Adidu, ajo thenie qe permendet me heret eshte e thene nga Oscar Wilde.
Adidu, ajo thenie qe permendet me heret eshte e thene nga Oscar Wilde.
kam zgjedhur te paraqitem me pseudonim.
Me pelqen fshehtesia e forumit. Me jep mundesine te jem me e hapur ne mendime, ate qe nuk mund ta bej ne jeten reale. Nen kete pseudonim une jam vetja ime, ndoshta kjo me ben Frikacake, sepse duhet te gjej guximin qe te jem dhe ne jete pa maske. Ky forum me jep mundesine ta heq masken qe jam e detyruar te mbaj gjate aktiviteteve te dites. Mendoj se perdorim pseudonim se jemi frikacake (por kjo jo ne kuptim te keq), por sepse jetojme ne nje shoqeri me rregullat dhe paragjykimet e veta dhe shpesh here nuk arrijme ti kundervihemi.
Te pakten mua pseudonimi me ka ndihmuar te jem me e lire.
Ida
Kjo eshte nje e drejte e lire per çdo njeri dhe nuk eshte nje gje e prere me thike qe duhet me patjeter ose te regjistrohen me emer te tyrin ose me pseudonim.
Ka njerez qe e kane shume qejf privacy dhe nje nder keta jam dhe une, siç me shikoni une jam regjistruar me pseudonim. Nuk me pelqen te jap info per veten dhe me pelqen qe ketu te shpreh mendimet e mia ashtu siç i ndjej dhe ti ndaj ato me pjestaret e tjere te forumit.
Ka njerez qe nuk e kane problem qe te regjistrohen me emrat e tyre te vertet apo ndoshta dhe te japin me shume info mbi veten e tyre. Dhe kjo eshte nje e drejte e tyrja dhe nuk ua mohon njeri.
Imperator
Albanian Perandory
Pershendetje... Po pse ca kujtoni ju se paraqitja e emrit tuaj te vertete do t'ju lejoj qe te shprehni gjithmone ate mendim qe keni?!?!Kurren e kurres,aq me shume kur t'i e ke emrin tend dhe i druhesh gjithmone e me shume opinioneve qe t'i do japesh ne forum...ne kete bote te gjithe kemi raste si ne boten reale ashtu dhe virtuale qe duam te shprehemi ashtu si duam,por stermundimet qe kemi bere per krijuar personalitetin tone nuk na lene te shprehemi gjithmone si ndjehemi ndaj temave te ndryshme,si ne realitet por edhe ne virtualitet.Prandaj nuk ka lidhje fare ne je i sinqerte apo jo te qenurit i regjistruar me nick apo me emrin tend personal.Per mendimin tim ne kete bote te ter kemi genjyer dhe do vazhdojme te genjejme(por ky zakon thjeshte mos te teprohet thjeshte: white lies,pa dem),dhe gjithmone do jemi te limituar dhe te matur ne ato qe themi,dhe per mendimin tim shumicat e njerezve nuk e dine se kush eshte vetvetja e tyre,jo mo t'a shfaqin ate!lol
Mase dola pak jashte teme,por thjeshte isha i frymezuarlol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Pershendetje... Po pse ca kujtoni ju se paraqitja e emrit tuaj te vertete do t'ju lejoj qe te shprehni gjithmone ate mendim qe keni?!?!Kurren e kurres,aq me shume kur t'i e ke emrin tend dhe i druhesh gjithmone e me shume opinioneve qe t'i do japesh ne forum...ne kete bote te gjithe kemi raste si ne boten reale ashtu dhe virtuale qe duam te shprehemi ashtu si duam,por stermundimet qe kemi bere per krijuar personalitetin tone nuk na lene te shprehemi gjithmone si ndjehemi ndaj temave te ndryshme,si ne realitet por edhe ne virtualitet.Prandaj nuk ka lidhje fare ne je i sinqerte apo jo te qenurit i regjistruar me nick apo me emrin tend personal.Per mendimin tim ne kete bote te ter kemi genjyer dhe do vazhdojme te genjejme(por ky zakon thjeshte mos te teprohet thjeshte: white lies,pa dem),dhe gjithmone do jemi te limituar dhe te matur ne ato qe themi,dhe per mendimin tim shumicat e njerezve nuk e dine se kush eshte vetvetja e tyre,jo mo t'a shfaqin ate!lol
Mase dola pak jashte teme,por thjeshte isha i frymezuarlol
TE CITOVA SE MOS NA NJE NGA KETA DEMBELAT E FORUMIT LEXON VETEM POSTIMIN TIM DHE THOTE PO KETIJ I PASKA IKUR BLETA FARE:P
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 25-09-2007 më 10:38
Without deviation from the norm, progress is not possible
Une mendoj se ne forum do te duhej te paraqiteshim me pseudonim,keshtu ekane parapare hartuesit e forumeve.Une per vete bashkepunoj me shume forume shqiptare,ne disa forume jam me pseudonim,ka pasur forume qe kam hargjuar ore dhe nuk ia kam dalur,jam regjistruar me emrin e plote,une besoj qe personalisht mua nuk me prishe pune asnjera.
nuk ka rendesi maske apo nickun e vertete !!! perderisa je pas monitorit kjo eshte maska me e madhe ne boten virtuale !!! rendesi ka cfare shkruhet edhe jo cfare maske vihet !!! pergezime per temen !!! shume interesante !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
citoj dhe shtoj:
ne fillim u paraqita dhe une me emrin tim te vertet, por e kuptova menjehere qe nuk ishte diçka e urte per tu bere. Sepse pashe qe shumica derrmuese nuk perdornin emrin e vertete, dhe ne fakt, kur je i fshehur ne identitet, shpreh mendime me te sinqerta, pa patur frike paragjykimet. Ndoshta ndihesh me i mbrojtur.
Eshte shume me bukur kur nuk te njeh njeri. Psh ju harroni aspektin negativ te ketij fenomeni, une si personazh i njohur publik, si mund te shfaq identitetin tim. Pastaj njerezit do me vleresonin me shume per emrin sesa per ato qe them.
Keshtu pra, marr 2-fish kenaqesi kur vleresohem edhe i maskuar.
Pastaj mos te harrojme qe anonimati te jep mundesine te jesh vetvetja, ndoshta me shume se fytyra e ver8, qe tek disa ajo eshte edhe vete maska.
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
te qenurit anonim eshte dicka e zgjuar,,, por te qenit vetvetja eshte e guximshme,, vertet thoni qe pas maskes se forumit mund te jeni vetvetja,,, por mund te jeni edhe dikush tjeter qe shtireni se jeni e ne fakt vetem se perpiqeni,,, e mira ne kete eshte se nuk keni shume problem faktin se te mosarriturit e dickaje te prish imazhin e krijuar ne vite...
p.sh ti artson ,,, (mos e merr personale) thua qe je nje personazh i njohur publik,,, e si ta dime ne qe ti nuk na genjen me kete,,, jo se i intereson shume njeriu por sa per thene ate qe as pas maskes njeriu perseri nuk eshte vetvetja,,, eshte ai qe kerkon te jete,,, ndoshta ndryshe nga ceshte ne realitet ose i ngjashem,,, por eshte nje individ,,, person qe po zhvillon nje personalitet te ri ne varesi te feedbackut qe merr nga diskutimet e forumistave...
si rrjelloje une mendoj se eshte shume mire qe forumistat te perdorin maska,,, por nganjeher lepurat luajne rolin e luanit dhe kukavajkat ate te thellenzes(pak banale kjo),,,
se fundi desha te them se ne forum sejcili merr dhe jep nepermjet asaj qe shkruan dhe maska ka pak dmth,,,
un per vedi qe kaj her shkruj shkodranisht,,, se jam i till,,, edhe qysh dje kam vu foton time te vertet si avatar,,, se kam problem hic se shumicen e atyne qe jane te f.sh dhe jane ne shoqerine time e dine nickun tim sikur di une te tynin,,,
mgjths tash po me mbushet mendja edhe mu me e ndrru avatarin...
diskutim te mbare te tanve...
p.s Artson... te citova sa per te bere nje lidhje...
.....................................
Krijoni Kontakt