Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    per t'ju pershtatur pseudonimeve hapa nje adrese te re dhe u paraqita me "adidu", nderkohe qe jam po i njejti, pra adrian dule. Te pakten i pershtatem krijimit te personazhit qe thote diesel industry. Lol

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Cdo njeri shprehet si ta ndjej , shum perdorin emrin shum pseudonime , ska te bej me injoranc ose intelekt kjo gje , lerini njerzit te bejn si te duan e te shprehen ashtu si e mendojn ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Nuk kam asnje rresht qe te ve ne nje vije kufitare ndarese, se pseudonimi eshte injorance dhe dalja me emrin e vertete eshte kulture. Aq me pak te me akuzosh se nuk i le njerezit te shprehen si te duan. Perkundrazi kam hedhur nje teme per diskutim, me qellim qe kushdo te thote mendimin e tij. Qe te thuash mendimin tend sic tenton ti ta thuash, nuk do te thote qe njekohesisht ke te drejten te me paragjykosh mua dhe kedoqofte qe jep mendimin e tij, madje edhe duke pasur kurajon te thote emrin qe fshihet pas pseudonimit. Perpara se te pergjigjesh o Walchiria, ben mire te lexosh me vemendje se cfare shkruaj une qe hapa temen dhe te tjeret qe me pergjigjen. Sidoqofte mendimin tend e vleresoj, pasi shkrove disa fjale, qe do te thote se humbe pak kohe te vlefshme.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Mendoj se ky nuk eshte nje forum zyrtar, kur kerkohet medoemos regjistrim ligjor. Sic e shpreha dhe me siper, nuk ke se si ta vertetosh autenticitetin e identitetit qe do te jepej. Per me teper, ky nuk eshte vendi i vetem per zhdukjen e mediokritetit te lartpermendur, por ka vende te tjera me paresore ku duhet bere. Pershembull, filloni ju, shkrimtaret, te ngrini zerin.

Se fundi, ndryshe nga mendimi i dikujt me siper, une them se nuk eshte e domosdoshme te paraqitesh me identitetin tend per te shprehur fjali intelektuale!
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar më parë nga adidu
    per t'ju pershtatur pseudonimeve hapa nje adrese te re dhe u paraqita me "adidu", nderkohe qe jam po i njejti, pra adrian dule. Te pakten i pershtatem krijimit te personazhit qe thote diesel industry. Lol

Pershendetje " adidu" , me behet qejfi qe te pelqen menyra dhe kendveshtrimi im ne lidhje me kete ceshje ,do shohesh se nuk eshte aspak keq,perkundrazi.
    te pershendes, Ja kalofsh mire!
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Ka menyra plot per te autentikuar identitetin....
    skannerizoni nji dokumentin tuaj te identitetit dhe e vini ne foto te bashkagjitura ne profilin publik....:P
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Nje nga menyrat per te vertetuar autenticitetin eshte edhe kjo qe thote Xhuliana, por besoj qe Borix nuk e ka hallin ketu, pasi edhe ai e di mire qe format per te vertetuar emrin e vertete te tjetrit jane te shumta. Kur hapa kete teme nuk e kisha fjale per formen, por per konceptimin dhe arsyet individuale te gjithkujt per tu shprehur me emrin e tij, apo me pseudonim.
    Persa i perket asaj qe thote Borix nese eshte ketu primar apo sekondar vendi per te luftuar mediokrritetin, mendoj se menyra me e mire per te luftuar mediokrritetin eshte te shkruash dhe te shprehesh kudo qofte, mendime dhe krijime me vlera. Te ngresh zerin kundra mediokrritetit eshte nje fjale goje, pasi u bene kaq vjet qe artistet dhe shkrimtaret flasin hapur, qofte ne median e shkruar dhe qofte ne ate vizive dhe asgje nuk ndryshon. Arma me e mire, po e perseris, eshte vlera qe krijon dhe shpreh. Nisur nga kjo, teksa lexon shume mendime dhe krijime te arrira ne faqet e forumit, ndjehesh keq sakaq, sepse talenti mbetet anonim dhe njekohesisht ndjehesh keq, kur lexon mediokrritete dhe serish mediokri qe i krijon dhe i shpreh mbetet serish anonim. Mediokrriteti gjithmone mbetet anonim qofte ne aspektin figurativ, por te mbetet anonim vlera e talentit eshte krim per mendimin tim.

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Kjo teme me lindi vargjet e meposhtme...
    Maska

Kur e vure ne fytyre
    Ze te njejte prape degjova
    Nuk te morra per te dyte
    Te dallova, mor, te dallova.

Po kur shpirtit i vure maske
    S'i besova surratit tend
    Ndryshe brenda e ndryshe jashte
    Mbame o Zot, mos luaj mendsh!!!
    * * *
    -------------------------------------------------------------
    SHIKOJ DHE NUK BESOJ ATE QE SHIKOJ
    BESOJ DHE NUK SHIKOJ ATE QE BESOJ(nga mua)

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068

Hi!

Citim Postuar më parë nga xhuliana
    Ka menyra plot per te autentikuar identitetin....
    skannerizoni nji dokumentin tuaj te identitetit dhe e vini ne foto te bashkagjitura ne profilin publik....:P
    Edhe kjo nuk do te ishte efektive .Njoh dike qe mban me shume se tri pashaporta jo fallso dhe krejt te ndryshme(te dhenat).
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 05-06-2007 më 08:30
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    si te me doj qefi se besoj se eshte ndonje gje e keqe
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •