Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Adidu, ajo thenie qe permendet me heret eshte e thene nga Oscar Wilde.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    kam zgjedhur te paraqitem me pseudonim.
    Me pelqen fshehtesia e forumit. Me jep mundesine te jem me e hapur ne mendime, ate qe nuk mund ta bej ne jeten reale. Nen kete pseudonim une jam vetja ime, ndoshta kjo me ben Frikacake, sepse duhet te gjej guximin qe te jem dhe ne jete pa maske. Ky forum me jep mundesine ta heq masken qe jam e detyruar te mbaj gjate aktiviteteve te dites. Mendoj se perdorim pseudonim se jemi frikacake (por kjo jo ne kuptim te keq), por sepse jetojme ne nje shoqeri me rregullat dhe paragjykimet e veta dhe shpesh here nuk arrijme ti kundervihemi.
    Te pakten mua pseudonimi me ka ndihmuar te jem me e lire.
    Ida

ThE KinG Maska e Imperator
    Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Kjo eshte nje e drejte e lire per çdo njeri dhe nuk eshte nje gje e prere me thike qe duhet me patjeter ose te regjistrohen me emer te tyrin ose me pseudonim.

Ka njerez qe e kane shume qejf privacy dhe nje nder keta jam dhe une, siç me shikoni une jam regjistruar me pseudonim. Nuk me pelqen te jap info per veten dhe me pelqen qe ketu te shpreh mendimet e mia ashtu siç i ndjej dhe ti ndaj ato me pjestaret e tjere te forumit.

Ka njerez qe nuk e kane problem qe te regjistrohen me emrat e tyre te vertet apo ndoshta dhe te japin me shume info mbi veten e tyre. Dhe kjo eshte nje e drejte e tyrja dhe nuk ua mohon njeri.

Imperator
    Albanian Perandory

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Pershendetje... Po pse ca kujtoni ju se paraqitja e emrit tuaj te vertete do t'ju lejoj qe te shprehni gjithmone ate mendim qe keni?!?!Kurren e kurres,aq me shume kur t'i e ke emrin tend dhe i druhesh gjithmone e me shume opinioneve qe t'i do japesh ne forum...ne kete bote te gjithe kemi raste si ne boten reale ashtu dhe virtuale qe duam te shprehemi ashtu si duam,por stermundimet qe kemi bere per krijuar personalitetin tone nuk na lene te shprehemi gjithmone si ndjehemi ndaj temave te ndryshme,si ne realitet por edhe ne virtualitet.Prandaj nuk ka lidhje fare ne je i sinqerte apo jo te qenurit i regjistruar me nick apo me emrin tend personal.Per mendimin tim ne kete bote te ter kemi genjyer dhe do vazhdojme te genjejme(por ky zakon thjeshte mos te teprohet thjeshte: white lies,pa dem),dhe gjithmone do jemi te limituar dhe te matur ne ato qe themi,dhe per mendimin tim shumicat e njerezve nuk e dine se kush eshte vetvetja e tyre,jo mo t'a shfaqin ate!lol

Mase dola pak jashte teme,por thjeshte isha i frymezuar lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga adidu Lexo Postimin
    Kam vetem pak dite qe jam antaresuar ne forum. Natyrisht ne fillim u persiata me veten nese duhet te paraqitem me emrin tim te vertete, apo me nickname. Sigurisht dilema me vinte nga fakti qe pjesa me e madhe e antaresimit,(madje edhe moderatoret) paraqitet pa emrin e vet te vertete dhe jo nese do te isha i sinqerte ne shprehjen e mendimeve te mia. Papritmas me vezulloi nje shprehje e nje filozofi te madh qe per momentin nuk me kujtohet emri, pasi e kam hasur ne morine e librave qe kam lexuar dikur ne adoleshence: "Veri njeriut nje maske te tregoje te verteten". Sapo e perserita me veten kete fraze, vendosa te antaresohem me emrin tim te vertete, pasi aspiroj tek filozofia qe njeriu duhet te jete vetvetja dhe i vertete pa maske. Me kete nuk dua te them aspak se jam kundra privacise se individit, por qe individualisht preferoj te jem vetvetja, aq me teper kur per temat e hapura ne kete forum dhe seriozitetin e stafit dhe pjeses me te madhe te antaresise, me eshte mbjelle ne vetqenesine time emotive dhe intelektuale, nje respekt i vecante. Ndoshta mund te jem i gabuar qe mendoj keshtu dhe eshte me mire paraqitja me nickname. Nisur nga kjo hapa kete teme dhe i ftoj te tere te debatojme, une me emrin tim te vertete dhe te tjeret me nickname - et e veta.
    Pershendetje... Po pse ca kujtoni ju se paraqitja e emrit tuaj te vertete do t'ju lejoj qe te shprehni gjithmone ate mendim qe keni?!?!Kurren e kurres,aq me shume kur t'i e ke emrin tend dhe i druhesh gjithmone e me shume opinioneve qe t'i do japesh ne forum...ne kete bote te gjithe kemi raste si ne boten reale ashtu dhe virtuale qe duam te shprehemi ashtu si duam,por stermundimet qe kemi bere per krijuar personalitetin tone nuk na lene te shprehemi gjithmone si ndjehemi ndaj temave te ndryshme,si ne realitet por edhe ne virtualitet.Prandaj nuk ka lidhje fare ne je i sinqerte apo jo te qenurit i regjistruar me nick apo me emrin tend personal.Per mendimin tim ne kete bote te ter kemi genjyer dhe do vazhdojme te genjejme(por ky zakon thjeshte mos te teprohet thjeshte: white lies,pa dem),dhe gjithmone do jemi te limituar dhe te matur ne ato qe themi,dhe per mendimin tim shumicat e njerezve nuk e dine se kush eshte vetvetja e tyre,jo mo t'a shfaqin ate!lol

Mase dola pak jashte teme,por thjeshte isha i frymezuar lol

TE CITOVA SE MOS NA NJE NGA KETA DEMBELAT E FORUMIT LEXON VETEM POSTIMIN TIM DHE THOTE PO KETIJ I PASKA IKUR BLETA FARE:P
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 25-09-2007 më 10:38
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-04-2007
    Postime
    117
    Une mendoj se ne forum do te duhej te paraqiteshim me pseudonim,keshtu ekane parapare hartuesit e forumeve.Une per vete bashkepunoj me shume forume shqiptare,ne disa forume jam me pseudonim,ka pasur forume qe kam hargjuar ore dhe nuk ia kam dalur,jam regjistruar me emrin e plote,une besoj qe personalisht mua nuk me prishe pune asnjera.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    nuk ka rendesi maske apo nickun e vertete !!! perderisa je pas monitorit kjo eshte maska me e madhe ne boten virtuale !!! rendesi ka cfare shkruhet edhe jo cfare maske vihet !!! pergezime per temen !!! shume interesante !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Ne radhe te pare me lejo te te pergezoj per temen qe ke hapur se eshte vertet interesante.

Une e kam shkruajtur dhe me siper se nuk e ve ne dyshim qe emri yt eshte keshtu, por ama nqs dua,asgje nuk me ndalon te arsyetoj se edhe mund te mos jete apo jo, sepse sic e permenda ky eshte nje komunitet virtual, dhe per sa kohe eshte i tille dhe antaret mbeten te tille, pra jo reale.Ne jemi ne kontakt me njeri tjetrin vetem me ato qe shkruajme, dhe per mendimin tim eshte shprehje e gabuar fjalia : "fshihemi pas nje maske" Askush nuk fshihet, thjesht secili krijon nje "personazh" te vetin me te cilin shprehet dhe komunikon me te tjeret.
    Ja kalofsh mire Adrian
    citoj dhe shtoj:
    ne fillim u paraqita dhe une me emrin tim te vertet, por e kuptova menjehere qe nuk ishte diçka e urte per tu bere. Sepse pashe qe shumica derrmuese nuk perdornin emrin e vertete, dhe ne fakt, kur je i fshehur ne identitet, shpreh mendime me te sinqerta, pa patur frike paragjykimet. Ndoshta ndihesh me i mbrojtur.

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Eshte shume me bukur kur nuk te njeh njeri. Psh ju harroni aspektin negativ te ketij fenomeni, une si personazh i njohur publik , si mund te shfaq identitetin tim. Pastaj njerezit do me vleresonin me shume per emrin sesa per ato qe them.

Keshtu pra, marr 2-fish kenaqesi kur vleresohem edhe i maskuar.

Pastaj mos te harrojme qe anonimati te jep mundesine te jesh vetvetja, ndoshta me shume se fytyra e ver8, qe tek disa ajo eshte edhe vete maska.
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

i larguar :-)) Maska e albunkers
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga Artson Lexo Postimin
    Eshte shume me bukur kur nuk te njeh njeri. Psh ju harroni aspektin negativ te ketij fenomeni, une si personazh i njohur publik , si mund te shfaq identitetin tim. Pastaj njerezit do me vleresonin me shume per emrin sesa per ato qe them.

Keshtu pra, marr 2-fish kenaqesi kur vleresohem edhe i maskuar.

Pastaj mos te harrojme qe anonimati te jep mundesine te jesh vetvetja, ndoshta me shume se fytyra e ver8, qe tek disa ajo eshte edhe vete maska.
    te qenurit anonim eshte dicka e zgjuar,,, por te qenit vetvetja eshte e guximshme,, vertet thoni qe pas maskes se forumit mund te jeni vetvetja,,, por mund te jeni edhe dikush tjeter qe shtireni se jeni e ne fakt vetem se perpiqeni,,, e mira ne kete eshte se nuk keni shume problem faktin se te mosarriturit e dickaje te prish imazhin e krijuar ne vite...
    p.sh ti artson ,,, (mos e merr personale) thua qe je nje personazh i njohur publik,,, e si ta dime ne qe ti nuk na genjen me kete,,, jo se i intereson shume njeriu por sa per thene ate qe as pas maskes njeriu perseri nuk eshte vetvetja,,, eshte ai qe kerkon te jete,,, ndoshta ndryshe nga ceshte ne realitet ose i ngjashem,,, por eshte nje individ,,, person qe po zhvillon nje personalitet te ri ne varesi te feedbackut qe merr nga diskutimet e forumistave...
    si rrjelloje une mendoj se eshte shume mire qe forumistat te perdorin maska,,, por nganjeher lepurat luajne rolin e luanit dhe kukavajkat ate te thellenzes(pak banale kjo),,,
    se fundi desha te them se ne forum sejcili merr dhe jep nepermjet asaj qe shkruan dhe maska ka pak dmth,,,
    un per vedi qe kaj her shkruj shkodranisht,,, se jam i till,,, edhe qysh dje kam vu foton time te vertet si avatar,,, se kam problem hic se shumicen e atyne qe jane te f.sh dhe jane ne shoqerine time e dine nickun tim sikur di une te tynin,,,
    mgjths tash po me mbushet mendja edhe mu me e ndrru avatarin...
    diskutim te mbare te tanve...
    p.s Artson... te citova sa per te bere nje lidhje...
    .....................................

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •