje [viktime] por perballesh dhe lufton te mbash autoritetin tend .

nuk mund te jesh i mire , por mund te jesh i keq dhe te ulesh mbi fronin tend te pambukte te karakterit tend .
    nese ben keq gjen mire , nese ben mire gjen keq ,te perlane fare.
    a eshte ky nje mit apo nje e vertete qe shpesh here nuk duam ta shohim te vetja jone nga verberia jone krenare .
    nuk e di se sa i qarte isha por per mua eshte i qarte fare, dhe shikoni mbi veten tuaj se ku jeni , jeni luftetari apo viktima.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    jam dakord me ate qe thua maratonomak, njerezit vetem rastin duan te perfitojne nga dobesite apo miresite e tjeterit. Kjo nuk vlen gjithmone por ne te shumten e rasteve po.

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Une do vendosja veten ne rolin e viktimes.

Por ne asnje kusht nuk do pranoja te beja keq per te gjetur mire. Sa do qe kete fakt e ndjejme ne perditshmerine tone, ajo nuk i perket njerezores. Une jam e bindur se nese ben do te te rikthehet shumefish, mbase ne nje forme tjeter qe ti nuk je i vetedijshem kjo vlen edhe per te kunderten!
    • The rest is silence.

Tema tė Ngjashme

1. Bota e Publicisteve Musliman - Shtypi !!
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 13-09-2009, 12:33
  2. Miti si realitet dhe si gėnjeshtėr, PROF.DR. ARTAN FUGA
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-05-2006, 17:43
  3. Teknologjia Matrix po bėhet realitet?
    Nga Tini- nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 09:20
  4. Si bėhet ėndrra realitet?
    Nga Io_e_Te nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 19:27
  5. Sytė e Fshehur tė Mėndjes
    Nga drini_nė_TR nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-04-2003, 02:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •